2013. október 5., szombat

SÁRGA VÉSZJELZÉS Minden eddiginél súlyosabb, apokaliptikus false-flag akció van készülöben most, hogy Szíriában nem sikerült nekik nagy háborút csinálni, s utóbbi leple alatt összeomlasztani a pénzügyi rendszert (is). Nov. 11 (13/11/11) ill. nov. 13 (13/11/13) kifejezetten veszélyes lehet. A nemrégi washingtoni haditengerészeti parancsnokság és a nairobi bevásárlóközpont elleni false-flag támadások csak felvezetök voltak, hasonlóan ahhoz, mint ahogy a 2001. szept. 11-i "anyamerényletnek" is több kisebb felvezetöje volt a "kellö hangulat" megteremtésére. Hogy a mostani akció potenciálisan mi lehet, arra talán a nemrég lemondásra kényszerített, náci-fasiszta "terrormami", az amerikai Belbiztonsági Minisztérium (DHS) vezetöje, Janet Napolitano adott utalásokat leköszönö interjújában az ABC News csatornán:
Janet Napolitano súlyos kiber-támadásra és idáig példa nélküli "természeti katasztrófára" figyelmeztet
"A DHS vezetöje arra figyelmeztette utódját, hogy egy masszív és "komoly" kiber-támadás és egy "természeti katasztrófa" bekövetkezte valószínü, olyan súlyosságúaké, melyeket az emberek még nem láttak."
De ... jól tudja. Azért én egy nukleáris false-flag-ot se zárnék ki. Vagy pedig az USA egy egész partvidékén hosszú idöre meg fog szünni az áramellátás egy fiktív, masszív "kiber-támadás", esetleg egy össze-HAARP-olt "természeti katasztrófa" következtében. A lebutított amerikai birkákkal mindent el lehet fogadtatni, még a vágóhídra hajtásukat is.


http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=114:merenylet#comments

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése