2014. március 26., szerda

Egymás torkának ugrottak a hiénák!

Zűrzavar, pusztítás és hivataliépület-foglalások tanúi lehetnek nap mint nap az ukránok, akik egyelőre csak reménykedhetnek a rendvédelmi szervek, közte a rendőrség kemény fellépésében.
A kijevi puccsista banditahatalomnak kevés volt egy hónap arra, hogy úrrá legyen a helyzeten. Ennek is köszönhető, hogy a kárpátaljai PSZ (Právij Szektor-Jobb Szektor) tagjai vasárnap lerohanták Viktor Medvedcsuk oroszbarát ukrán politikusnak, Vlagyimir Putyin orosz elnök közeli barátjának és bizalmasának a Vereckei-hágó közelében található hegyi üdülőjét.-tudósit a kárpátaljai ICTV nevű televiziós csatorna. A komplexum elfoglalását a kihívóan viselkedő, az idegen vagyonban magukat gazdákként érző fegyveres aktivisták tettüket azzal indokolták, hogy kijevi vezetőik bízták meg őket a létesítmény őrzésével, jóllehet erről semmilyen dokumentumot sem tudtak felmutatni – emlékeztetett a televízió, amelynek riporterét minden indokolást mellőzve nem engedték be a PSZ fegyveresei az általuk megszállt, nagy kiterjedésű üdülő területére.
A létesítményt fenntartó cég vezetője közölte a csatornával, hogy feljelentést tett a rendőrségen, kérve a magántulajdon védelmének biztosítását, és büntetőeljárás megindítását azok ellen, akik azt megsértették.
A televízió megkeresésére a kárpátaljai rendőrségen elmondták, hogy a magánterületre történő önkényes behatolás bűncselekmény, s házkutatást is csak hatósági szervek végezhetnek. Ugyanakkor a rend őrei arra is emlékeztettek, hogy sok ukrán az álarcos embereket népi bosszúállóknak tekinti, miközben igényli azt, hogy rend legyen, ne anarchia.
A hegyi üdülőtelepen egyszerre több tucat, terepszínű ruhát és golyóálló mellényt viselő, baseballütőkkel, lég-, sőt tűzfegyverekkel felszerelt PSZ hordatag igyekszik érvényesíteni a hatalmát – emlékeztetett a műsor, amely szerint a PSZ tagjai részéről Ukrajna-szerte mindennaposak a rendbontások, sőt utcai tűzpárbajok is előfordulnak közöttük, miközben a rendőrség tehetetlen. A banditák immáron az ország nemzetbiztonságát fenyegetik – vonta le a következtetést az ukrán ICTV csatorna.
Tegnap aztán világossá vált, hogy a kijevi cionfasiszta hatalombirtoklóknál betelitette a poharat a PSZ. Olyannyira, hogy el is határozták: a képbe nem illő Muzicskotól meg kell szabadulni, mert a nyugati finanszirozók számára is vállalhatatlanná vált a Nagy Közös Cél-Oroszország ellen- érdekében még a zsidókkal is együttműködni hajlandó “koordinátor” személye. Le is rendezték-rendőri közreműködéssel. Kijevet lángbaboritotta, a hatalomhoz hozzásegitette őket-nincs rá többé szükség!
Crisis in Ukraine - Militant Muzychko shot deadCsakhogy hordája részt kér ám a zsákmányból-amihez viszont a kijevi bajnokok foga nem fűlik. Egyre világosabb, hogy egy igencsak véres bandaháború kezdeténél tartunk, ahol a magas felek sorra fogják ritkitani egymás táborát is, miközben ragaszkodnának az ország birtoklásához is. Minden jel arra utal, hogy Ukrajna szerte-de elsősorban is Galiciában-hamarosan komoly zsidóellenes akciók veszik kezdetüket.


http://balrad.wordpress.com/2014/03/26/zurzavar-ukrajnaban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése