2013. június 24., hétfő

Kásler Árpád telefonüzenete [audio]

Riadókészültség!
Ez egy telefonos üzenet.
Mint Önök is hallhatták, lemondott a PSZÁF (Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete) két alelnöke és a PBT (Pénzügyi Békéltető Testület) elnöke.
Ha igazak a hírek, akkor fejenként közel 20 millió végkielégítéssel távoznak. Most kell rásegíteni a folyamatokra, az időzítés kiváló. Ezek túl kis fejek ahhoz, hogy érdemi változás történjen, és hogy ezzel beérjük.
Holnap délelőtt a Kúria tárgyalása lesz deviza ügyben. Sajnos sokan nem látják, hogy a Kúria elé terjesztett jogerős ítéletben mekkora csapda és törvénytelenség rejlik. Ugyanis a táblabíróság ítéletében kimondta, hogy semmis a deviza-kölcsönszerződés, mert a kereskedelmi árrés százalékos mértéke nincsen feltüntetve a THM-ben. Emberek, fordítsuk ezt meg, és akkor minden világossá válik. Ha tehát feltűntették volna a kereskedelmi árrés százalékos mértékét, akkor jogos lenne ennek a felszámítása? Egy frászt. Kölcsön jogcímén nem számolhatnak fel kereskedelmi árrést, az nem merülhet fel.
Emberek, nyíljon ki mindenkinek az elméje. Most készítik elő a Csányi Sándorok bűntető felelősségre vonásának elkenését, és azt, hogy több százmilliárd forintot visszafizessenek az adósoknak, a kifosztottaknak, a megnyomorítottaknak!
Arra kérek mindenkit, hogy az elmúlt néhány óra eseményeinek következtében, hogy aki tud, az jöjjön el a Markó utcába holnap reggel a kúria elé!
Ha bejutok, részt veszek a tárgyaláson, ha nem, akkor kint leszek Önökkel.
Mindenki nyomtassa ki egy A4-es papírra, hogy:

Elég volt!

A Haza nem eladó!

Az emberek nem foszthatóak ki!
Ezt a papírt pedig tűzzék a mellkasukra!
Kis halakkal nem érjük be. A maffia-fejeknek hullnia kell. 2009-ben más volt a helyzet, akkor kevesebbel is beértük volna. El is mondtam ezt akkor az uraknak, lassan, hogy mindenki értse, de hát nem akarták érteni.
Aki tud, legyen ott holnap reggel a Markó utcában, a Kúria előtt.
Kötelez erre egy kifosztott ország, az elhalálozottak árvái, és a méltóságunk.
A dominó megindult, segítsünk rá, emberek!

Találkozunk holnap a Markó utcában!
Köszönöm, Kásler Árpád



A holnapi Kúria tárgyalás margójára

 

Most akarják szentesíteni a kereskedelmi árrés százalékos fel nem tüntetésével az egész csalássorozatot. Szegény Csányi elfelejtette feltüntetni, hogy hány százalék jogtalan felszámolt forinttal fosztja ki az embereket. Mindössze ennyi a bűne, és ehhez asszisztálnak bírák.
Erről az a vicc jut eszembe, amikor Lakatos tol egy zsák földet a biciklin. Megállítja a rendőr.
– Lakatos mit viszel a zsákba? – Kérdezi a rendőr.
– Földet. – mondja.
A rendőr nem hisz neki és megnézi, majd továbbengedi. Erre Lakatos odaszól a gyerekének, látod fiam így kell biciklit lopni.
Na körülbelül ezt próbálják most eljátszani, csak a szereplők mások és a bicikli értéke.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése