2012. február 23., csütörtök

Ajjjajjjajjj - elkezdték a betelepülést :(

A CIKK CSAK MEGERŐSÍTI, HOGY VÁRHATÓAN ÁPRILIS KÖRNYÉKÉN AZ IZRAELITÁK MEG AKARJÁK TÁMADNI IRÁNT!!!!! ÉS MI VAN HA A FAGYI VISSZANYAL? AKKOR BIZONY JÓL JÖNNEK EZEK A KIS MENEKÜLÉSI ÚTVONALAK!


Sziasztok!
Mindenkinek elküldtem a Nemzeti Hírháló a nemzetek fegyverkezéséről, a III. vh. -ról szóló cikkét, akinek nem , most itt küldöm. Kicsit hosszú, de így teljes a kép.
Most kapott első-kézből beszámoló egy baráttól, aki a Malév alkalmazottjaként ott volt az utolsó percig.

Nem gazdasági csőd vezetett a Malév megszűnéséhez.Ezer-milliárdba került a felszámolás a kormánynak, míg a cég adóssága cca. 64 milliárd volt, ez utóbbi mégis a cég beszüntetése mellett döntött. (1000 - 64 = 936 milliárd plusz kiadás) Vajon miért???
Reggel a volt Maléves barátunk még úgy ment be dolgozni, hogy VAN munkahelye, kora délután viszont utasítást kapott az alkalmazottak nagy része, kivéve azok a biztonságiak, akik a területet őrizni fogják, hogy EL KELL HAGYNIUK a délután folyamán munkahelyüket. Semmivel nem kellett elszámolni, sok, a cég tulajdonában lévő tárgy maradt náluk (szerszámok, stb.), ami nagyon furcsa egy csődbe került cégnél, ahol, tudvalevő, kötelező mindent számba venni és értékesíteni. Mi volt ennek a nagy sietségnek az oka? Most figyeljetek!!!
2004-ben a volt kormány aláírt egy többé-kevésbé nyilvánosságra hozott szerződést (mert mi csak annyit tudunk meg, amennyi ránk tartozik a mi országunkban, tehát SEMMIT), miszerint Magyarország a kitörni készülő (lásd M. Hírháló) USA-Irán-Izrael-i háború elől menekülő zsidókat (na, ezért épültek azok a bizonyos, mindenki által ismert "fantomvárosok", kamerákkal, víz mellé, repülőtér közelébe, elkülönülten, katonai szempontból védhetően)befogadja. Ezeknek a menekülőknek a száma meg van határozva a fent említett nemzetközi paktumban, Németország, Franciaország, Lengyelország is "vállalt" többet-kevesebbet (erről nincs konkrét információm). Na, erről is szól az EU!!!!
A csőd napja előtt szembetűnően kezdték SZÖGESDRÓTTAL (ami külsőre nagyon hasonlít a hírhedt Auschwitzi Haláltábor mindenki által ismert "kerítésére") körülvenni, amolyan sűrű szövésű, visszahajló, katonai, áthatolhatatlan, s ami az áttelepítés zavartalanságát és beköltöző zsidó barátaink biztonság-érzetét van hivatva szolgálni -no meg, egy esetleges terror-támadás (vagy népharag?) ellen megvédeni őket.
A Malév gépek egytől-egyig bérelve voltak, a nap végére már el is vitték őket tulajdonosaik. Ezentúl külföldi tulajdonú fapados járatok szállítják majd az utasokat, a repülőteret véglegesen le fogják zárni ( a látszat miatt még tranzitként működik), s várhatóan az érkező gépeket át fogják irányítani Kecskemét, ill. Debrecenbe. Barátunk még egy ideig kapja a fizetését, sorsa teljesen bizonytalan, valószínűleg a munkanélküliek népes táborát fogja gazdagítani. És mindezt miért? S ha ehhez még hozzávesszük, hogy régóta a Moszad őrzi a repülőteret, az utasokat, irányítja a kiképzést, kisebb csoportban érkeztek jó ideje a pajeszes, kaftános "testvérek", s eszükbe jut, hogy régóta az övék ez az ország..... nos, egyre tisztább a kép, milyen játéknak leszünk-lettünk részesei, s nagyon valósnak tűnik az a híresztelés, hogy Európa arab háború színtere lesz...

Forrás: http://ch-serverhosting.com/postaimre/news.php?readmore=5327


Megint provokáció készül. Lesz rá méltó válasz?


„Az elmúlt években a magyar társadalom alig tanúsított együttérzést az áldozatokkal, azok családjaival és a roma közösségekkel, annak ellenére, hogy a második világháború óta példa nélküli tragédia, hogy embereket, köztük egy 5 éves gyermeket etnikai hovatartozása miatt gyilkolnak meg. Ez a trauma azóta sem lett része a közös társadalmi emlékezetnek, ezért kötelességük méltó módon emlékezni és emlékeztetni az áldozatokra és egyúttal rámutatni arra, hogy a faji alapú gondolkodás, a rasszizmus szörnyű következményekkel járhat.

Február 23-án, csütörtökön lesz pontosan három éve annak, hogy Tatárszentgyörgyön megtörténtek a gyilkosságok, ezért „Emlékszel? Emlékezz!” címmel az Ide tartozunk! roma civil hálózat az ország százötven településén köztük Békéscsabán, Budapesten, Egerben, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden, Székesfehérváron, Szolnokon, Szombathelyen és Veszprémben, valamint tucatnyi külföldi nagyvárosban, így Berlinben, Hamburgban, Kansas Cityben, Londonban, Münchenben, New Yorkban, Prágában, Stockholmban és Torontóban is megemlékezéseket szervez a romák ellen elkövetett sorozatgyilkosságok áldozatainak emlékére” – jelentette be a hírt tegnap Setét Jenő, a roma hálózat koordinátora.

Opre Roma Civil Közösségi Hálózat nagyobb térképen való megjelenítése


Azt hiszem talán nem túlzás kijelenteni, hogy ismét provokáció készül. Nyílt, pofátlan, és felháborító provokáció.

Megint a semmiből, egyelőre teljesen tisztázatlan háttérrel előkerült egy csoport, akik aljas módon azt akarják elhitetni a kevésbé tájékozott emberekkel, hogy mi, magyarok vagyunk az összeférhetetlenek, az érzéketlenek, hogy mi vagyunk azok, akik nap mint nap rettegésben és félelemben tartjuk a honi cigánytársadalmat. Megint jöttek valakik, akik minden megszólalásukkal azt a hamis képzetet sugallják, hogy Magyarország minden társadalmi problémáját a többségi társadalom oktalan rasszizmusa és az ebből adódó, a cigányok felé áradó zsigeri gyűlölet okozza.

Nem kétséges, hogy az eseményről be fog majd számolni a teljes nemzetközi sajtó, főhírként hozva a megemlékezés üzenetét: Magyarország egy súlyosan rasszista állam, ahol a romáknak pokollá teszik az életét. Az újságok címlapjain majd szörnyűbbnél szörnyűbb fotókkal illusztrálják a három éve történteket, a híradók riportjai pedig megállás nélkül megdöbbentő képsorokat mutogatnak majd a tévéképernyők előtt ülőknek. De arról már egyetlen szó sem fog elhangzani, hogy a cigányok részéről a magyar embereket mindennap milyen súlyos támadások érik, hogy a mindennapokban tomboló cigányterrornak nagyságrendekkel több áldozata van és volt, mint a ”példátlan gyilkosságoknak” nevezett, nagy valószínűséggel a titkosszolgálatok által szervezett és felügyelt cigányok elleni akcióknak.

Az már most jól látszik, hogy a háttérben állók nem bíztak semmit a véletlenre. Minden bizonnyal egy nagyon jól megszervezett, minden szempontból átgondolt lejárató akcióról van szó, aminek várható visszhangja majd újabb munícióval szolgálhat az országot gátlástalanul támadó balliberális köröknek. Az esemény kapcsán elinduló médiacirkusz pedig jó alapot teremt arra, hogy újrainduljon az utóbbi napokban lecsendesedni és kiüresedni látszó rágalomhadjárat.

Hacsak…

Hacsak nem lesznek olyanok, akik közbelépnek, akik egy néma és méltóságteljes ellentüntetés keretében, a cigányok által brutálisan meggyilkolt ártatlan magyar emberek fotóinak magasba emelésével letagadhatatlanul emlékeztetnek majd mindenkit a magyar mindennapok valóságára és igazságára.

Ugye, akiknek a radikális szervezeteknél ez a dolga, már szervezik csütörtökre a megfelelő és méltó választ?

gabeebee
http://radicalpuzzle.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése