2014. január 17., péntek

Négy pénzszivattyú hagyja el az országot

Kivonul Magyarországról a CIB bank, az MKB, a Raiffeisen és az Erste bank. Olyanok ezek, mint a parazita, ami odébbáll miután a gazdaállat megdöglött. Ezek voltak ugyanis azok a pénzintézetek, melyek a legnagyobb veszteségeket könyvelhették el a bedőlt devizahitelekkel.
Most magukra hagyják a már kilakoltatott, vagy még kilakoltatásra váró, fizetésképtelen tömegeket, és áttelepszenek más országokba, ahonnan van még mit szipolyozni. Ezek azok a paraziták, amik még azzal is nyereséget csinálnak, hogy kimásznak a gazdatestből és odébbállnak. A Raiffeisen bank nem fogadta el a magyar kormány ajánlatát, több pénzt akarnak a részvényeikért.
Matolcsy György még karácsony előtt bejelentette, hogy 4 nagybank 6-18 hónap alatt itt hagyja az országot, nemsokára kezdődik a kivonulás. Ezzel megközelítőleg 50 százalékra nő a magyar állam tulajdona a hazai bankszektorban. Ami remek fejlemény, gyakorlatilag az Orbán-kormány elvégzi helyettünk a piszkos munkát, a jövő népi-szocialista kormányának nem kell majd ehhez hasonló piaci manőverekkel foglalkoznia.
http://www.hidfo.net/2014/01/17/negy-penzszivattyu-hagyja-el-az-orszagot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése