2013. október 3., csütörtök

Meglepő döntés: Visszaadták a palesztinoknak földjeiket

Úgy tűnik, hogy a zsidó állam is tart az amerikai csődtől, mert az izraeli kormány váratlan döntéssel visszaszolgáltatta több tucat palesztin földjét. A palesztin földművese 30 évvel ezelőtt kényszerültek elhagyni otthonaikat, mert Homesh zsidó település építése céljából a zsidó állam elkobozta azokat.
A helyi televízió által közölt képeken a földművesek traktorokon, kapákkal és zászlókkal térnek vissza a köves dombokra, ahol megkezdték a föld művelését. Amennyiben az amerikai válság nem oldódik meg hamarosan és a teljes fizetésképtelenség beáll, abban a pillanatban reális esély teremtődik a palesztinok összes elfoglalt területének visszaszerzésére.
Amerikában a hatóságok még a helyükön vannak, az emberek feszültek, de még nem mozdulnak. Amint az első (várhatóan szociális, majd etnikai) összetűzések megtörténnek, a fizetést nem kapott rendőrök is el fognak gondolkodni, hogy szembeszálljanak-e azokkal az éhező, feldühödött emberekkel, akik számára már "minden-mindegy".
Az erőszakhullám megindulása után már egyenes lesz az út az etnikai háborúnak, mely előrevetíti már Amerika felbomlását. Ezek után dominósorként dőlnek majd össze azon hatalmak is, amelyek jelenleg az Egyesült Államod hadi és politikai erejére támaszkodva léteznek.
Szóval ennek fényében meg lehet érteni a jótékonykodó zsidókat, mert azok sem hülyék csak gonoszak. A világ politikai, gazdasági és itt-ott területi térképe is egy csapásra megváltozhat! Semmi nem fog számítani, hogy az adott helyzetben mely országokban lesznek politikailag és katonailag felkészült és egységes hazafias szervezetek, melyek a saját kezükbe tudják venni a gyeplőt és nemzeteiket a túlélés, majd a szebb jövendő irányába tudják irányítani.


Kárpáti Tamás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése