2014. március 26., szerda

Szépen, sorban, egymás után! Muzicsko már “befizetett” Következik Jaros…és utána sorban



Leszámolnak a Jobboldali Szektorral


Ukrajna belügyminisztere hivatalosan is bejelentette, hogy letartóztatják a Jobboldali Szektor vezetőit. Tegnapra az ukrán rendőrség egy rajtaütés során meggyilkolta a szervezet nyugat-ukrajnai vezetőjét, azt követően az aktivistáik megfenyegetették a belügyminisztert, hogy rajta fogják megbosszulni a térségi vezető halálát. Arszen Avakov belügyminiszter utasítást adott a Majdan megrohamozására is, a Függetlenség tér ugyanis még mindig a szervezet ellenőrzése alatt van.
A Jobboldali Szektor aktívan részt vett a Kijevben lezajló atlantista hatalomátvételben. A nyugati zsoldosok mellett a szervezet végezte el a piszkosmunka nagy részét. A jobboldal részvétele az utcai harcokban ugyan az államhatalom megdöntéséhez vezetett, de - mint azt már az utcai harcok kezdetekor tudni lehetett - a Jobboldali Szektor csak hasznos-idiótaként vett részt a folyamatban. Az általuk elért eredményeket követően a nyugat kizárólag zsidó vezetőket ültetett a hatalomba, akiket a nyugati országok egyedüli legitim kormányként ismertek el. Hatalomba tették Turcsinovot, Jacenyukot, valamint szabadon engedték a szintén zsidó Timosenkot, aki azonnal be is jelentette, hogy indul az elnökválasztásokon.
Emellett az ipari övezetek élére kinevezett személyeken is látható; ők sem az utcai harcosok közül kerültek ki. (Igor Kolomojszki, és Szergej Taruta - egy izraeli-ukrán kettős állampolgár, és egy "svájci" milliárdos)
A Jobboldali Szektor nyugat-ukrajnai térségi vezetője korábban a csecsen háborúban is felforgató tevékenységet végzett. Saját bevallása szerint minden fronton harcol a zsidók és az oroszok ellen, - ez az oroszellenesség tette lehetővé, hogy a nyugat saját céljaira használja fel. A Kijevben zajló felforgatás alett, egy a Majdanon végrehajtott rajtaütés során a rendőrök bizonyítékot találtak arra, hogy a Jobboldali Szektor és más nacionalista szervezetek nyugatról pénzt kaptak az utcai harcokban részvételért. Külön összegekkel díjazták a rendőröknek komoly sérülést okozó aktivistákat.
A kormány eltávolítását követően azonban a Jobboldali Szektor nem volt hajlandó leadni fegyvereit a frissen beiktatott cionista kormánynak, ennek a két napja meggyilkolt térségi vezető volt a fő hangadója. A kormány most elvarrja a szálakat. Akinek korábban fizettek rendőrverésért és Molotov-koktélok dobálásáért, most a terrorizmus elleni harc jegyében eltávolítják. A belügyminiszter nyilatkozata alátámasztja, hogy a forradalomban eszközként felhasznált csoportokkal sorban le fognak számolni.
Intő jel ez a magyar jobboldal számára is - a nyugat soha nem hagyja elvarratlanul a szálakat. Aki részt vesz a nyugati felforgatásban, a kormányellenes megmozdulásokban, az ne ringassa magát abba a hitbe, hogy támogatással bármit is elérhet, akár a hatalom közelébe juthat. A konszolidáció során kizárólag zsidókat tesznek kormányba, és a "forradalmár" az első, akivel leszámolnak.

http://www.hidfo.net/2014/03/26/leszamolnak-jobboldali-szektorral

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése