2012. július 25., szerda

Irán nyílt háborúban áll Izraellel - jelentette ki Simon Peresz a CNN-nek.

Peresz hangsúlyozta, hogy Izrael elegendő hírszerzési információval rendelkezik ahhoz, hogy a Bulgáriában elkövetett merényletet Iránhoz és a Hezbollahhoz kösse. Meggyőződése, hogy további terrorcselekményekre készülnek.
Peresznek feltehetően semmilyen hírszerzésre nincs szüksége, hogy megállapítsa, ha bomba robban a zsidóság (segg) alatt, az csak iráni pokolgép lehet.
Netanjahu azt nyilatkozta a CBS amerikai televíziónak, hogy az iszlám köztársaság és a libanoni militáns szervezet az elmúlt 2 év alatt 24 országban tervezett merényleteket izraeli és nyugati célpontok ellen. Most sajnálatra és támogatásra játszik az öreg, hogy a forgatókönyvüket pontosan betarthassák?
A kérdésre, hogy a bulgáriai akcióval nem az iráni atomtudósok meggyilkolását akarják-e megbosszulni, azt mondta Peresz, hogy azokért a gyilkosságokért Izrael soha nem vállalta a felelősséget.
Volt már olyan ügye Izraelnek, amiért vállalta a felelősséget? Ezt a pofátlanságot más nem engedheti meg magának, nekik ennyi elég. Természetesen az elengedhetetlen izraeli mondat most is elhangzott, joga van megvédeni állampolgárait!
Azt állítja, hogy ők nem kezdeményeznek terrort, ők nem tesznek ilyet, de az önvédelem minden nép joga és kötelessége. Rámutatott Izrael politikája inkább a megelőzésre, mintsem a megtorlásra épül. Megelőzésképpen irtják a palesztinokat, szítanak háborút, de nem kezdeményeznek terrort? Ezt a zsidó retorikát igen nehéz értelmezni!
Az elnök szerint, ha valakiről elegendő információ áll rendelkezésre, hogy civil életeket akar kioltani, azt nyilvánvalóan meg kell akadályozni. Az elegendő információ azt jelenti, akire ők azt mondják terrorista, azt kell likvidálni.
Szíriával kapcsolatban azt mondta, ha felmerül annak veszélye, hogy a vegyi fegyvereket Izrael ellen akarják felhasználni, vagy terroristák kezére juthat, akkor kénytelen lesz lefoglalni! A vegyi fegyverek léte vagy nem léte attól függ, mi a tervük Szíriával.
Interjúját 1 nappal az után adta, hogy megemlékeztek a 40 évvel ezelőtti müncheni olimpián meggyilkolt 11 izraeli sportoló haláláról. Láthatjuk, szegény zsidókat ártatlanul érik a terrortámadások, ők csak védekeznek!
Remélem, egyre több ember látja, hogy ők nem az ártatlan áldozatok, hanem az elkövetők!
Pilisi Zsálya


Izrael a lángok martalékává válik

 

Tel Avivban a kormány gazdaságpolitikája elleni tüntetések hatására újabb két tüntető gyújtotta fel magát. Ezzel az elmúlt néhány hét során összesen négy zsidó égette a halálba magát tiltakozásul a kormány politikája ellen, Tel Avivban lassan szokássá válik az ilyesmi. Tegnap délelőtt egy rendőrállomás mellett gyújtotta meg magát egy 50 körüli férfi, a tüzet a rendőrök eloltották, de már elkéstek vele. Később egy 40 éves zsidó égette el magát a főtéren. A média röviden tárgyalta a történteket, azt mondják a zsidóknak anyagi gondjai voltak.
Vasárnap Tel Avivtól néhány kilométerre egy buszmegállóban gyújtotta meg magát egy az izraeli hadseregtől leszerelt férfi, azt követően, hogy gondja támadt a hatóságokkal. Az orvosok szerint a testének 80%-a megégett. Pár óra múlva eltemették Moshe Silmont, egy másik zsidót, aki alig több mint egy hete gyújtotta fel magát. Ő a kormány elleni tüntetések egyéves évfordulóját kívánta emlékezetessé tenni ilyen módon, ami sikerült is neki, mert a média egy hétig ezzel az esettel foglalkozott.
Az első öngyújtó zsidónak a teste 94%-a megégett, de csak egy héttel azt követően halt meg, közben a hírek folyamatosan ezzel az esettel foglalkoztak. Az izraeli zsidók lassan kezdenek rájönni, hogy ez az Izrael valójában nem is a zsidóság érdekeit képviseli (mostmár késő…). Izraelben ugyanis egyre drágább a lakhatás, és a szegényebb zsidónak nem tetszik, hogy lassan már ugyanolyan életszínvonalon él, mint az elnyomott palesztin kisebbség. Folyamatosak a tiltakozások, az első önégetéses esetet követően a tüntetők felgyújtották az állami biztosító épületét, mert a hivatalt tették felelőssé az első öngyilkosságért.
Ez az Izrael már nem „az” az Izrael. Lassan már nincs mit elvenni. Hiába volt nagy a jólét a honfoglaló zsidóság körében - ami Izrael helyén volt, azt évtizedek alatt felélték, elpusztították a földeket felvásárló zsidó telepesek. Most, hogy már mindent feléltek, csak az maradt, amit magukkal vittek a birtokba vett területre: nyomor, pusztítás, szenvedés. Lassan majd kiderül az is, mi a baj az izraeli kormányzattal: hogy zsidók vezetik!
Fenyvesi Áron

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése