2012. június 28., csütörtök

Angela Merkel német kancellár olyan madár, ami repülni még nem tud, de a fészek alatt éppen kivágja a fát. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Merkel azt a tisztséget tölti be, amiben már illene gondolkodni, de neki mégsem szabad, mert akármilyen magas pozícióban is van, dísznek tették oda. Ennek ő most vagy nincsen tudatában, vagy nagyon jól tudja, de már inkább függetlenedne. Akármilyen fergeteges médiakampányt is csaptak 2005-ben Európa-szerte „az első női kancellár” beiktatásából, - ami természetesen Európa-felvilágosultságát hivatott jelképezni, mi mást? – a szálakat rángató cionista továbbra sem szereti a függetlenedő fehér nőket.
Merkel politikai karrierjének napjai meg vannak számlálva. Soros György zsarolással felérő kijelentéseire, miszerint a piacok azon nyomban elégedetlenkedni fognak, ha három hónap elteltével nincs megállapodás a közös európai betétbiztosításról és a közös európai bankfelügyeletről, Merkel nemrég megadta a választ. Kedden a parlamentnek címezve bejelentette, hogy az euró megmentésére nincs gyors megoldás, mi több, az Európai Egyesült Államokat is tízéves távlatokban tudja csak elképzelni. Ezen felül az adósságkezelésben se akar közösködni más EU tagállamokkal, mert ha a perifériaállamok adósságának törlesztése központilag biztosított, azzal csak Németország adóssága lesz több.
Persze a lényeg nem a politikai unió lett volna, Soros György is csak szabad játszóteret akart csinálni Európából. Ő úgy képzelte, hogy kockázat nélkül befektetheti majd a vagyonát akármelyik – befektetési szempontból egyébként kockázatos – perifériaállamban, és ha a dolgok számára kedvezően alakulnak, bezsebelheti a teljes hasznot, ha a tagállam esetleg megtagadná a törlesztést, akkor viszont jól jön az egységes betétbiztosítás, mert így a németek majd kifizetik neki a veszteséget. Aztán, hogy a fedezetet hogyan oldják meg, az már a németek dolga.
Angela Merkel politikai karrierje ezzel zsákutcába futott. Ha megoldják a közös betétbiztosítást, Soros György és még néhány hasonszőrű pénzügyi terrorista felperzselik Európát, a németek pedig fizethetnek. Ez esetben a kancellárasszonyé a felelősség, mert ő volt az, aki ezt lehetővé tette. Nem kell aggódni, ennek a választói is tudatában lesznek. Ha viszont időre – három hónap elteltével – nem fizeti a váltságdíjat a terroristának (nem lesz egységes betétbiztosítás), a piacok elégedetlenkedni fognak. Merkel befektetései értéktelen papírrá válnak, miközben az innen-onnan származó magánbefektetők szétszedik a német gazdaságot az egyre drágábbá váló hiteleikkel. Persze, a Moody’s, meg az S&P is le fogja minősíteni Németországot, hogy minden be legyen biztosítva.
Hogyan lehet kimászni egy ilyen helyzetből?
Nem úgy táncolni, ahogy a cionisták fütyülnek. Soros Györgyöt letartóztatni, a vagyont elkobozni, a zsákmányt odadobni a konkurenciának, a bankokat államosítani, az eurót kidobni, a kapitalizmust felszámolni. Merkel azért ennyire nem veszélyes – de az egyesített európai játszóteret csak tízéves távlatban tudja elképzelni, így félre fogják tenni az útból. Ahogy Sarkozyt is odébb tették, mikor már nagyon elemében érezte magát, a kancellárasszony is elkezdte azt képzelni, hogy neki tényleg hatalma van, így nemsokára jön majd az új kancellár, aki a választási győzelemért cserébe boldogan vállalja a felelősséget Soros György veszteségeiért, mert tudja, hogy ha konc van, neki is oda lesz vetve egy kevés.
Fenyvesi Áron


A velünk élő terrorizmus - kifizették a váltságdíjat az uniós vezetők

 

Június elején Soros György zsidó milliárdos ultimátumszerű nyilatkozatokat tett több nemzetközi médiának, miszerint az uniós vezetőknek három hónapja van az euró megmentésére, azt követően a piacok elégedetlenkedni fognak, ami beláthatatlan következményekkel járhat. A pénzügyi terrorista akkor megfogalmazta követeléseit is, miszerint az Európai Unió vezetőinek ki kell alakítaniuk egy egységes bankfelügyeleti rendszert, és egységes uniós betétbiztosítással kell garantálniuk, hogy a Soros család perifériaállamokban befektetett pénzei nem fognak csak úgy nyomtalanul eltűnni. Soros akkor kezdett el ilyen tartalmú „szakértői nyilatkozatokat” tenni, mikor először felmerült, hogy a görögök esetleg nem fognak fizetni a magánbefektetőknek, így az ő vagyonának egy része is veszélybe került.
Sorosnak vagy az időérzéke rossz, vagy egyre jobban retteg a vagyona elvesztésétől, mert bár a három hónap nem telt még le, nemrég bejelentette, hogy az uniós vezetőknek már csak három napja van a piacok elégedetlenkedéséig. Ez a nagy sietség feltehetőleg annak tudható be, hogy az uniós vezetők kétnapos csúcsértekezletet tartanak (tartottak). Ennek hatására lett a szakértői vélemény három hónapról három napra módosítva, ami valamilyen véletlen folytán éppen egybeesik az uniós csúcsértekezlet zárásával.
Az EU vezetői megértették, hogy ha a végső bejelentés nem Soros követeléseinek teljesítésével történik, a piacok azonnal elégedetlenkedni fognak - ezért végül megfizették a váltságdíjat a pénzügyi terroristának. Soros megkapta az egységes betétbiztosítást és a központi bankfelügyeleti rendszert. Lassan épül a játszótér, de épül. Mivel az uniós vezetők rettegnek a piacok elégedetlenkedésétől, Soros pedig elég pénzt tud megmozgatni ahhoz, hogy az már önmagában a piacok elégedetlenkedése, a döntés meghozatala nem volt kérdéses. Ez is ékes bizonyítéka annak, hogy Európában a terrorizmus valós veszélyt jelent – az uniós vezetők pedig a terroristák markában vannak. A helyzet változásért kiált!
Fenyvesi Áron

 

Levél jött Orbánnak


Már megint baj van!
Most már az Egyesült Államok kongresszusának 50 tagja duruzsolja Orbánnak, hogy nevelje a nyáját tisztességre a zsidó csalókkal szemben!
Létfontosságúnak nevezték, hogy a magyar vezetés fellépjen az antiszemitizmus és a fanatizmus ellen!
Bizony, ez létfontosságú, nekik is, nekünk is, csak más-más szempontból!
Majd megvesznek, úgy igyekeznek minden durva eszközt bevetve, hogy elfogadjuk őket és jelenlétüket, szó nélkül tűrve, hogy saját képükre formálják az országunkat.
Nekünk, pedig létfontosságú fanatikusan tiltakozni, amíg van miért.
Megnyugtatták őket, Orbán most nincs itthon, de ha megjött, nemhogy elolvassa, még tanulmányozni is fogja.
Jó érzésű ember idáig tanulmányozta ezeket a lényeket, mára meg már tudja, hogy teljes erőből elutasítja a további együttélést velük.
Orbán nyilván a zsidó protokoll szerint fog eljárni, hoz még pár törvényt, ami tilt minden kritikus véleményt velük kapcsolatban.
Nem árt vigyázni, így kezdődik: egy kis hisztéria, öngerjesztés, és máris egyre-másra lehet hozatni a törvényeket saját szájízük szerint.
Megemlítik a Jobbik és Morvai Krisztina mocskolódó szavait, mintha ők adták volna az alaphangot a mostani állapotokhoz, amúgy meg, mit sem sejtenénk. Mindenesetre arra jók voltak, hogy kitalálják a parlamenti etikai bizottságot, nehogy egyszer majd, esetleg tényleg, igaziból mondjon valaki valamit. Meg a népnek is látnia kell, hogy itt aztán nem lehet csak úgy, bármit kimondani!
A Jobbik lapja, pedig hitelt ad egy mítosznak, mely szerint keresztény vért használnak a szertartásaikhoz.
Mítosz és tény között az a különbség, hogy a zsidó melyik kategóriába sorolja.
Logikájuk egyszerű, aki a zsidók kegyetlen személyiségéről, tetteiről tényeket közöl, az a beteges fantáziájú mítoszfaragó.
Ténynek tekinthetjük saját íróikat, akik a nagy zsidó fájdalomról, szent küldetésükről, hőstetteikről fantáziál.
Csak kell rá egy törvény, és általános lesz, elfogadott.
Homofóbok vagyunk, mert nincs gusztusunk a homoszexuálisok vonaglását nézni, mert ők viszont szívesen hódolnak neki, az meg nem normális, ha egy zsidók által kedvelt szokásra rosszallóan nézel, ezért: Tessék elfogadni! Törvény rá, majd megszokják!
Felháborítóan viselkedünk a cigányokkal és a bevándorlókkal. Ők egy toleráns nép, védik a cigányokat - maguktól, mert a zsidó intézményekbe egy sem jár.
Törvényt rá!
Az aláírók megállapítják, hogy nincs helye a civilizált közbeszédben az antiszemitizmusnak. Csak addig van helye, míg meghoznak egy csomó zsidótiszteltető törvényt.
Felszólítják a kormányt, hogy szólítson fel minket, ez sérti a mi népünk méltóságát! Ez létfontosságú!
Létfontosságú nekik, hogy úgy tudja majd a jövő nemzedéke, ők adták a méltóságot, hiszen már Árpád is zsidó volt, de legalább részben, már a huszárok is ők voltak, irodalmat, történelmet adtak nekünk ŐK, nem az őseink! Ezért joguk van ehhez a földhöz, közösen vertük meg a gyökeret errefelé.
Nem hiszed?
No, majd lesz rá törvény, meg nemzeti tanterv!
Ők nem szórakoznak!
A lassan goj-já silányodó zöm, viszont szórakozik! Meccset, olimpiát, sorozatot, s megannyi cirkuszt néz, míg ő beszavazza a villalakót, az énekest, addig őt a tévé mögött kiszavazzák a történelméből, a nyelvéből, a lakásából, a megélhetéséből, de még az országából is!
Itt az ideje Orbán kezéből kivenni a tollat, mert csak még jobban behódoltat minket a nagy nyomásra!
Pilisi Zsálya

Piros pont


Gyurcsány is beszállt a ringbe, mintegy gyászmenet!
Mély szomorúsággal olvasta, hogy szegény Wiesel, hogy járt, kénytelen visszaadni a keresztjét! Nagyon szomorú, mert egyetlen állítását sem tudja cáfolni a nagy embernek, aki volt már büszke magyar, meg most amerikai éppen, de Elie Wieselnek tudja magát, aki meg zsidó!
Emészd el magad, Gyurcsány!
Most nem hazudik reggel, délben, este? Most ez igaz?
Ő aztán a megmondhatója, hogy elmaradt részünkről a megtisztító szembenézés a nagy tragédiával.
S, mivel ezt elmulasztottuk az immunrendszerünk nem képes ellenállni az ordas eszméknek.
Nahát!
Valahol, azért muszáj egy kis lyukon visszanyúlkálnia ennek a levitézlett superman-nek, legalább valahol szeressék, legalább a nyelvéért!
Nem, mi- a nép - vagyunk a hibásak, mert nem mi toltuk ki a nyilas, antiszemita író kegyeleti szertartására Kövér Lászlót, Szőcs Gézát. Nem a pedagógusok nyomására kerülnek a tantervbe a középszerű vagy annál is gyengébb náci szerzők művei, hanem a kormány! Nem a pedagógusok követelik, hogy cseréljék le a zsidó szerzőket antiszemitákra, hanem ez a jobbközép kormányzat cinikus próbálkozása, hogy a szélsőjobboldali szavazatokat is elnyerje.
Micsoda fertő! Ezek állandóan egymást lovagolják meg!
Még egy utolsó nyelvcsapás:
A gesztus figyelmezteti, hogy a magyar jobboldallal semmiféle közösség nem vállalható.
Nem magyar jobboldallal menne?
Egyébként itt akarna még valaki közösséget vele?
Körmönfont körmondat:
Reményli, hogy a most visszaküldött kitüntetést a közeljövőben egy demokratikus és a szélsőségekkel szemben megalkuvás nélkül föllépő magyar kormányzat kezéből ismét elfogadja majd!
Nyugodtan írhatta volna, szeretnék WC papírotok lenni még egyszer az életben, enni a tenyeretekből! Biztos nem a farok csóválja a kutyát! Ő maximum a díszeket aggathatja, hülye szolga!
Most Gyurcsány neve mellé biztos írtak egy piros pontot.
Pilisi Zsálya

A zsidó magyarellenességet, a zsidó bomlasztást a kultúránk, a nemzetünk vonatkozásában nem akarják mérni? Mert akár ezt, akár a magyar zsidóellenességet akarják mérni, jó nagy műszert keressenek hozzá, mert azt nem fogja akármilyen csip-csup elektronikus berendezés kibírni.
A zsidók a zsidóellenességet csak és kizárólag maguknak köszönhetik. Milyen érdekes, hogy nincs horvát kérdés, nincs szlovák kérdés, sem német. Csak zsidókérdés van. (Cigánykérdés sincs, ugyanis ott nincsenek kérdések, ott minden egyértelmű). Csak a zsidók esetében van ilyen. Vajon miért? Kinek is köszönhető ez? Tipikusan olyan eset, mint a viccben a szőke nő, aki szembemegy a forgalommal. Amikor a rádió bemondja, hogy egy őrült szembemegy a forgalommal, felháborodva kiált: egy? Mind!  Nos, a zsidók is valahogy így vannak ezzel.
Jobb lenne inkább a zsidó bűnöket, bomlasztásokat, magyarellenes cselekedeteket mérni - a műszer egyből megmutatná, hogy a zsidóellenesség nulla a magyarellenességhez képest, és még egy kis munkával a zsidók elérik, hogy lassan a zsidóellenesség utoléri őket az egész világon. De hát természetesen az egész egy újabb zsidó bolhacirkusz, és jelzi azt is, mennyire tele a gatyájuk. Mondhatnánk, hogy mindez a kutyát sem érdekli, ha nem az állam pénzét költenék el erre is. Szokás szerint elég volt, hogy felvonyított néhány zsidó valahol a világban, és egyből lett hozzá pénz és állami döntés. Ismét a farok csóválja a kutyát.
Kemény Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése