2013. május 15., szerda

Globális időjárás manipulálás-HAARP!

A nemrég történt természeti katasztrófák miatt egyre több összeesküvés elmélet született az időjárás mesterséges lefolyásával kapcsolatban.

Némely elmélet szerint azért következnek be az orosz természeti katasztrófák, mert az orosz kormány figyelmen kívül hagyja Amerika figyelmeztetését, mely szerint felszólítja Oroszországot, hogy ne támogassa a szír kormányt. Így Amerika kénytelen a Haarp berendezésével válaszolni. Orosz civil embereket célba venni. Környezeti katasztrófát mesterségesen generálva.

A Konspirációs elméletek nagy valószínűséggel nem azok, mert hiteles orosz szakértők véleményét tartotta szem előtt az orosz média. Ugyanis a szíriai konfliktust követően a Ria Novosztyi közölte, hogy ezek szerint a szakemberek szerint a közelmúltban-Oroszországban történt kegyetlen szárazság annak köszönhető, hogy az USA valószínűleg Oroszországon teszteli az időjárást manipuláló katonai fegyverét a HAARP-ot. Gueorgi Vasziliev, aki a Lomonoszov Egyetem tanszékének egyik professzora Komsomolskaya Pravdának olyan nyilatkozatott adott, hogy szerinte nagy összefüggés van az Oroszországban egyre növekvő természeti katasztrófák, és az USA 1997-es HAARP rendszer installálása között!

hir.ma/wp-content/uploads/2013/05/hark%C3%B6-e1368535308542.jpg


A Ria Novoszty leközölt egy olyan média hangot is, amelyben az áll, hogy orosz katonai szakértők szerint is a HAARP egy geofizikai fegyver az USA kezében. Amerikának 2 évtizedre, és 250 millió dollárra volt arra szüksége, hogy a magas frekvenciájú rádióhullámokat, csak kutassa, és még el sem ért ekkor a HAARP kivitelezéséhez!

hir.ma/wp-content/uploads/2013/05/HAARP-e1368535885659.jpg


Egy fontos orosz meteorológus szerint is Nyikolaj Karavayev korábbi nyilatkozata alapján a hírügynökség tudtára adta az embereknek, hogy Amerika arra törekszik, hogy olyan manipulációs eszközöket akar létrehozni, amellyel Oroszország gazdaságát romba döntheti! Ugyanis, ha az időjárást tudják manipulálni, akkor a mezőgazdaságban gyökeresen felborul az eddig megszokott rendszer, amelyben Oroszország élelmiszerellátását hivatott biztosítani.

Egyébként a többi meteorológus szakember sem tudja hova tenni a rendkívüli nagy szárazságot, és hőséget, legfőképpen a nagyvárosokban, és környékén. Ezzel az érvvel kapcsolatban a meteorológusok között megindult egy vita, mely szerint a jelenség nem csak Oroszországra, hanem Európa, és az USA többi országára is érvényes. A szárazság, és a hőség teljesen indokolatlan, és ezt nem lehet ráfogni a globális felmelegedésre sem. Ezek miatt a jelenségek miatt az orosz gazdaság nagy veszteségeket szenved el, mert a hőség miatt, mert a termések legalább 20%-az elpusztult a hirtelen bekövetkezett időjárási változások miatt. Ennek az lett a következménye, hogy Oroszországban az élelmiszerárak robbanásszerűen megnövekedtek.

hir.ma/wp-content/uploads/2013/05/orosz%C3%A11k%C3%B6.jpg


Egyes orosz szaktekintélyek szerint a jövőben nagy pusztítást végezhet ez az új technológia, amelynek nem közvetlenül gyilkos szándéka van. Azonban a végeredmény az lehet, hogy népek tömegeit fogja a pusztulásba sodorni.

A lényeg az, hogy mint ahogyan említtettük is az Egyesült Államok már régóta kutatja az időjárás manipulálásának hatékony módszerét. Végre meg is találta a zseniális találmányt egy egyszerű kutató munkája nyomán, de erről egy másik cikkben majd később szólunk. A lényeg az, hogy a találmányt az amerikai hadsereg megvette, és különböző fejlesztéseket hajtott rajta végre. A Nikola Tesla találmánya alapján feltalált, és fejlesztett berendezés képes arra, hogy megváltoztassa az időjárást. Előidézhet nagy szeleket, áradásokat, aszályokat, cunamikat, sőt bizonyos szinten a földrengésekben is nagy szerepet játszhat a HAARP. Azonban a berendezés nagyon pozitív következményeket is létre hozhatna az emberiség sorsába. Ha csak azt vesszük alapul, hogy Afrikában mennyi éhező ember van, akkor ezzel a berendezéssel ott, létre lehetne hozni olyan területeket, amelyek oázisként szolgálnának nekik.

hir.ma/wp-content/uploads/2013/05/ehezo1.jpg


A nagy probléma azonban az, hogy a háttérhatalom arra törekszik, hogy a saját érdekeit nézze. Képes modern fegyvereket is bevetni annak érdekében, hogy emberi áldozatok árán érvényesítse akaratát. Egyesek szerint pedig a HAARP mostani fázisa csupán egy finomhangolásnak a következménye, mely szerint a jövőben sokkal emberközpontú lesz majd a berendezés működése! A brutális gondolattal azonban az a baj, hogy a jelenlegi fázis emberáldozatokat követel. Ez az egész tevékenység teljesen átlátszó.

hir.ma/wp-content/uploads/2013/05/sabira-e1368536647873.jpg


Amennyiben ezek a gondolatok az összeesküvés elméletének kategóriájába tartoznak, akkor nézzük meg a Föld legnépesebb országának álláspontját az üggyel kapcsolatban. A nevezett állam Kína. Ebben az országban ugyanis speciális hivatal van üzembe helyezve az időjárás manipulálásával kapcsolatban. Kína létrehozott egy bizonyos időjárás manipulációval kapcsolatos megbízatást. A hivatal spontán a meteorológiai hivatal alá van helyezve, hiszen a friss információkat innen kapják. Az intézmény lényege az, hogy legfőképpen Peking, és környékének kísérjék figyelemmel az időjárást befolyásoló tényezőket. Valamint feladatkörébe az is beletartozik, hogy nem csak a főváros környékén lévő időjárási viszontagságokat kísérje figyelemmel, hanem a vidékeken lévő mezőgazdasági területeken létrejött időjárás által előreszámításba vehető pusztítás eredményeit. A megbízatás olyan eredményeket hozott, hogy harmincezer embert foglalkoztató Pekingi Időjárást módosító Hivatal 1995, és 2003 között 7,4 billió köbméter esőt hozott az egyébként szárazságot sújtó területekre. Ezzel az ország az élelmiszer termelékenységet kívánta növelni, és ez sikerült is neki. Tehát ezeken a területeken nagyon jó a saját termés, és így Kína biztonságban érezheti magát. Az USA jóvoltából?

Viszont az ENSZ egy határozata tiltja az időjárás módosító technológiák katonai alkalmazását, ami arra utal, hogy a nyugati kormányok nagyon is tudatában vannak annak, hogy vannak időjárás módosító technológiák és ismerik azok katonai felhasználási lehetőségeit. 1975-ben az USA és Kanada egyezséget kötött arról, hogy ha bármelyik ország időjárás változtatásán mesterségesen dolgozik, akkor egymást mindenképpen értesíteni fogják. 1975-ben az Egyesült Államok és Kanada egyezményt kötött arról, hogy bármilyen jellegű időjárás módosító tevékenység esetén értesítik és információval látják el a másik felet. Az USA nagy valószínűséggel nagy áttörést produkált az időjárást manipuláló technológiák területén. Ezeket a technológiákat át akarja majdan vinni a katonaság szolgálatába.

hir.ma/wp-content/uploads/2013/05/genf-1977-e1368537227511.jpg


Ezzel párhuzamban 1977. május 18-án Genfben az ENSZ úgy határozott, hogy az időjárást megváltoztató technológiáknak a katonai alkalmazását az ENSZ betiltja. A határozat 1978 októberében lépett érvénybe, az Egyesült Államok elnöke 1979. december 13-án ratifikálta!A történet szomorúsága azon alapszik, hogy, aki ezt a módszert feltalálta most a világ ellenségévé vált, pedig nem ez volt a célja. Csupán az, hogy ha lehetne egyáltalán ezt a Földet jóvátenni, akkor először az éhezőkön is lehetne segíteni. A nagy kiszivárogtatott problémával kapcsolatban már több szervezet is hallatni akarja hangját.

Nézzük például a maghasadást. Ez is békés célnak készült. Most nézzük a HAARP-ot. Ez is egy békés dolognak látszik, de úgy tűnik, még mindig fel tudják használni az emberiség ellen. Az oroszországi események kapcsán újból az Egyesült Államok került a középpontba. Hogy az USA valójában mennyit költ az ilyen jellegű fegyverek fejlesztésére, arról nincs hivatalos adat, ugyanis a hivatalos költségvetés csak a jéghegy csúcsa, a 70-es éveket követően rengeteg magánvállalat kapcsolódott be a kutatásokba, így az ilyen célra költött összeg mondatni ellenőrizhetetlen. Így a kérdés nem az, hogy az erősen iparosodott országok kormányainak birtokában vannak-e ehhez hasonló fegyverek, hanem az, hogy a NATO gyarmatosító háborúit előkészítő új típusú hadviselés során alkalmazott eszközök milyen természeti jelenségeket fognak rászabadítani az olyan kisebb országokra, melyeknek nincsen se rálátása, se befolyása ezekre a tevékenységekre.
http://hir.ma/kul...aarp/89857

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése