World Without Cancer című kötetében az amerikai Edward Griffin leleplezi a titkot a B17 vitaminról, amelyet a gyógyszeripar régóta próbál eltitkolni és
amely rákölő hatásáról már éve óta tudni lehet. Már bizonyított tény,
hogy a B17 vitamin, más nevén laetril hamar megöli a rákos sejteket. A
szerző több információt is leleplez a rákgyógyításról köszönhetően a B17
vitaminnak, és felteszi a kérdést
“Miért nem használja a hagyományos orvoslás ezt a vitamint?”
BOTRÁNY! Rákellenes vitamint(B17) titkol el szánszándékkal a gyógyszeripar!
-Napi 12 szem (kajszi)sárgabarackmag és 3 hónap után eltűnik a ráksejt és a daganat és ezt nem Amerikában találták fel mert 3 magyar (ma még nevét elhallgatni kívánó) orvos-szaktekintély már évek óta szajkózza ezt a tényt idehaza is!
Griffin szerint a B17 vitamint azért nem használják a hagyományos
orvoslásban, mert a gyógyszeriparnak nem érdeke meggyógyítani az
embereket. Évente több milliárd dollárt költenek kutatásokra és a rák
kezelésére, ugyanakkor több milliárd dollárt azokra a gyógyszerekre,
amelyek felveszik - elvileg - a rákkal szembeni versenyt. Ezek fényében a B17 vitamin eltusolása gazdasági lépés a gyógyszergyártók által uralt világunkban.
A B17 vitamin leginkább a kajszibarack magjában található.
Jótékony hatását
már ezelőtt 35 évvel bizonyították. A Második Világháborúban, Dr. Max
Gerson sikeresen alkalmazta ezt a vitamint páciensein.
A B17 vitamin a kajszi, a mandula, a meggy, körte, szilva és az alma
magjában található még, de van belőle a lenmagban és szőlőmagban is.
Jelenlegi életvitelünk során rengeteg fehérlisztet, cukrot, olajat és
félkész ipari terméket fogyasztunk, míg az organikus, természetes
élelmiszerek egyre ritkábbak az étrendünkben. Nagyszüleink még
fogyasztottak ezekből az ételekből, ez is azt bizonyítja, hogy az ő idejükben ritka volt a rákbetegség, anélkül jutottak hozzá a vitaminokhoz, hogy tudatosan tudták volna, épp a betegségektől mentik meg magukat.
A B17 vitamint ezelőtt 35 éve betiltották a rákbetegség kezelése esetén,
annak ellenére, hogy sokan úgy tartják ha minden nap fogyasztunk
ezekből a vitaminokból, elkerülhetjük a rákbetegségek kialakulását.
A szerző szerint az amerikai gyógyszergyártól hatalmas nyomást gyakoroltak a hatóságokra,
így azok illegálisnak titulálták azokat a készítményeket, amelyek a B17
vitamint tartalmazták. Sőt, sok esetben azt a pletykát terjesztették,
hogy a kajszimag ciánt tartalmaz, így megmérgezheti azt, aki fogyasztja.
Az igazság az, hogy eddig senki sem halt meg a kajszimagtól, még akkor
sem ha nagy adagban fogyasztott kajszimagot vagy mandulát, írja Edward Griffin könyvében.
Dr. Madarasi pál gyűjtése
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése