2014. február 24., hétfő

Gyorshír - készenlétben az orosz deszantosok


Pleszkovban (Pszkov) elrendelték az ejtőernyős alakulatok mozgósítását, hogy készen álljanak a Kijevbe indulásra. A hivatalos verzió alapján még nem indultak meg Ukrajnába, de katonai körökből kiszivárgó információk szerint bármelyik pillanatban parancs érkezhet a Kijevben kezdődő rendrakásra.
Az orosz médiaforrás szerint mostanra számos különleges alakulat jelen van Kijevben, így adott jelre akár egyik pillanatról a másikra is "nem várt" fordulatot vehet az Ukrajnában zajló nyugati felforgatás.



Orosz csapatok az ukrán határ mentén


Egy orosz médiaforrás szerint tegnap délután óta egyelőre nem megerősített civil bejelentések sokasága érkezik arról, hogy orosz csapatok átlépték Ukrajna határát. Szumi városában (az orosz határ mentén) jelezték csapatok áthaladását. A civil forrás legalább 10 csapatszállító autó és 15 katonai terepjáró áthaladásáról számolt be a határ mellől. A bejelentés szerint az útirány nem egyértelmű, de feltehetően Harkovba tartottak.

Más jelentések szerint orosz csapatok készülnek a Krím-félszigetre. A civil forrás gyalogsági szállító járművekről és egyéb haditechnika szállításáról számolt be Novorosszijszk irányában. Az orosz tengerpart mentén oszlopban haladó katonai járművekről érkezett bejelentés, nem megerősített információk szerint az észak-kaukázusi katonai körzet egységei valamint a fekete-tengeri flotta tengerészgyalogsága lendült mozgásba. A helyszíni beszámolók szerint mind Novorosszijszk irányába a kikötőbe tartanak, csapatösszevonás zajlik és a hajók nemsokára kifutnak a kikötőből.



Szintén - nem megerősített - civil forrás páncélos alakulatok mozgásáról jelentett Szevasztopol környékén.



Orosz páncélos haderő Ukrajnában


Az orosz fekete-tengeri flotta által szállított csapatok mostanra partraszálltak Ukrajnában, Szevasztopolban. Ezt Jurij Lucenko ukrán képviselő nyilatkozata is alátámasztotta, valamint az orosz páncélosok megjelenéséről több civil bejelentés is érkezett.

A legújabb hírek szerint Janukovics elnök Szevasztopolban, az orosz tengerészgyalogsági bázison tartózkodik.



VÉGE A TÉLI OLIMPIÁNAK, MOST MÁR A BÁRMIKOR LEROMBOLHATJÁK RÓMÁT és PÁRIZST. S valamikor az új BABILONT is ebben az évben, ezt akartátok? Nem értettétek meg a figyelmeztetéseket, akkor legyen Abbánk akaratának megfelelően!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése