2013. június 6., csütörtök

Alakul a hazai atlantista diktatúra

Meglehetősen nagy nyomás alatt van az egész nyugati politikai rendszer, és mindezt abból lehet felmérni, hogy sorban rúgják fel azokat a jogokat, normákat és törvényeket, melyeket ők maguk alakítottak ki korábban, jórészt a tradicionális – vagy ahogy ők nevezik archaikus – társadalmi viszonyok leépítése és a liberális dekadencia terjesztése céljából, amelynek alappillérei közé tartozik többek között az agresszív buzikultusz és holokausztpropaganda is. Mindazonáltal a nyugati típusú demokrácia és jognormák érvényesítése ürügyén milliókat öltek meg a különböző nyersanyagszerző és gyarmatosító hadjáratok során bolygónk kevésbé szerencsés térségeiben. De hol vannak most azok a nagy, világraszóló szabadság normák, amelyek miatt tízezreket mészároltatnak le Szíriában derék vakolóink, atlantistáink, vagyis a Rothschild-rendszer és annak csatlósai? Hol van például a szólásszabadság és szabad véleménynyilvánítás (utáni) szabadság joga?
A magyar kormány olyan törvény elfogadását akarja elérni, amely által bármely külföldi szerveren lévő oldalt blokkoltathat. A nyugati világ hűséges atlantista csatlósai számára rendkívül kellemetlen, amikor néven nevezzük például a zsidót, vagy amikor a cion-atlantista rendszer általunk károsnak ítélt jelenségeire hívjuk föl a figyelmet. Az atlantista (cionista) cenzúra úgy működne, hogy első körben az adott állam igazságügy miniszterével egyeztetnek, és kérvényezhetik az oldal megszüntetését. Az eddigi hasonló próbálkozások sorra kudarcot vallottak, ezért a jövőben, ha az adott országgal nem sikerül megegyezni, akkor elrendelhetik az adott oldal hazai szolgáltatók általi blokkolását.
Teljesen természetes, hogy mint midig, most is van hivatkozási alap. A cionista mindig gondoskodik alibiről magának. A pedofíliára hivatkoznak (pedig a legtöbb pedofil közülük kerül ki). Csakhogy van egy bökkenő; a pedofília minden államban tiltott, semmi mást nem kell tenni, mint az adott ország hatóságának jelenteni, és azonnal eljárnak. Ezért kár ülésezgetni, és felesleges törvényeket hozni.
Akkor hát mi az ok valójában? Az, hogy a cionistáknak nagy fejtörést okozó oldalakat (nem írunk neveket) nem tudták semmilyen módon töröltetni. A pedofília elleni fellépés áldozatai minden bizonnyal ezek a politikai oldalak lesznek. A törvény tehát politikai indíttatású. Feltehető a kérdés; van-e valódi szólásszabadság? A kommunizmus összedőlése (vagy döntése) után az egyetlen még meglévő politikai eredmény ez volt, a többi nyugat-európai országhoz képest itt még aránylag szabadon lehetett beszélni, de persze azt is csak a Világhálón, amúgy nem. Most már ezt is korlátozni akarják. Mégpedig oly módon, hogy a hazai szolgáltatóknál egyszerűen blokkoltatják az oldalt. Ebben az esetben még valamennyire jó helyzetben vannak a külföldön élő magyarok, valamint a határ mellett élők, mert külföldi mobil szolgáltatót kereshetnek. A hazai szolgáltatókkal azonban blokkoltathatnak bizonyos oldalakat.
Az ilyen törvényekkel meg a hasonló diktatórikus lépésekkel egyetlen baj van - hogy egyszer még visszafelé sülhetnek el. Mert akkor lesz nagy pofára esés és sivalkodás.
Kemény Gábor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése