2013. június 28., péntek

A törvény szerint nem lehet megtagadni a vérvételt...

hír Tenessee -ből:

http://www.policestateusa.com/2013/tennessee-roll-refusal-blood-draw-dui-checkpoints-labor-day/

Nagyjából arról szól, hogy bárkitől lehet vért venni, akár beleegyezik akár nem.

http://www.policestateusa.com/wp-content/uploads/2013/08/NoRefusalBloodDraw-300x167.png

Íme az amerikai szép új világ:


"Erőszakos vérvétellel kezdődött Tennessee-ben 2009-ben, hogy csak azokban az esetekben a közúti támadás. Minden más esetben, a vérvétellel nem volt erőszakos. Ezeket lehet csökkent, a megértés a DUI gyanúsított jogosítványt is fel kell függeszteni. Tennessee nevezi a hallgatólagos hozzájárulására statútum."
"Ez megváltozott január 1, 2012, a beiktatását az új törvény, amely elvette, hogy a választás a gyanúsítottak csökken a jogosítvány felfüggesztése. Amióta a törvény hatályba lépett, a rendőrség juthatnak gumi sajtolt garantálja erőszakkal kivonat vér gépkocsivezető úgy döntenek, a DUI gyanúsított.
Továbbá, az új törvény már mandátumok vért kell levonni polgárok a különböző körülmények között. Már nem csak a közúti támadás eseteket, a rendőrség nem szükséges, hogy a vérből DUI gyanús, aki valaha volt DUI meggyőződés életük szerint WBIR. A másik követelmény, hogy vért kell levonni minden gyanús, aki egy személy a 16 éves kor az autóban. A többi, a vér-sorsolás esetben kész után keresek egy könnyen elérhető parancsot."


http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=5656

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése