2013. augusztus 25., vasárnap

Magyarország megszűnik létezni?


Magyarország megszűnik létezni_ Kollázs_ Oroszország hangjaRuvr.ru: “Lehetséges…, hogy a régiók nem adják vissza a hatalmat a fővárosnak, ha erre szükség van?… Az euró-régióknak saját fejlesztési programjuk lesz és jelentős önállósággal fognak bírni a nemzeti kormányokkal szemben…”

SzRTI: “A hódítás és Magyarország teljes feldarabolása, végleges megszüntetése elkezdődött. – Vajon lesz-e elég hazafi, – aki megakadályozza ezt?”

- Hír és vélemény -
“Az Európai Unió egyre gyorsabban halad egy szövetségi állam felé, amelyben az európai országok elveszítik politikai és gazdasági függetlenségük maradékát is. A gazdasági válság és Brüsszel politikai akarata az „Európai Egyesült Államok” felé taszítja az országokat és már az is világos, hogy a föderáció hívei elsajátították a szükséges ismereteket a Szovjetunió és az USA példáján.
Annak érdekében, hogy megfossza az európai országokat még elméleti lehetőségétől is annak, hogy kilépjenek az új központosított rendszerből, Brüsszel nem csak „felülről” rombolja le állami szuverenitásukat a szigorúbb költségvetési fegyelem segítségével és azzal, hogy a gazdaságpolitika irányítását az Európai Bizottság kezébe helyezi, hanem „alulról” is, a helyi önkormányzatok fejlesztésének álarca mögül tönkretéve az európai országok központi irányítását. Lehetséges lenne, hogy a régiók nem adják vissza a hatalmat a fővárosnak, ha erre szükség van? Az európai vezetők számba vették ezt a lehetőséget és a nemzeti államok teljes megsemmisítéséhez kitalálták az euró-régiók fogalmát, amelyek különböző országok egyes részeiből fognak állni. Az euró-régióknak saját fejlesztési programjuk lesz és jelentős önállósággal fognak bírni a nemzeti kormányokkal szemben.
Az európai politikusok között ritkán találni olyat, akinek megvan a bátorsága és az akarata is ahhoz, hogy szembeszálljon az európai országok önállóságának lerombolásával. Franciaországban az ország szuverenitásának és a nemzeti identitás megőrzéséért Marin Le Pen harcol. Nagy-Britanniában nem csak az ellenzék, de a kormány tagjai is kifejezték ellenállásukat az EU terveivel kapcsolatban. Az önkormányzatokért felelős államtitkár, Eric Picles azzal vádolta az EU-t, hogy megpróbálja „Angliát letörölni a térképről” és megígérte, hogy ebben a kérdésben nem támogatja Brüsszelt.
Európa keleti országai közül egyedül Magyarország próbál harcolni az ország szuverenitása és a nemzeti identitás eltiprása ellen. Annak ellenére, hogy az EU időnként ígéretet tesz Magyarországnak, hogy a határon túli kisebbségeknek autonómiát biztosít a szomszédos országokban, Budapest nem siet, hogy támogassa az EU föderációs elképzeléseit. Lehetséges, hogy a magyar politikusok nem annyira naivak, hogy elhiggyék, hogy Brüsszel kész visszavonni az 1920-as Trianoni békeszerződést és visszaállítani „Nagy Magyarországot”.
1920-ban Magyarország elveszítette országának kétharmad, lakosságának pedig egynegyed részét, azonban mint állam megmaradt. Amennyiben az európai föderáció híveinek terve sikerül, akkor Magyarország más európai országokkal együtt megszűnik létezni, mint önálló nemzeti állam. Lehet, hogy éppen ez a jövőkép készteti Orbán Viktor magyar miniszterelnököt arra, hogy visszautasítsa az IMF-fel való együttműködést, tűrje Brüsszel gazdasági szankcióit és keresse az Európán kívüli geopolitikai szövetségeseket.
Tavaly novemberben Angela Merkel bejelentette, hogy „egyszer az Európai Bizottság kormánnyá, az Európai Parlament parlamentté válik”. Ez a nap egyre közelebb van, az EU pedig egyre inkább egy csapdára emlékeztet, amelybe az európai jólét ígéretével ámított országok sétálnak bele. Azt, hogy mely országok lesznek képesek megmenekülni és melyek tűnnek el örökre a térképről és válnak egységes európai állammá, hamarosan megtudjuk.”
A Szabad Riport véleménye:
A fenti cikk meglátásait Orbán Viktorral és kormányával kapcsolatban, most nem kommentáljuk. – Sokkal fontosabbnak tartjuk azonban a helyi önkormányzatok túlzott önállóságának kérdését, valamint az euró-régiók fogalmát, amelyek különböző országok egyes részeiből fognak állni.
A helyi önkormányzatok működését, – eddig nem kezelte a sajtó a saját súlyának megfelelően. – Pedig minden, ott kezdődik, – a helyi szinten.
Aki figyelte bizonyos, kiemeltenek számító önkormányzatok működését, – az alátámaszthatja a fenti cikk megállapításait. Melyeket olvassunk el még egyszer:
…”Annak érdekében, hogy megfossza az európai országokat még elméleti lehetőségétől is annak, hogy kilépjenek az új központosított rendszerből, Brüsszel nem csak „felülről” rombolja le állami szuverenitásukat,… hanem „alulról” is, a helyi önkormányzatok fejlesztésének álarca mögül tönkretéve az európai országok központi irányítását.
Lehetséges lenne, hogy a régiók nem adják vissza a hatalmat a fővárosnak, ha erre szükség van? Az európai vezetők számba vették ezt a lehetőséget és a nemzeti államok teljes megsemmisítéséhez kitalálták az euró-régiók fogalmát, amelyek különböző országok egyes részeiből fognak állni. Az euró-régióknak saját fejlesztési programjuk lesz és jelentős önállósággal fognak bírni a nemzeti kormányokkal szemben…”
Bizony így van ez. Némelyik kiemeltnek számító helyi önkormányzatok, különösen ott, ahol helyi vízforrások is vannak, – szinte önálló kis birodalomként működnek. – Önállóan fosztogatnak, mintha az országos folyamatokhoz semmi közük nem lenne. – Nem egy helyen tervbe vették a buldózerek bevetését is, -hogy felszámolják a szegények őszerintük nem odavaló otthonait. (És ezekben az esetekben nem cigányokról van szó).
Némelyik szinte már független önkormányzati terület elsősorban a “minőségi embereknek” kíván otthont adni. Az sem baj, ha külfödiek, csak módosak legyenek. A magyar szegényeket elüldözik, egyszerű otthonaikat lakhatásra alkalmatlannak, vagy engedély nélkül felhúzott épületnek minősítik, – és tetemes büntetést, majd kényszerbontást rendelnek el.
Több helyi önkormányzat különféle címeken úgy fosztogatja a népet, – hogy az Döbrögi Dánielnek is a becsületére válhatott volna. – A helyi kiskirályok egyre befolyásosabbak lesznek, a beszedett pénzek, kommnális adók, büntetések által. – Sok helyen előfordul, hogy azok a devizahitelesek, akik még fizetni tudnának, – már nem tudják kiegyenlíteni a bankhitelük aktuális részletét, – mert az önkormányzat réteszi a kezét a bankszámlájukra, jövedelmükre. Talajterhelési díj, kényszerű csatornázás kifizetése, kommunális adó, és más mondvacsinált követeléseket érvényesítve. – Szerződést kötvén az önálló bírósági végrehajóval, vele szoros együttműködésben “gondozzák magyarjaikat”, – melynek eredménye; a teljes tönkretétel, vagy a halál, a legjobb esetben pedig; az elvándorlás.
Sok informácónk és bizonyítékunk van erről szerte az országból, melyeket hamarosan a nyivánosságra is hozunk.
Miközben a nemzeti és a népi ellenállás, valamint az otthonvédők és más civil hazafiak, – jobb és baloldaliak, – folyamatosan a központi kormányzattal viaskodnak, – teljesen elfelejtkeznek a helyi önkormányzatokról. – S mire feleszmélnek, – a hódítás már meg is történt és az idegenek, a magyar államtól teljesen függetlenül, már be is fészkelték magukat a helyi régiókba, az önkormányzataikkal együtt.
Ismerjük már a hódításnak ezt a formáját. (Lásd pl: Palesztina). – Először csak bizonyos területeket szállnak meg, majd fokozatosan terjeszkednek, mígnem, mint a pestis, felemésztik a maradék országot is.
Az euro-régiókról szólva pedig: “különböző országok egyes részeiből fognak állni.” – Magyarországon, 15 ilyen euro-régió régió alakul, melynek tagja lesz a magyarokon kívül; az összes velünk határos ország. – Ezzel megvalósítják az egyes nemzetállamok teljes feldarabolását. Mivel: “Az euró-régióknak saját fejlesztési programjuk lesz és jelentős önállósággal fognak bírni a nemzeti kormányokkal szemben.”
A hódítás és Magyarország teljes feldarabolása, végleges megszüntetése elkezdődött. – Vajon lesz-e elég hazafi, – aki megakadályozza ezt?
SzRTI

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése