2013. április 17., szerda

Mák-rák


Mák-rákMiközben a világ egyik részén az életben maradásukért küzdő lakosság harcol kifosztásukra törekedő kormányaikkal, és azon kevés kormányok, amelyeket még nem teljesen fertőzött meg fiktív államadósságokkal a rájuk aggatott rák, a kamatlkapitalizmus kirablásra specializálódott rendszere, a világ másik felén virágzik az ipar, a mezőgazdaság és "fejlett nyugat" ellátása, vagy helyesebben inkább, a társadalmaik mérgezése. Ezen csak a tálibok segíthetnének, legalábbis Afganisztán vonatkozásában, de a NATO és ENSZ biztosítású kábítószer-termelés soha nem látott bőséget és gazdagságot biztosít a feldolgozóknak és terjesztőknek. Nem véletlen, hogy Viktor Ivanov, az Orosz Kábítószer-ellenes Ügynökség feje, az egykori Szovjetunió afganisztáni sikertelen kábítószer-maffia termelésirányítás átvételi kísérlete után, "savanyú a szőlő" kategóriában nyilatkozik a CIA által finanszírozott "dinamikusan növekvő" nyereségtermelésről, a terjesztési útvonalak nemzetközi összefogású biztosításáról.

Ennek egyik előfeltétele Szíria színes sokfélesége, az etnikai és vallási struktúrák, amelyek egyfajta bejárati ajtót képeznek az évszázadokon keresztül stabilan zsidó és cionista gyűlölők megbontott táborában, összetörve ezzel Szíria minden lakóját. A "Szabad Szíria" terrorista bandái viszik magukkal "szent háború" hivatkozássa a kábítószer hatását. Csatlósaik pusztulást telepítenek mondenhová: Burmába, Maliba, Elefántcsontpartra, Kongóba, Szudánba, Nigériába, Dagesztánba, Csecsenföldre, Kasmírba, Malajziába, Indonéziába és Nyugat-Kínába. Aktívan és zavartalanul tevékenykednek Európában és Észak Amerikában, sztrájkolva a rend ellen, kíméletlenül lecsapva a kartellen kívüli terjesztőkre. A NATO Gladio évtizedes alkotmányos védelmi gyakorlata óvja fenntartását.

A nemzetközi pénzügyi maffia végtelenül sok fiatal férfit toborzott, hogy felhasználják a társadalmi, vallási és etnikai külünbégek kihasználásával a szabad nemzetállamokban a széthúzásra és társadalmi normák aláásására, lebomlasztására. Ezek az ágyútöltelékek egyáltalán nincsenek tisztában megbízóik céljaival. Sok tunéziai szegény ördögöt bérelnek fel. Ők azt mondják, meg kell védeni az iszlámot. Ha az első adag heroint beszippantotta, már megölte az első "ellenséget". Akkor már nyitva áll előtte az út a pokolba, retúrjegy nélkül. Úgy vélik, nincs semmi vesztenivalójuk és néhány éves kábítószer befolyása alatti vérontás és a vérszomj is jobb, mint otthon ülni, vagy kószálni. Csak eszközök az őrült pénzügyi maffia kezében vannak, a rothadó fogyasztási idióták társadalma kimagozott jövőgyilkosai játékszereiként.

Nemzetközi csapatok védik Afganisztánban a máktermesztést, a heroin alapanyag előállítását. Ebben az évben a világ ópiumtermelésének 90%-át is elérheti Afganisztán, új rekordot állítva fel. A termelés folyamatosan növekedik az utóbbi három évben, figyelmeztet az ENSZ közzétett jelentése. Tavaly az ópiumtermelés mintegy 75%-át adta Afganisztán, így a világ legnagyobb heroin alapanyag előállítója. Különöse drámaian növekedett a termelés a déli területeken. A növekedés a magas ópiumárak miatt folyamatosan nő, de jónéhány szakértő attól tart, hogy a kábítószerek elleni küzdelem reménytelen. Megemlítendő, hogy a kábítószerháborúk nem az utóbbi évtized sajátosságai. A koreai, kambodzsai és vietnámi háborúk is a kábítószer termelés monopóliumáért folytak korábban is. A "kommunizmus terjedése" volt az a rémkép, ami ellen harcba lehetett szólítani a francia és az amerikai katonákat. Afganisztánban ENSZ és NATO, valamint amerikai haderő biztosítja a kábítószer-termelést az afgán kormány részvételével. Anno, a Szovjetunió is ezért támadta meg Afganisztánt, majd miután az amerikai kábítószer-maffia nemzetközi segítség álcája alatt megszerezte a felügyeletet, a rövid életű tálib uralom előtti 1200 tonnás évi termelés, a tálib uralom alatti 100 tonnáról 4000 tonnára növekedett, amely mennyiség folyamatosan nő. Csak a tranzitútvonalak rendeződtek át némileg (és bizonyos itthoni személyek prioritása is), mert most nem Magyarországon keresztül jut a kábítószer Európába és tovább, hanem a dél-szláv válság kirobbantásának valódi okaként Koszovón keresztül.

Oroszország már feljelentést tett Hágában az ENSZ és NATO biztosítású kábítószer termelés ellen. A 31 millió lakosú Afganisztánban, az afgán kormány szerint 2011-ben 191 ezer háztartás termesztett illegális gyógyszernövényeket és mákot. Feltehető a kérdés, hogyha a Clinton-klán haszna érdekében a fél világ összefog, de rettentően problémának mutatják be a kábítószer termelést, Afganisztánban miért nem vegyi-permeteznek, mint ahogy teszik ezt Európában és az USA-ban, a mezőgazdaság termeléscsökkentése és a lakosság megmérgezése érdekében? Ez úgy látszik, csak a csatlósoknak, partnereknek és szövetségeseknek jár. A NATO felségjelzés nélküli gépei két egész napig nem permeteztek, valószínűleg a Nyitott Égbolt "hadműveletnek" köszönhetően, melyben az oroszok a fő érdekeltek légi szállítmányozási érdekeltségeik kiterjesztése kapcsán. Azon kívül, hogy az USA és az NSZK is elismerte a vegyi-permetezések tényét, az oroszok is alkalmazzák, de bevallásuk szerint kizárólag állami ünnepségek "zavartalan" időjárásának biztosítására.

(Tájékoztató jelleggel jegyzendő meg, hogy a "Nyitott Égbolt Megállapodás" az EU és Amerika között 2007. április 30-án jött létre Washingtonban, igaz nem vegyi-permetezéseket illetően, hanem a légiszállításra vonatkozóan, de a megállapodás is értelmezhető úgy, hogy az EU-USA utaslistákra az Alzheimer-kór, a rák, az éhínség és a halál is jegyet válthat...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése