2013. április 24., szerda

A DEMOKRATA BŰNÖZŐKNEK FELELNIÜK KELL

Az alábbi videóban két durva hazugságot említenek.

Először Dr. Kásler Miklós azt állította, hogy „1944. március 19-e után a Szent Korona jogai szünetelnek..”

Valóban? Valójában itt egy hatalmas zsidó hazugságról van szó, amit már közel húsz éve sulykolnak a közvéleménybe. Ezen a napon a német hadsereg csak jelképesen szállta meg Magyarországot, mert Horthy kormányai az ellenséggel, az angolokkal, az amerikaiakkal és az oroszokkal kezdtek tárgyalásokba. A németek ennek ellenére föltünően lovagisan bántak el a magyar vezetéssel. Horthynak Miklós nevű fiát, amikor az a szerb kommunistákkal tárgyalt, nem lőtték szitává, hanem szőnyegbe csavarba egy autóba rakták és Németországba vitték Horthy más családtagjaival együtt, ahol egy pazarul berendezett kastélyban töltötték el az időt a háború befejezéséig. Ez tették a németek a szövetségesükkel, az árulókkal. A fenti dátumtól kezdve a magyar királyság államformájába és működésébe a németek nem szóltak bele semmiben, semmiféle átalakítást nem végeztek. Ugyanígy a rövid hungarista kormány alatt sem. Viszont Szálasi Ferenc nemzetvezetőként (államfői jogkör) a Szent Koronára tette le az esküt, miután Horthy – beismerve árulását – írásban lemondott a kormányzói posztjáról. Ennyit a történelmi tényekről, tehát a Szent Korona jogai nem szüneteltek akkor. Ha már dátumokat kell fölhozni, akkor a debreceni „ideiglenes nemzetgyűlést” lehet fölhozni 1944 december végén, amikor a zsidók és a kommunisták, a szovjet Vörös Horda támogatásával, új államrendszer alapjait rakták le Sztálin kivánságainak megfelelően. De még a Rákosi-rendszer sem merte írásba adni azt, hogy a Szent Korona jogait fölfüggesztették volna. Sőt, arra is kínosan ügyeltek, hogy a királyság államformáját és a Szent Korona szót le se írják sehol, semmilyen jogi szövegben.

A másik hazugságot Tóth Zoltán József sütötte el, amikor azt mondta, hogy a Fidesz -féle alaptörvény Alapvetésének az E pontja a magyar államrendről kimondja hogy ennek a nemzeti hitvalláson, az alaptörvényen és a történeti alkotmány vívmányain kell alapulnia. Ezzel szemben itt idézzük azt amire a TZJ hivatkozott és abban semmi olyasmi nincs amit ő emlegetett. Ha megnézzük az egész Fidesz -féle alaptörvényt, ez egy az egyben a kommunista 1989-es alkotmánynak a szövege, annak lényegi tartalma, csak kozmetikázva. A Nemzeti Hitvallás alábbi szövege teljesen ellentmondásban van egymással és semmi köze a valósághoz. Miközben azt állítják, hogy az 1949-es kommunista alkotmányt nem ismerik el, de azt már nem teszik hozzá, hogy az 1989-es is ugyanaz és ez utóbbit tekintik „hazánk új demokráciája és alkotmányos rendje kezdetének.„ Továbbá az állítják, hogy „A közhatalom forrása a nép”. De milyen nép??? Még a magyar szót is kihagyták a nép szó elől! Valójában a Magyar Nemzetet kellett volna írniuk, amelyet a Szent Korona Törvény testesít meg. Tehát Magyarországon - valójában – az állami főhatalom és a jog forrása: a Magyar Nemzet, amit a Szent Korona Törvény testesít meg. A Magyar Nemzet pedig nem egyenlő az itt élő „kisebbségekkel” és az utóbbi évtizedekben beözönlő mindenféle idegen söpredékekkel.

NEMZETI HITVALLÁS

Valljuk, hogy a polgárnak és az államnak közös célja a jó élet, a biztonság, a rend, az igazság, a szabadság kiteljesítése. Valljuk, hogy népuralom csak ott van, ahol az állam szolgálja polgárait, ügyeiket méltányosan, visszaélés és részrehajlás nélkül intézi. Tiszteletben tartjuk történeti alkotmányunk vívmányait és a Szent Koronát, amely megtestesíti Magyarország alkotmányos állami folytonosságát és a nemzet egységét. Nem ismerjük el történeti alkotmányunk idegen megszállások miatt bekövetkezett felfüggesztését. Tagadjuk a magyar nemzet és polgárai ellen a nemzetiszocialista és a kommunista diktatúra uralma alatt elkövetett embertelen bűnök elévülését.

Nem ismerjük el az 1949. évi kommunista alkotmányt, mert egy zsarnoki uralom alapja volt, ezért kinyilvánítjuk érvénytelenségét. Egyetértünk az első szabad Országgyűlés képviselőivel, akik első határozatukban kimondták, hogy mai szabadságunk az 1956-os forradalmunkból sarjadt ki.

Hazánk 1944. március tizenkilencedikén elveszített állami önrendelkezésének visszaálltát 1990. május másodikától, az első szabadon választott népképviselet megalakulásától számítjuk. Ezt a napot tekintjük hazánk új demokráciája és alkotmányos rendje kezdetének. (részlet)

ALAPVETÉS

E) cikk

(1) Magyarország az európai népek szabadságának, jólétének és biztonságának kiteljesedése érdekében közreműködik az európai egység megteremtésében.

(2) Magyarország az Európai Unióban tagállamként való részvétele érdekében nemzetközi szerződés alapján - az alapító szerződésekből fakadó jogok gyakorlásához és kötelezettségek teljesítéséhez szükséges mértékig - az Alaptörvényből eredő egyes hatásköreit a többi tagállammal közösen, az Európai Unió intézményei útján gyakorolhatja.2

(3) Az Európai Unió joga - a (2) bekezdés keretei között - megállapíthat általánosan kötelező magatartási szabályt.

(4) A (2) bekezdés szerinti nemzetközi szerződés kötelező hatályának elismerésére adott felhatalmazáshoz az országgyűlési képviselők kétharmadának szavazata szükséges.

A DEMOKRATA BŰNÖZŐKNEK FELELNIÜK KELL

Addig, míg a Magyar Szent Korona Törvény nincs jogaiba visszaállítva, addig TÖRVÉNYEN KIVÜLI /EX-LEX/ ÁLLAPOT ÁLL FENN ! Akkor is ez van, ha a parlamenti idegen csőcselék, beleértve Izrael ügynökeit is, már 69 éve futószalagon gyártogatja az idótábbnál-idiótább joghézagait, ahol kitiltották az IGAZSÁG fogalmát. Ez azt jelenti, hogy az álhatalom 69 éve alatt hozott minden jogalkotási intézkedés SEMMIS! Tehát minden Magyar Nemzeti Vagyon ellopása nyilvánvaló hogy semmis, vagy akár a NATO vagy az EU-tagságunk is, aminek címén csillagászati összegeket loptak el, szintén a Magyar Nemzeti Vagyonból. Természetesen a Kárpáthaza szétdarabolása is SEMMIS, vagy Magyarország földjének kiárúsítása is az. (olvasónktól)
A kommunista, a cionista és a demokrata bűnözőknek felelniük kell. Az alaptörvény hazugságairól és a királyság lényegéről a Magyar Oldal októberi számában is olvashatunk.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/hazudnak-az-alapt%C3%B6rv%C3%A9nyr%C5%91l

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése