2012. április 27., péntek

Biohekkerek és egyéb állatok

Mondhatni, feltalálták, hogy a tyúkkaki nem robban... "Biohekkerek" befolyásolhatják az emberi agyat. "Az amerikai tudósok meg vannak győződve, hogy nincs messze az az idő, amikor az agyat ugyanúgy „fel lehet törni”, mint a számítógépet, azaz irányítani lehet majd az embert."
Ha belegondolunk, a sok hülye politikus mit csinál? Megvezetett embereket befolyásol. A gyógyszergyártók hogyan manipulálják gyógyszerfüggésbe hajszolt, általuk megmérgezett embereket? A PepsiCola gyártói miért kevernek halott embriókból származó "ízreceptorokat a népszerű üdítőbe"? A Monsanto meddig fogja rongálni a bioszféránkat? A HAARP állomások, vagy NATO radarok miért sugároznak tudatmódosító hullámokat, és miért változtatják meg a légkör elektromos töltöttségét?

"Vírusként speciális mikroorganizmusok szerepelhetnek, amelyeket a génsebészet új irányával, a szintetikus biológiával foglalkozó kutatók hozhatnak létre. A sejtek, mint élő mini komputerek, a DNS, mint a programozás nyelve: íme a futurológusok üzenete. Ugyanakkor a szakemberek szerint az ilyen összehasonlítás csakis metafora."
A feltett kérdés nem "metafora", hanem már jó ideje valóság! Az agyból lehet olvasni, könnyebben, mint sokan gondolnák. A globális megfigyelés, minden egyed nyomkövetése, már a jelen. Akár technikailag, akár biológiai letapogatással, mindkettő működik, de semmi nem elég...
Az USA minden államának egyetemei nanorobotokat gyártanak, de Európában is a legtöbb helyen. A félelemkeltés egyik alternatívája, hogy beültetett chippekkel uniformizált társadalom rémképe mellett belélegzett, megevett, vagy oltásokkal szervezetbe juttatott nanorobotok tömege lepi el a szervezetünket. Attól a jövőtől kell tartanunk, amikor az idióta, megvásárolt kormányzatok elrendelik az "általános ellenőrzést", hogy a "Fenevad" ránk tehesse bélyegét, mert a globális ellenőrzés maga a "Fenevad"!

A figyelem elterelése nagyüzemi szintre emelkedett. A kommunizmus rémképe helyett már a hazájukat, népüket védő "terroristák" jelentik az ellenségképet a média mindenre kapható kufárjai számára, mert akik saját -és népe érdekeit védi, sugallatuk szerint TERRORISTA. Nekünk ezek az emberek még mindig "hazafiak", és szerencsére, (még) mi vagyunk többen! Sok a terelhető, átverhető ember, de semmi sem tart örökké, így a hülyeség sem...

A spanyolok véleménye alapján az USA jelenti a legnagyobb veszélyt a globális biztonságra. Jelenleg már a világ népeinek túlnyomó része is ezen a véleményen van. Spanyolország eladósodását, vagy "leépítését" az amerikai, rájuk erőszakolt szélerőművek vásárlása okozta, amin az USA "befektetői" gazdagodtak meg, és hogy az Európai-Londoni Ingatlanalap kifosztásából is amerikai bankárok tollasodtak meg, miközben Európa csődbe ment sem a véletlen műve. Ez a "vélemény" helytálló.

A művi úton kitermelt "amerikai ingatlanválság" vágta haza a korrumpálódott és bűnrészes európai bankrendszert, megszabadítva Európát a felhalmozott tartalékaitól, és a nemzetáruló kormányok tevékeny segítségével leépítették a gazdaságokat. A spanyol, lesújtó vélemény az USA-ban elburjánzó zsidó pénzuralmi rendszer társadalmi minősítése, de ilyen minősítést gyakran adnak ki mások is, többekközt mi is.

A globális pénzuralmi rendszer terroristái már mindent megmérgeznek. Emberek halnak meg a halott ételektől, amelyeket mikrohullámú sütőkkel, rádióaktív izotópokkal tesznek tartóssá, és emberi szervezettől idegenné. Az ember az egyetlen állat földön, aki elpusztítja a tápértéket az élelmiszereiben étkezés előtt. Minden más élőlény természetes, feldolgozatlan állapotban veszi magához szükségleteit. Oroszországban a mikrohullámú sütőket 1976-ban betiltották, mert a negatív egészségügyi következményeket annyi vizsgálat igazolta, hogy a használatukat felfüggesztették. A tilalmat feloldották peresztrojka után, a korai 90-es években. Számos dokumentum megtalálható online a témával kapcsolatban.
Az így kezelt ételek fogyasztói folyamatos alultáplált állapotban kerülnek. A mérgező vegyi-anyagok (plusz az egyéb tényezők, mint az érzelmi trauma, a testmozgás hiánya stb.) együttesen okozzák a betegségeket. Ehhez még hozzá tehetjük a szándékos szerves és szervetlen mérgezéseket.

Az "angolszász misszió" mindenkit provokál. Előrevetítene pl. egy India és Pakisztán közötti nukleáris vagy biológiai háborút, egy kínai terjeszkedést, vagy ide tartozik az arabok kiirtási terve is. Ehrlich, 1970-es években felvetett borúlátó kilátásai, valamint a Royal Society jelentése, amely szerint az emberiség élelmiszer-fogyasztási indexe, ami hatalmas eltéréseket mutat a gazdag és túl szegény népesség között, szörnyű értékeket mutat, mert a forrásokhoz való hozzáférés nem csak gazdagok lehetősége kellene hogy legyen, főleg, ha azokhoz tisztességtelen úton jutottak hozzá. Márpedig kevés gazdag nem használta ki a judeodemokrácia csalási, lopási, és korrupciós lehetőségeit.

John Guillebaud, az University College nyugalmazott professzora, a népességi ügyekről szólva egy gépfegyver és egy kórházi ágy között állva, egy vértől csöpögő kés demonstrációja mellet beszélt a népesség-szabályozásról.


A prof, egyik kezében fogamzásgátlót tartva propagált 2010. októberében a humánus megoldásról, de Forrest Mims akadémikus az ebola vírus 90%-os "hatékonyságát" 2006-ban ecsetelő, "másik véleményt" képviselő Eric Planka professzorról állította azt, hogy szociopata. A népességcsökkentés, a népesség-szabályozás, és az illuminátusok összelopott vagyonai birtokában, az általuk elképzelt, biorobotnak "meghagyandó" népesség illúziója nem fog valóra válni. A tudatmódosítási kísérletek pedig már most visszaütnek... mert amit szabad Jupiternek, az ökörnek is lehetőségében áll, és kezd élni is vele. Persze némi fáziskéséssel, mert az ébredéshez ébresztő kell.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése