2013. július 23., kedd

Az új kampányelem


A devizahitelesek az elmúlt hetekben megmutatták körmüket. Sajnos nem karmaikat és ökleiket, de körmüket már láttuk. Gyönyörű, szép és kell is. Amikor Magyarországon családok nyomorognak, éheznek és fáznak, akkor nem lehet várni és a csoda után ácsingózni. Lépni kell! Nincs más! A devizahitelesek egymásra találtak és ennek örül az ember, amikor nem előre meghirdetett helyen és szervezetten, hanem spontán mozdulnak meg az emberek zászlók és politikai jelszavak nélkül, szájukat használva és keserűségüket, elkeseredettségüket és dühüket beleadva vonulnak és mennek. Mennek, mert egy Wellmann nevű zsidó a kúria részéről védi a bíróság áruló ítéletét és a családok sorsát megpecsételő sorait magyarázza a hazaáruló cionista sajtóban. Csak így lehet, menni előre és keményen fellépni, ha kell fizikailag is a bankok ellen, ha már senkit sem érdekel és senki sem segít!
A politika rátelepedése persze sokat nem várat magra. A Jobbik melegében be is jelentette, hogy szeptemberben „tömegtüntetésre” készül a devizahitelesek védelmében. Azt mondják, hogy az utcára kell vonulni. Miért is szeptemberben és miért miattuk? Kérdi a laikus. Nos, gyakorlatilag már kampányidőszak van!
Négy éve még a cigányproblémát tűzték a zászlajukra. A kampány akkor erre épült. Megtisztítják az országot, nyernek a választásokon és majd ők segítenek a cigányfertőzött falvakon, ahol majd rend és nyugalom lesz. Hirdetve éjjel és nappal, hogy ha nem a hatalom, akkor majd ők mennek és rendet tesznek.
De valahogy elfogyott a lendület, bár mint nem az emberek oldalán, hanem a Jobbik felső vezetésében fékeztek be mindenkit. Onnan, ahonnan - mára már bizonyítottan - egy ortodox zsidó dirigált, illetve fütyörészve kollaborált ehhez Vona-Szabó féle haddelhadd is.
A hitelességüket mára elcsanádozták, kifulladt a vállalkozásuk, de a parlamenti székek kellenének. Most keresik a lehetőségeket. Nincs már semmi. Eltűntek a harcos csapatok a Jobbikból, kirúgták, eltiporták őket. Eltűnt a gárda és a lelkes mozgósítható tömeg. A gárdát a Jobbik nyírta ki, mert tudták, hogy ha megmarad, akkor ők előbb, vagy utóbb a másik utat választják majd, és leszakadnak a Jobbikról. Mi a másik út? A másik út valójában az eredeti út, magyarán ki a cigánysorra, de azonnal, ha a helyzet úgy hozza. Ezért szalámi taktikával felszeletelték és eltüntették őket.
Persze kérdés itt az, hogy a négy milliós katasztrófavédelmi célokra - értsd gárdáknak -titokban juttatott támogatás a költségvetésből mire megy? A cigánysorra nem tudnak és nem is nagyon akarnak vonulni. Nincs kivel oda menni! Most új tömeg kell, elkeseredett és mérges, csak tömeg legyen. Ha nem a cigányok, akkor fenyegesse a deviza – és vevő legyen a kampányra.
És mi lesz a következő szlogen? Hát azt, hogy az MSZP eladósított, a Fidesz lemondott rólatok, de majd mi, majd mi megoldjuk a gondjaitokat! Majd mi vonulunk veletek, egyenesen, de mi a parlamentbe, ti meg az utcára. Csak azt nem mondja majd, miután elfoglalta a kényelmes székét a nemzet zsinagógájában, hogy amúgy meg majd vonulhattok tovább, a választások után, de már csak egyedül, ahogy most. Cigánysor helyett most a pesti aszfaltra helyeződik át a kampányszagú masírozás.
A párt már így is alig tudott több körzetben jelölteket találni a következő székvadászathoz. Lehet, hogy néhány szerencsétlen devizahitelest is bevesznek ebből a megfontolásból a kampányba az országgyűlési képviselőjelöltek közé. Kitolják őket a nagyközönség elé, Vona mellé, a színpadokon, kultúrházakban és mindenhol, ahol lehet. A kampány elkezdődött!
Bornemissza Gergely

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése