2014. január 3., péntek

Elhallgatott hírek a hazai sajtóban













HATALMAS KOLONC AMERIKÁNAK IZRAEL
Első képen Kerry amerikai külügyér Izraelbe látogatott Bibi nevű idegbajos barátjához, hogy meggyőzze őt arról, hogy a telepek építését hagyja abba, mert különben beindulhatnak a palsztín rakéták. A tárgyalásnak semmi eredménye nem lesz, főleg amiatt, hogy Izrael teljesen elégedetlen Amerika bánásmódjával. Amerikának annyi baja van már, hogy egy oldalon még a címeket sem lehetne fölsorolni.
A következő képen egy izraeli drón van, amit általában lelőnek a térségben. Következő képen az amerikai tanárok egyesületének plakátja, hogy Amerika bojkottálja Izraelt a palesztínok elleni vérengzések miatt. Hírek szerint volt eredménye a kampánynak, mert az amerikai cionista lobbinak nagy fejfájást okoz ez a kampány. Eddig csupa olyan hír volt, amit elhallgatnak nálunk, a következő is az, ahogy Amerikában tüntetnek a kongresszus előtt a magántelefonok lehallgatása miatt, stb. és a mindenütt kamerákkal figyelik a népet, több mint 700 drón, robotrepülő van Amerika légterében és erről lesik az emberek viselkedését...A következő képen az ideges francia elnök, aki mentegetőzik a pocsék francia gazdaság állapota miatt. Hírek eszerint eddig egy francia elnökkel se voltak ennyire elégedetlenek a gallok, mint a mostanival. A következő egy nagyon szép orosz tablókép Kalasnyikov elvtárs temetéséről, aminél a díszőrség éppen nem az ő fegyverével tisztelgett!
A volt angol gyarmat, Hong Kong már közel húsz éve kommunista Kínához tartozik és most ott lázadnak a kommunista párt uralma ellen. Ebből még baj lesz, az biztos. Az utolsó képen egy kairói egyetem diákjait terrorizálják a rendőrök, jobb szélen éppen egy lányt fojtogatnak és gumibottal is ütlegelték őket, mert elegük van a katonai vezetésből.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/k%C3%BClf%C3%B6ldi-h%C3%ADrek-k%C3%A9pekben-138

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése