2014. március 26., szerda

Atlantista puccsot hárítottak el Venezuelában

Nicolás Maduro, Venezuela elnöke bejelentette, hogy letartóztatták a légierő három tábornokát, akik fegyveres lázadást készítettek elő az országban. A puccs előkészületeit keresztülvágta, hogy az érintettek kapcsolataiból valaki információkat adott át a hatóságoknak. A nyomozás során kiderült, hogy többen közülük személyes kapcsolatban voltak az USA által pénzelt ellenzékkel, ami hónapok óta folytat utcai felforgatást a fővárosban.
Hídfő.net | Atlantista puccsot hárítottak el Venezuelában
Mostanra 35-re növekedett a Caracasban zajló összecsapások halálos áldozatainak száma. Az államfő elmondta, mindezért a tiltakozások szervezőit terheli a felelősség. Akár Ukrajnában, Venezuelában is arra használja az USA az ellenzéket, hogy halálos áldozatokat teremtsen és így előidézze a zavargások tömeges méretet öltését. Eközben az ellenzék a katonai vezetőkkel is kapcsolatokat épít, Hugo Chavez halála óta ez már a sokadik puccskísérlet, ami meghiúsult.

http://www.hidfo.net/2014/03/26/atlantista-puccsot-haritottak-el-venezuelaban


Tárgyalni szeretne a cionista irányítású venezuelai ellenzék


Ramon Avaledo a venezuelai Demokratikus Egység Kerekasztal (tipikus cionista elnevezés) vezetője szeretne tárgyalóasztalhoz ülni Nicolas Maduro jelenlegi elnökkel. "Készek vagyunk egy méltányos tárgyalásra, akár külföldi segítővel is, amely képes közvetíteni, ha szükséges".
A DEK (eredeti nevén MUD, vagyis "sár"...) vezetője amellett, hogy besározza a kormányt, reformokat követel a jelenlegi vezetéstől és azt, hogy kezelje a kialakult válságot (amit ők külföldi pénzekből generálnak). Maduro bolond lenne, ha leülne tárgyalni, mivel ez pontosan a szíriai, vagy éppen ukrajnai forgatókönyvek szerint történik. Most jön az, hogy az ellenzék nagylelkűen és segítőkészen felajánlja a tárgyalásokat, amiből persze ő semmit nem tart be, de a tárgyalások alatt tovább fokozzák a nyomást, és lehetőleg még több halottat igyekeznek produkálni. A világsajtó közben pedig elkezdi terjeszteni azt, hogy micsoda brutális a kormány fellépése, hogy békés (lövöldöző) tüntetőkre támadnak, nem tartják be a megállapodásokat, miközben éppen ők rúgnak fel mindent. Ennek a folyamatnak pedig a vége a totális káosz.
Maduro elnök még nem járta ki az iskolát, ha szóba áll ezekkel az cion-imperialista banditákkal. Venezuela hatalmas eredményeket ért el. Egy olyan országban, ahol az USA hatalma alatt egyszerűen nem voltak kórházak, ma szociálisan az egyik legjobban ellátott dél-amerikai ország, hatalmas munkás vívmányokkal. Ezt az egész szemét bandát egyszerűen el kell zavarni, menjenek az USA-ba demokratát játszani. Tisztában vagyunk vele, hogy a nyugatnak a hatalmas venezuelai olaj készletre fáj a foga. Reméljük mindhiába.

http://www.hidfo.net/2014/03/27/targyalni-szeretne-venezuelai-ellenzek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése