2012. február 25., szombat

Mi történik akkor, ha egy köztársasági elnök hirtelen el kezd gondolkodni

A mai világban egy állam negyedik erőszakszerve a média, mely győzedelmeskedet a német köztársasági elnök felett. Ha valaki csak a magyar fősodratú médiát követi, úgy jár, mint Németország lakosságának tömege. Félre van vezetve. Mit lehet a szivárvány médiákban olvasni? Mind azt, amit a kedves olvasó szívesen olvas; a szennyesek kiteregetését.
Nagyon sokakban az fogalmazódik, meg hogy egy köztársasági elnök sem tud időtlen időkig a népe ellen kormányozni. Téves. Valahogy így kellene hangzania, hogy egy köztársasági elnök sem tud a média ellen kormányozni. Teljesen mindegy hogy most kicsi vagy nagy az a tömeg, aki a Wulff lemondása mellett foglalt állást, mert a nép mindig azt gondolja, amit a média gondol (diktál neki) a tömeg fogékonysága ebben az esetben 80% volt. A kérdéses "minőségű média" kezdettől fogva formálta, irányította a nyilvános vélemény alakulását.

De mi is történt a valóságban? Egy elnök elhagyta a csordát. Ez az ember egyszer csak elkezdett gondolkodni, ami egy köztársasági elnöknek tilos. Ha egy köztársasági elnök gondolkodik, valószínűleg cselekszik is, illetőleg nem cselekszik, mert amit tennie kell az a szövetségi tanács által beterjesztett törvényjavaslatok aláírása, ami majd ez után törvényerőre emelkedik. Az hogy egy köztársasági elnöknek joga van a beterjesztett törvényjavaslatot ellenőriznie, az aláírását megtagadnia, ez nem gond mindaddig, amíg a számára behatárolt játékterén belül marad, mert valójában nem okoz problémát a szálakat mozgatóknak mindaddig, míg kiszámíthatónak marad. Sőt hasznos is, mert egy alkotmányellenes törvényjavaslatot aláírásával legalizálhat. Van elegendő példa erre, melyet az alkotmánybíróság alkotmányellenesnek nyilvánított, és amit előtte egy köztársasági elnök aláírt.

Természetesen nemkívánatos köztársasági elnök az, aki a szövetségi tanács előtt gondolatait kifejti. De ez nem volt elegendő. A 2011. március. 31-én Berlinben, a XIX. német banki napokon tartott beszédében, kételyeit fejezte ki a további pénzügyi támogatásokról, és már itt észlelhető volt, hogy ez az ember gondolkodik. „Kételyeim vannak azzal szemben, hogy a már nyújtott állami támogatások a bankrendszerünk stabilitását szolgálták. Örömmel és megelégedéssel venném, ha kételyeimet eloszlatnák.” ... Ne hitegessük magunkat azzal, hogy egy újabb központosított mentési akció megismételhető
Ezzel a beszédével Wulff beindította az ellene irányuló kampányt. Azonnal megindult a szennyesek teregetése. Hogy a felhozott vádak, gyanúsítások mennyire fedik a valóságot az a jelenlegi politikai életben teljesen lényegtelen. Lényege a Wulff elleni kampánynak hogy a csordába nem illő személyt eltávolítsák.

Hasonló az eset, Horst Köhlerrel, volt elődjével, aki 2010-ben a pénzügyi krízis közepén nyújtotta be lemondását. Hosszú idők óta Ő volt az első köztársasági elnök, aki az aláírási jogát kétszer is megtagadta a repülés biztonságát szabályzó, valamint a fogyasztói információt szolgáló törvény meghozatalával szemben.

Akkor fontos és szükséges egy köztársasági elnök személye, amikor a szövetségi tanács egy alkotmánnyal ellentétes, vagy egy alkotmányellenes törvényjavaslattal nyilvánosan is túlterhelik az alkotmányt, és egyben provokálják az elnököt. Ebben az esetben, a már itthon is közkedvelten kritizált, de a nyilvánosság előtt nem eléggé ismert ESM szerződés aláírásáról van szó (Európa stabilitását szolgáló mechanizmus???). Ha sikerül a tervezetet 2012 közepétől Európában bevezetni, amely nem csak a német alaptörvényekkel, hanem szinte minden európai alkotmánnyal ellentétes, egy pénzügyi diktatúra felállása születik meg. Egy meg nem választott, és a büntető jog alól felmentett grémium egy Gouverneu-tanács, amely korlátlan -és visszavonhatatlan pénzlehívást hajthat végre az ESM tagállamai számláiról, vagyis az adófizetők pénzéből.
Egy diktatúra minden kontroll nélkül azok számára, akik a népek alkotmányát lábbal tiporják. Az ESM ugyanúgy, mint az IWF azon ESM államok számára nyújt stabilitási segítséget, akik a szabályos pénzhez jutásban korlátozottak, vagy korlátozás fenyegeti őket. - lehet az ESM szerződésében olvasni.
Mit jelent ez magyarul? Ha már, nincs az, az őrült, aki az érintett országnak hitelt szolgáltasson, akkor az ESM tagállamok adófizetőit léptetik akcióba.
Minden ESM tagállam elkötelezi magát, hogy korlátlanul és visszavonhatatlanul, a mindenkori ügyvezető igazgató intézkedésére az esedékes pénzösszeg hét napon belül lehívható vagy az átutalandó. A szerződés meghatározatlan időre szól, a felmondás lehetőségét kizárja, vagyis nem tartalmazza. Egy Monopoli játék az adófizetők pénzével, egy rémálom.
Egy pár dolgot szeretnék kiemelni a szerződésből:
31. Fejezet (1) Az ESM főigazgatóság székhelye Luxemburg (2) az ESM Brüsszelben egy kapcsolatfenntartó irodát nyithat. Magyarul, a nemzetközi jogban elfogadott Luxemburg s ennek törvényei alatt létrehozott Részvény Társaság. Alapító tőkéjét a tagállamok adják össze. Ide nagyon jól illik John D. Rockefeller egyik mondása: "a világ legjobb üzlete mások pénzével való üzletelés"
További idézetek a szerződésből, 32. Fejezett (1) foglalkozik a jogisággal, az előjogokkal és a felmentéssel (diplomata státus).
A 35. Fejezet a személyi immunitás (1). Az ESM Gouverneu-tanács, ennek tagjai, igazgató tanács és ennek tagjai és kiszolgáló személyzete, okirataik, cselekedeteik mind mind immunitás alá esnek. Úgyszólván felmentve mindennemű büntetőjogi felelősségre vonás alól.
A 36. Fejezet az adómentességről szól. Amelyben az ESM és ennek képviselői, úgy a helyi és a nemzetközi adózás alól felmentve. Az ESM saját adót vezet be a saját személyzete jövedelmének adózására. Ezt a bevételt az ESM fenntartási költségei fedezésére fordítja. (kiveszem a jobb zsebemből és visszateszem a bal zsebembe)

Röviden: ha valaki ezt a szerződést aláírja, akkor a szövetségi tanács tagjai a saját néptársait az európai pénzügyi juntának elárulva kiszolgáltatja. Egy köztársasági elnök, aki sokat gondolkodik, problémás lehet. Christian Wulff-ot szabad vaddá nyilvánították, és kiadták rá a kilövési engedélyt, amit a média segítségével el is értek.

A mindenható óvja meg Magyarországot egy ESM tagságtól!

/Aramis/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése