2014. február 24., hétfő

Az ukrán Jobb Szektor Oroszország megtámadására készül!

A “Tirasz” hirügynökség értesülései szerint az ukrajnai Jobb Szektor nevű szélsőséges majdanista csoport Dmitrij Jarost szeretné az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) élére.
https://tiras.ru/voennoe/39547-pravyy-sektor-obyavil-rossii-voynu.html
Elgondolásuk szerint Jaros ezen pozició elfoglalása után Kelet-és Délkelet-Ukrajnára forditaná minden figyelmét, ami azt jelenti, hogy mindennemű elégedetlenséget az új hatalommal szemben keményen leverne egységeivel, és az orosz határvidéken az SZBU felforgató tevékenységet folytatna Oroszország ellen.
Ám a “hab a tortán” az, hogy Jaros egységei terrorcselekményeket hajtanának végre Oroszország területén, az orosz-ukrán határtérséghez közeli Voronyezs, Belgorod, és Kurszk régiókban abból a célból, hogy ezeket a területeket leválasszák úgymond Oroszországról.
Amennyiben a “Tirasz” értesülései helytállóak, akkor az azt jelenti, hogy Oroszország JOGOS ÖNVÉDELEMRE HIVATKOZVA KATONAI ERŐT KELL HOGY ALKALMAZZON UKRAJNA EGÉSZ TERÜLETÉN, A NYUGAT ÁLTAL FINANSZIROZOTT FELFORGATÓK ELLEN!
Közben a KPRF Duma-frakciójának nevében a frakció helyettes vezetője Ivan Nyikicsuk tegnap törvényjavaslatot terjesztett be, ami szerint az Orosz Föderáció egyszerűsitse és könnyitse meg a FÁK országokban élő orosz nemzetiségű FÁK állampolgárok és családtagjaik orosz állampolgárság iránti kérelmeik befogadását és teljesitését. “Mindannyian együtt éltünk egy országban. Oroszok, moldávok, ukránok, üzbégek, stb. Testvérnépek ők nekünk-oroszoknak. Osszuk meg velük hazánkat. Oroszország nagy ország!-mindannyiunknak jut hely benne”-mondta a javaslatot beterjesztő Ivan Nyikicsuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése