2014. március 26., szerda

Mentenék a menthetetlent, úgye ezért kell évtizedekre titkosítani

Az MSZP-közeli vállalkozók tulajdonában lévő Népszava "úgy értesült", hogy Simon Gábornak valójában nincsen is bissau-guineai útlevele. Se hamis, se igazi. Ezt egy "az ügyet jól ismerő forrásra" hivatkozva állítják, aki feltehetőleg Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság szintén MSZP-s elnöke, ugyanis korábban ő jelentett ki ilyesmit. Ehelyett azonban annyit is mondhatott volna; "a mi kutyánk kölyke, el a kezekkel".
A Népszava ugyanakkor arra is tett utalást, hogy legalább egy fideszes parlamenti képviselő érintett az útlevél-hamisítási ügyben. Nem a szocialisták kizárólagos bűne az adócsalás, sikkasztás, okirat-hamisítás és más, maffiaszerű működések. A demokráciában leszerepelt pártokból akárkit elő lehetne venni. A Simon-ügy valóban a hazai szabadkőműves maffia alaphálózatát érinti, ami egyben az atlantista lobbival is összefonódott. A kérdés csak az, meddig hagyják felgöngyölíteni az ügyet. Lesz-e erejük megakadályozni?
Nem kérdéses, hogy az MSZP felszámolása folyamatban van. Csakhogy emellett a Fidesz felszámolására is történnek előkészületek. A két maffia-érdekkör egymásról fog mindent kitálalni, és a két érdekközösség belháborújában egy nevető harmadik fél kerekedik felül. Akár a rendszerváltást megelőzően a reformkommunisták; a rendszerváltást követő atlantista rezsimben a Fidesz képviseli a mérsékelt atlantista vonalat. A végsőkig elkötelezettek "mentoraikkal" szemben, de már nyitnának a másik nagyhatalom felé. Nem kétséges, hogy miután lezajlik a geopolitikai átmenet, a reformatlantisták is mennek majd a történelem szemétdombjára.


http://www.hidfo.net/2014/03/26/mentenek-menthetetlent

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése