2013. augusztus 29., csütörtök

Az emberekből kihalt az ősi ösztön?

Nézzünk az alábbi képre és gondolkodjunk el. Az állatok tudják mi a dolguk. Egy egyszerű képességekkel „megáldott” állat is ismeri az alapszabályt. Szembe száll egy kiváló képességekkel felszerelt ragadozóval.

madaras2Vajon min gondolkodott ez a „jómadár”, amikor támadásba lendült? Az állatok ösztöneiknek engedelmeskedve tudják mi a dolguk, ha az életükre törnek és cselekednek.
Nekünk, „génmódosított” embereknek, akik csak fogyasztunk, viszont sokkal fontosabb kérdések jutnak eszünkbe ilyen helyzetben, pedig épp az életünkre törtek. Idegen honból érkezett kifosztók, és idegen vér által vezérelt „honfitársak”, vagy épp csak a pénz által elvakított nemzetáruló „honfitársak”. Ezekkel vagyunk körül véve.
Sokan segítségért, összefogásért kiáltanak. Kb. 200.000 család feje felett lebeg a végrehajtás lehetősége. De hányan tesznek a végrehajtás ellen? Hányan vállalják fel történetüket és hányan mozdulnak meg a kifosztóik ellen?
Kétszázezer ember bajban, de nekünk fontosabb kérdések támadnak ilyenkor, mint:
- miért ott, miért vele, miért akkor?
- miért olyan a zászló?
- miért amazzal beszélget?
Én azt mondom: válasszunk végrehajtókat szabad és demokratikus választások útján!
Azért, hogy aki majd jön a vagyonunkért, az legalább szimpi legyen.
Mondanak itt mindenfélét, ömlenek a megmentő csomag javaslatok a médiából. Ez épp arra való, hogy az igazságot egyik se mondja ki, de ismét a fejekbe verjék a kulcsszavakat.
FORINTOSÍTÁS, KAMAT, A KÖLCSÖNT VISSZA KELL FIZETNI.
Ja, és még egy nagyon fontos dolgot. A FORINT HITELESEK ÉS A DEVIZÁS BECSAPOTTAK UGORJANAK EGYMÁSNAK!
Évszázados trükkel vezettek meg minket, ahogy anno a nagy gazdasági világválság idején tették, ahogy 100 éve a mezőgazdasággal tették, és ahogy a megosztásunkat is sikerrel teszik, újra és újra. És mindig ugyanazok a bizonyos körök.
Maga a CÖF jelentette ki magáról, hogy ők is a megosztásunkra hivatottak, a Kásler Árpádnak írt válaszukban. Íme:
„Tiszteletben tartjuk minden szervezet ez irányú törekvését azzal, hogy ki-ki más módszerekkel kívánja elérni a kitűzött célt.”
Na, most már a cél sem egyértelmű legalább. A kályhától induljunk ki, és azt tanuljuk meg, hogy mi történt velünk, mert addig a cél sem világos. Az emberek közben összefogásért kiáltanak.
A Kormány pedig uzsorát kiáltott. Mégsem állítják le hivatalból a kilakoltatásokat! A megosztó gépezet maximális üzemmódon működik, míg mi, kifosztottak, csendben fáradunk és egyre több olyan kérdésen turbóztatjuk az agyunkat, amin nem kell. Csak a lényegre kell koncentrálni!
CSALÁS ÁLDOZATAI VAGYUNK! MERT „MINTHA-KÖLCSÖNSZERZŐDÉSEKKEL„ TÉVESZTETTEK MEG MINKET. SZÁNDÉKAINK TISZTESSÉGESEK VOLTAK, DE ELŐRE ELTERVEZETT MÓDON, BŰNSZÖVEZETKEZETBEN ELKÖVETETT CSALÁS ÁLDOZATAI VAGYUNK.
Btk. 373. § (1) Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el.
Az egész folyamatot jól előkészítették. A törvényhozókat, ők pedig a választókat megvették, és szabad volt az út a fosztogatásunkhoz. Támogatott forint hiteleket kivezették, szocpolt kivezették, jegybanki kamatot feltolták, „devizahiteleket” ránk nyomták. Majd az egész gazdaságot kamatfizetésbe hajszolták.
madarasMindezt tették úgy, hogy pár évig hagytak minket fizetni, hogy a jogcím nélkül nekünk kiutalt összeget azért legalább visszafizessük és csak utána kezdtek el minket „bedöntögetni”.
A kiutalt összeg a csalás ára volt, a kifosztás ára, a megtévesztésünk ára, a tévedésben tartásunk ára!
A munkahelyek emiatt a csalás miatt szűntek meg, és a felelőtlen politikusi kijelentések miatt. Mert ők ott fent bort isznak és vizet prédikálnak, közben mi itt éhen halunk. Az egyik a jogtalan haszonért, a másik a szavazatokért, a pártszimpátiáért viaskodik, de közben senki sem mondja ki az igazat. Pedig az igazság szabaddá tesz! A végrehajtók és seftelők keringenek felettünk, mint dög felett a keselyűk. A megosztásunk jól működik, akár a csalás.
Mindkettő arról szól, hogy úgy néz ki, mintha… Úgy hisszük, mintha…
Unos-untalan ugyanazok a trükkök barátaim.
Addig, amíg bizonyos vezetők valójában nem a civil érdekeket képviselik, hanem arra hivatottak, hogy a népszerűséget megszerezve magukat fogadtassák el hitelesnek az ügyünkben, majd amikor a lényegi pontokhoz érünk, akkor csak maszatoljanak, hogy közben a kifosztók időt nyerjenek, míg mi ültetve vagyunk… nos addig itt kár összefogásról beszélni. Nem minden tiszta, ami itt történik! Csak és kizárólag az lehet elfogadható vezető a civilek számára, aki azt képviseli, hogy a szerződések csaláson, megtévesztésen alapulnak, mert ez a valóság. A többiek ne magyarázzák meg, hogy jól járunk egy forintosítással és hány % kamattal ketyegjünk tovább, mert nem fogunk. A mi szándékaink tiszták voltak, de egy egész országot vezettek meg a bankszterek, politikusok, közjegyzők, bírák, kartellezve. Hogy trendi legyek: Együtt-Párbeszédben.
Számviteli csalás és fiktív (mintha) kölcsönszerződések. Ez a valóság. A többi hazugság!
A HAZA NEM ELADÓ!


Madaras János

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése