2013. június 6., csütörtök

Szarajevó 2013, 99 évvel később

A harag hasznosabb, mint a kétségbeesés...

A valóság a mai világban, "hideg és meleg háborúkkal", a terrorizmus elleni harc hamis zászlaja alatt, gazdasági holokauszt és mesterségesen előidézett fázisforradalmak, végeláthatatlan számú áldozatok listáival sokban hasonlít 1914-re. Az volt a tiszta és egyszerű Rothschild háború. A machinációk, a gyarmatosítás, a központi bankok, adósság-alapú valuták és megvásárolt vagy eladott kormánytisztviselők generálta konfliktusok kora. A háború ma, a valóságban folytatása a világ meghódításának. A forgatókönyv újabb szakaszába lépett. A színpadon megjelent a kommunizmus, a "lágy gyarmatosítás", és a véget nem érő, "alacsony intenzitású konfliktusok", a háborús terror, az előre megírt hamis színházi valóság. Lehet, hogy a világ már készen áll levonni a történelmi tanulságokat a tudatlanság hozta végtelen ismétlődésből...

Izrael felébredt, a "nadrág a boka körül." Egy új világra ébredt. Szíria egy teljesen működőképes S-300 -as légvédelmi rendszerrel rendelkezik, amely magában foglalja, nem csak Szíria, de Libanon vágyait is. A "The Daily Beast", és a "Newsweek" folyóiratokban tegnap Jane Harmon, a kongresszus volt tagja, aki hivatalában maradt miután izraeli kémkedéssel vádolták, azt állítja, Obama elnök elrendelte a "no fly zone", vagyis a repülés tilalmi zónát Szíria felett. Egy órával később, a kormány elrendelte a Harmon kiadványok nyomtatásának visszavonását. Ma Szíria "saját repüléstilalmi zónával" rendelkezik.

A háború első áldozata az igazság. A szíriai háború már egy nukleáris háború. Az első sortűz május 4-én dördült el a Szíria elleni izraeli támadással, annyira nyilvánvalóan, hogy az már tagadhatatlan. Az amerikai sajtó folyamatosan tele van vad és pontatlan konspirációs borzalmakkal, de sorra bizonyosodik be, hogy mindegyik hamis. A szíriai lázadók tevékenységéről szóló híradásokat cenzúrázzák, nem írnak a lázadók "nemi erőszak osztagairól", az emberrablásokról, a fiatal lányok és nők megerőszakolásáról és megöléséről, az elkövetett népirtási bűnökről. Ezek egyesek szerint nem az erőszak megnyilvánulásai, ha a szaudi wahabiták azt mondják, mert szerintük a Korán törvénye írja ezt elő.
Történetek emberrablásokról, az al-Kaida által legyilkolt keresztény falvakról, ami igazodik a lázadó "Nemzeti Tanács" elnyomó célkitűzéseihez, megerősítik a történeteket. A vegyi fegyverek használatát, csecsen zsoldosokról, akik a CIA és az al-Kaida szolgálatába álltak a damaszkuszi kormány ellen.

A háborús vonalak már hivatalosan is dolgoznak. A Oroszország által vezetett "szövetségesek" először mondanak ellen Putyin vezetésével saját cionista oligarcháiknak. Ahogy az első világháborúban is, most is kialakultak a tengelyek. Az egyiket Putyin Oroszországa, Obama elnök, az amerikai Külügy -és Honvédelmi Minisztérium, a Pentagon, Irán, Szíria, Irak, Libanon és a Hezbollah alkotja, a másikat, "tengelyhatalmak" hatáskörét betöltő Németország, Törökország (és az iraki Kurdisztán), Izrael, Szaud-Arábia és Katar, Nagy-Britannia és Franciaország, John McCain szenátor, az AIPAC/kongresszusi izraeli lobby, a világ sajtószóvivői, és a világ szervezett bűnözése

A háborús küzdelem elkezdődött, nem csak Szíriában, de terrorista támadásokkal az USA-n belül is, gondosan hangszerelt sajtókampánnyal, amellyel előkészítik a félelem terepét, a bostoni és woolrichi hamis zászlós cselekmények végrehajtásához hasonlóan. 1914-ben a "Nagy Háború" jelezte a civilizáció végét, ma a tömeges félrevezetés és cenzúra ellenére is látható, hogy Izrael állam közel áll a megsemmisüléshez. Oroszország készen áll, ha sarokba szorítják, nincs más lehetősége, minthogy megszünteti a zsidó állam termonukleáris fenyegetését.


Amit most látunk, csak meg kell nézni a finoman kifejezve is erősen "kontrollált" médiát, a kétségbeesés. Ez a háború 2013. május 2-án 02:30-kor kezdődött, egy izraeli, süllyedő német gyártmányú Dolphin tengeralattjáró kommandós beszivárgást támogató műveletével a szíriai partoknál. A víz alatt, 150 m-es mélységben telibe találta egy kifinomult technológiájú irányított torpedó. A szíriai helikopterek a helyszín felett maradtak amíg megérkezett egy orosz flottilla megkísérelni a mentést és hogy biztosítsa a nukleáris töltetekkel ellátott Tomahawk rakétákat, amelyekkel Izrael felszerelte a Dolphin tengeralattjárót. A megtorlást Izrael kezdte, tüzérségi bobázással a szíriai pozíciók ellen Damaszkusz területén, május 4-én. A nagy felbontású videó tizenöt mérföld távolságból egyértelműen azonosította a hatalmas villanást, és az árulkodó gombafelhőt, így nem kétséges, hogy ez egy nukleáris támadás volt. A robbanást felvették az amerikai Vela műholdak és meg is erősítették.

Felvetődik a kérdés, hogy a Fehér Ház most miért állt Oroszország, Szíria és Irán oldalára? Vlagyimir Putyin orosz elnök felvette a kapcsolatot az amerikai elnökkel, Barack Obamával. Putyin megerősítette, hogy Oroszország nem enged meg további válasz nélküli nukleáris támadást Izrael részéről, és hogy az adott körülmények között az Egyesült Államok figyelmét is felhívja, hogy "Izraelt tette ágyába, és ha úgy dönt, ő is meghal benne". Az Obama-kormány beleegyezett, hogy félreáll. Részleges kárpótlásként Amerikába vásároltak orosz helikoptereket a fegyveres erők, de május 23-án robbant az Obama bomba, amikor 48 perces beszédében felvázolta az amerikai politikát. A beszédében elbeszélő jellegűen, rosszul idézve hazudott és végül cenzúrázták a sajtóban.
pótolhatja egyes közel-keleti elemzők szerint. Miért? Mit mondott Obama?

Tulok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése