2014. február 24., hétfő

Ennyi az ára Ukrajnának


35 milliárd dollár - ennyit akar kapni Kijev újonnan "kinevezett" kormánya. Két hetet adtak arra, hogy az USA és Lengyelország (ez vicc?) előteremtse a pénzt. Ezek szerint nagyon gyorsan kiköpte az asztalra az új színzsidó vezetés, mennyit akar kapni a helytartói szolgálatért. Ebből jól osztva-szorozva bőven jut a zsebekbe.
Volt esetleg valaki, aki azt hitte, hogy a börtönből kikapart nyugatmajmoló ribanc, vagy a pulykatojás fejű vörös zsidó, esetleg a buzi valóban hazaszeretetből csinálta, amit csinált? Ezek már voltak kormányon és megbuktak, mert éppúgy mindent elrontottak, mint elődeik és azok elődei az elmúlt 25 évben. Van olyan naiv idióta, aki azt hiszi, hogy a Nyugat jó szándékból segít?
Már pakolják a fehérneműt meg a piperét a bőröndökbe az IMF és a nagy bankok megbízottjai, pár nap és Kijevben megtárgyalják, mennyiért és hogyan fogják kitúrni az ukrán oligarchákat, és ülnek új cionista oligarchák a helyükre. Ha így lesz, az a zsidók kezére játszó ukrán soviniszták hibája. A "nemzeti radikális" hasznos idióták zsidó boltokat törnek össze, és azt hiszik, elértek valamit, miközben minden újonnan kinevezett kormánytag echte zsidó.
Nézzük csak meg a frissen kinevezett pénzügyminisztert, aki kidobta az asztalra a 35 milliárdos árat. Elég egy pillantás és megértjük, hová lettek a galíciai zsidók: az új ukrán helytartói kormányba.
Nyugati bankárok, lehet készíteni a pénztárcákat, 35 milliárdért eladó egy ország kinevezett kormányostul, mindenestül!
Kemény Gábor



Elfogatóparancsot adtak ki Janukovics ellen


A több mint kétszáz kormánypárti politikus kiiktatását követően az atlantista ellenzék nagyon felbátorodott, épp az imént adták ki az elfogatóparancsot Janukovics elnök ellen. Az ukrán államfőt tömeggyilkossággal vádolják és meg akarnák kezdeni a nyugati típusú "emberi jogi" számonkérést. A fejére akarnak olvasni minden bűnt, amit a nyugati mesterlövészek és fizetett felforgatók követtek el Kijevben.

Janukovics tartózkodási helye a nyugatiak számára ismeretlen, utoljára a Krím-félszigeten látták, ahova azóta jelentős létszámú orosz haderő érkezett. Janukovicson kívül az atlantisták által lefejezett Belügyminisztérium kiadta az elfogatóparancsot az ukrán államhatalom több kulcsfigurája ellen, hogy orosz segítség esetén is akadályokat gördítsenek az alkotmányos rend helyreállítása elé.
A nyugati média azzal vádolja az ukrán elnököt, hogy elhagyta az országot, - de ennek körülbelül annyi alapja van, mint amikor Líbiában Kadhafi, majd Szíriában Bashar el Asszád elnökről állították ugyanezt. Az ezzel kapcsolatos médiaértesüléseknek ugyan lehet alapja, de a nyugati médiát nem szabad komolyan venni.

http://www.hidfo.net/2014/02/24/elfogatoparancsot-adtak-ki-janukovics-ellen


Tömeggyilkossággal vádolják Janukovicsot azok akik több embert gyilkoltak, kínoztak halálra, gyógyászati ellátásra


A nyugatiak által felsorakoztatott illegális ukrán parlament határozatot hozott, miszerint Janukovics elnököt nemzetközi bíróság elé kell állítani, valamint minden olyan személyt, akit meggyanúsítanak azzal, hogy az országban lezajlott puccs során történt halálesetekért ők a felelősek. Minden, a NATO mesterlövészei és a nyugati zsoldosok által elkövetett gyilkosságért a megpuccsolt ukrán vezetést fogják felelőssé tenné, az atlantista politikusok pedig mossák kezeiket, ők "nem tehetnek semmiről".
Az állításaikat azzal kívánják alátámasztani, hogy a Kijevben kezdődő összecsapások idején rengeteg kormánypárti politikus hagyta el az országot. Az atlantisták szerint ezzel beismerték bűnösségüket. A felületes szemlélő könnyelműen kijelenti, hogy a számonkéréstől való félelemből menekültek el - ezzel szemben az igazság az, hogy a kormánypárt politikusai akkor kezdték elhagyni az országot, miután a fegyveres nyugati zsoldosok megrohamozták a parlament épületét és valamennyiüket evakuálni kellett az épületből. Azt követően másnap - néhány politikust leszámítva - már csak az ellenzék jelent meg teljes létszámban, attól a naptól fogva ők hozzák a törvényeket, nyilvánvalóvá vált, hogy hamarosan megkezdődik a felelősség hárítása.

Amikor még Merkel is legitim államfőnek ismerte el a "tömeggyilkost"
Az első lövés eldördülését követően egyértelművé vált a politikai vezetés számára, hogy még néhány óra, és nyílt forradalom zajlik le. Egy fegyveres forradalom során pedig nem szokás életben hagyni a kormány embereit. Különösen ha ők egyben az ország leggazdagabbjai közé tartoznak, velejéig korruptak és az évek során a nép megvetésének céltábláivá váltak. Ezt csak alátámasztja az eset, amikor Janukovics elnök európai delegációval folytatott tárgyalásai idején felfegyverzett tüntetők egy csoportja értesült az elnök tartózkodási helyéről és elkezdte magát átverekedni a rendőrkordonon. Ha akkor sikerül nekik, abból lincselés lett volna.
Azt követően Janukovics is elhagyta Kijevet, előbb Harkovban jelent meg, majd a továbbiakban tartózkodási helye ismeretlen. A legfrissebb médiaértesülések szerint Janukovics tegnap Szevasztopolba érkezett egy orosz katonai létesítménybe.

http://www.hidfo.net/2014/02/25/tomeggyilkossaggal-vadoljak-janukovicsot




A Zsidó Ügynökség "segítséget" küld Ukrajnába


A Maariv izraeli napilap szerint a Zsidó Ügynökség azonnali segítséget küld Ukrajnába a zsidó intézmények védelmének megerősítéséhez. A szervezet rendkívüli értekezleten elemezte az ukrajnai helyzetet, azt követően Natan Scsaranszkij, a Zsidó Ügynökség elnöke bejelentette a cselekvési tervet.
Az ülésen voltak, akik az ukrajnai zsidók azonnali tömeges Izraelbe költöztetését sürgették. A szervezet egyik vezetője nyílt levelet fogalmazott meg Benjamin Netanyahu izraeli elnök számára, amiben felszólította, hogy tegyenek meg mindent az ukrán zsidóság Izraelbe eljutásának segítésére.
Annak ellenére, hogy izraeli kiképzők is részt vettek a Kijevet felforgató szélsőjobboldal felkészítésében, és mostanra egy Moszad-ügynököt neveztek ki Ukrajna ideiglenes államfőjének, a radikálisokat nem sikerült ellenőrzés alatt tartani és több zsinagógát felgyújtottak Ukrajnában, valamint zsidó üzletek kirakatait zúzták be.
Miután Julia Timosenko autóját megállították egy ellenőrzési ponton (a John McCainnel folytatott megbeszélést megelőzően), egyértelművé vált, hogy a radikálisok a kelleténél nagyobb ellenőrzési kapacitással és erővel bírnak, a helyzet könnyen kicsúszhat az irányítás alól.
Az Ukrajnában lezajló puccsot követően kivétel nélkül zsidókat helyeztek kulcspozíciókba, valamint az ideiglenes államfő is azon felül, hogy Moszad-ügynök, az ukrán titkosszolgálat volt - korábban eltávolított - vezetője. Könnyen lehet, hogy zsidó fegyveresek ellenőrzés alá vonnak bizonyos területeket Kijevben, ami az ukrán zsidóság és a nemzeti radikálisok közti fegyveres összeütközésekhez vezethet.

http://www.hidfo.net/2014/02/24/zsido-ugynokseg-segitseget-kuld-ukrajnaba


Medvegyev: Amit Amerika művel, az az elmebaj jele


Dimitrij Medvegyev orosz miniszterelnök bejelentette, hogy komoly aggodalmak merültek fel a nyugaton elfogadott új ukrán kormány legitimitásával kapcsolatban. Medvegyev elmondta; a Nyugaton rekord gyorsasággal elismert új hatóságok fegyveres lázadás eredményeként "jutottak hatalomra", vagyis ezt a kormányt nem lehet se legitimnek, se demokratikusnak nevezni, és Moszkva is így viszonyul a kialakult helyzethez.
"Gyakorlatilag nincs senki abban az országban, akivel tárgyalhatnánk. Az összes, újonnan kinevezett állami szerv legitimitásával kapcsolatban problémák merülnek fel."
"Egyes partnereink máshogy gondolják. Én nem tudom, ők milyen alkotmányt olvastak, de amikor valaki legitimnek nevezi egy fegyveres felkelés eredményét, az az elmebaj jele."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése