2013. augusztus 25., vasárnap

Félelem és megfélemlítés a cél

Félelem és megfélemlítés a célA látszólagosan nyári langyos víz kezd felforrósodni. Szíria, USA és NATO összefogású megtámadása küszöbön áll, miközben a világ nyugati felén a militarizált totalitárius rendszerek kialakítása a rablóelit célkitűzése. Az amerikai közvélemény egyre inkább láthatja a szörnyű igazságot: Gestapós és KGB-s típusú bűncselekményekkel, módszerekkel terrorizálják az ártatlan embereket. A hatalom kántálása már folyamatos: "Ne álljon ellen!" A statárium bevezetése érdekében semmitől sem riad vissza az amerikai kormányzat, de az európai erőszakos hatalmi jogfosztás sem marad el mögötte a nemzetállamok rovására. Az EU irányítás egy szövetségi állam kialakítására törekszik, bár ellenzőit nem igazán azok a tényezők mozgatják, amit a média feltételez, vagy próbálja szedett-vedett, másodkézből közvetített gondolatait elültetni az emberek fejében erről.

Szíria ellen teljes erőbevetéssel folyik az ún. ellenzék terrorcselekményeit felhasználó indokgenerálás. 2011-től a még George W. Bush által elindított összeesküvés vékony ködösítésén keresztül is látszott a "demokratapárti aktivisták", az ún. "szabad szíriai hadsereg" és az Al-kaida amerikai támogatása, amely szó szerint több ezer tonna fegyverzet szállítását eredményezte az utóbbi három évben, és sok milliót készpénzben az USA és az Egyesült Királyság részéről. A líbiai NATO hazugságok és bűncselekmények után az USA, ENSZ felhatalmazás nélküli, NATO-val közös beavatkozást tervez, ahogy Koszovóban is tették az ENSZ Biztonsági Tanácsa felhatalmazása nélkül. A győztes szíriai kormány tisztogató tevékenysége a NATO terroristák ellen, jelenleg otthont ad az ENSZ vegyi fegyverek ellenőreinek is Damaszkuszban. A vegyi fegyverek ellenőrzésének "eredményei" dacolnak minden logikával, akár taktikai, stratégiai és politikai szinten nézzük, mivel vegyi fegyvereket az amerikai hadsereg saját véleménye szerint is széles körben használt Bagdadban, az iraki-iráni háború idején az 1980-as években, felfedve a valódi természetét vegyi hadviselésének és az igazságnak, de a nyugati média mindenre spekulatív módon, szándékosan manipulatívan, és az igazság elferdítésévek vagy hazugságokkal reagált, és reagál jelenleg is. Nem kell "felvilágosult szakértőnek" lenni, hogy a Yionon-terv ismeretében hova tegyük a provokációkat.


Mit lehet várni egy olyan kormánytól, mint az amerikai, amelyik saját népe ellen támad? Az USA-ban az egyik legveszélyesebb utcai banda a rendőrség. Jelentős különbség csak abban mutatkozik a rendőrség és magánszektorbeli társaik között, hogy az utóbbiak utcai bandái nem számíthatnak dicséretre, ha megölnek ártatlan embereket. A félelem és megfélemlítés jegyében végzett "bűnüldözői tevékenység" az USA végnapjainak eljövetelét mutatja. Az orosz csapatok évek óta tartó jelenléte Alaszkában sokaknak szemet szúrt. A félelem keltése és a globalisták szándéka egyértelműen mutatja, hogy félnek saját lakosságuktól, ezért próbálják elültetni az emberekben, hogy az ellenállás hiábavaló. A CIA-nek szabad mindenféle gaztettet elkövetni. Ez a maffia soha nem ismeri el bűnrészességét a kábítószer-háborúkban, a "gyógyszer-fegyverek" vonatkozásában, vagy a nemzetállamok belügyeibe történő beavatkozásoknál.



Az európai folyamatok kialakítási metódusai már az EU megalakulásakor is ismertek, kikövetkeztethetők voltak. A "célkitűzések" nyomvonalát kijelölték, aminek részét képezte a "bekényszerítés-kifosztás" és a jelenlegi "harmadik fázis", a katonai irányítás bevezetése, amit gazdaságok felszámolása utáni anarchia következménye lehet. Izrael régóta tervezi Európa irányításának megszerzését, de több ellenérdekelttel is meg kell küzdenie. Ilyen a konctól nehezen elmarható, mindenkit kifosztó Goldman-Sachs megabank rendszer, valamint a hatalmát megtartani akaró EU irányítás és az ESM megabank-rendszer is. A ún. csalásokból, visszaélésekből, kormányszinteken fedezett szintű lopásokból, rablásokból "meggazdagodott" réteg jelentős részének rá kell döbbennie arra, hogy rájuk is sor került. Viselkedésük olyan, mint az akasztásukat előtt egymást kifosztó elítéltek értelmetlen öldöklése.


Egyes médiaorgánumok tévesen félreértelmezik Nagy Britannia, Franciaország és Magyarország, a totális központi irányításra törekedő uniósítás EU elleni szerepét. Nagy Britanniában és Franciaországban a német-zsidó irányítás ellen, amíg Magyarországon az izraeli zsidó irányítás harcol a német-zsidó és uniós irányítás ellen. Kicsit érdemes jobban megvilágítani az erőviszonyokat és a felállást. Ahogy Magyarországon is, Európa többi államában is legalább két része oszlik a felső irányítást képező zsidó kifosztók rétege. A hatalmon lévő zsidóknak meg kell küzdeni a kifosztási és irányítási lehetőségéért a konkurens helyi zsidókkal, miközben élet-halál harcot folytatnak az európai irányítás zsidói ellen is. Ráadásul Izrael is részt akar a "koncból", amit megadni csak részlegesen áll érdekében a Goldman-Sachs "nagybefektetőinek". Izrael nekik csak arra kell, hogy közel-keleti tűzfészekként hozzájuttassa tagjait a Lévi-medence és a közel-keleti olaj és gáztartalékokhoz, utat nyitva a Távol-Kelet felé, Szíria és Irán megsemmisítésével.

Az amerikai elnökválasztás után Obama megritkította az Izrael-párti tisztviselők létszámát, és a 2010-es Izrael elleni kampányhoz hasonlóan most is szankcionálták a túl vérmes terveket dédelgető Izrael-pártiakat Izrael "támogatói költségvetésének" megnyirbálásával, közvetlen utasításokkal és katonai támogatás szabályozásával. A Bilderberg legfelsőbb irányítását a vallás motiválja a legkevésbé, ahogy azzal is tisztában vannak, hogy Palesztina soha nem volt 1948 előtt, és már nem sokáig lesz a kazár-zsidóké, mert az Irán elleni offenzíva válaszcsapás okaként (nukleáris támadás), és indokaként használják fel megsemmisülését. A "széttelepítési tervek" ennek jegyében készültek. Megkülönböztethetők legfelsőbb, felsőbb és középszintű érdekek, valamint a be -és feláldozhatók listája, amelyeket rendezési mód szerint már jól ismerhetnek az "érintettek vs. végrehajtók" a II. Világháborús hozzáállásból. A további következtetéseket már mindenki levonhatja némi valós történelmi ismeret birtokában...


Már csak hab a tortán az Oroszország Hangja című portálon megjelent írás (Oroszország Hangja), amely számos esetben nem látja, vagy nem akarja látni a fától az erdőt. Orbán izraeli (bábú) elkötelezettsége miatt ellenzi Brüsszel álláspontját, mivel a "menekülteknek" előkészített Budapest és Magyarország nagy része, valamint az "újraegyesítés" is kazár-zsidó érdekeket szolgál. Semmilyen köze sincs az ún. "identitáshoz". Európa megszerzéséhez Magyarország újraegyesítésén keresztül vezet az izraeli út, budapesti logisztikai központtal. Ideiglenes "barátok" mindig kellenek a régi igazság érvényesüléséhez. "Ellenségem ellensége a barátom". Jól látható, hogy csak rövid életű szövetségek köthetők, és ezt a "barátságot" is alaposan fontolóra kell venni, mert a barát helyett eddig is csak újabb elnyomót, kifosztót, rabszolgatartót vett a nyakába az, aki elhamarkodottan vagy megfelelő háttérismeretek nélkül fog bele a nemzetmentésbe.

/Tulok/



Tudni kell, hogy a magyar-izraeli jó viszonyt ápoló első egyesület 1989-ben alakult meg, s jelenleg 28 működik. Hozzávetőleg két-háromezren kötődnek e társaságokhoz, s a tagok nagyobb hányada nem rendelkezik zsidó származással. A vasárnap megnyitott, kétnapos konferencia a negyedik a társaságok történetében; mindig akkor érzik fontosnak az egyesületek az országos eszmecserét összehívni, ha közös célról vagy gondról akarnak szólni. Most a közös cél, hogy felhívják a figyelmet, mekkora szükség van társadalmunkban a toleranciára és a szolidaritásra, a közös gond pedig az, hogy erősödni látszik az antiszemitizmus.
Ungár Tamás| NOL| 2013. augusztus 25.
http://nol.hu/bel...#kommentek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése