2014. március 10., hétfő

Leszámolásba kezd a hazai fehérgalléros maffia


Ahogy közelednek az ország külpolitikai orientációját eldöntő országgyűlési választások, a hazai médiában kezdenek megszaporodni a rendszerváltó maffia leszámolásos ügyei. Mint kiderül, hetekig fegyveres testőrök vigyáztak arra a Ruttner Györgyre, aki annak idején a Mal. Zrt.-t védte vörösiszap-katasztrófa ügyben (az "ügyvéd úr" szerint a katasztrófát "szélsőséges időjárási viszonyok okozták"), ugyanis fenyegetést kapott, majd az ügyre azonnal ráugró Nemzeti Nyomozó Iroda is megerősítette, hogy bérgyilkosok vadásznak rá.
Ruttner Györgyöt korábban amiatt vették őrizetbe, mert kiderült, hogy az ügyvéd-maffiózó több tízmilliós sikkasztásokat követett el. A házi őrizet jellege ezesetben kettős természetű volt, egyrészt abból a célból, hogy Ruttner ne vesszen el szem elől, másrészt pedig, hogy ne végezzenek vele. Más kérdés, hogy ki és mi miatt bérelt fel bérgyilkosokat Ruttner kivégzésére. Magyarázhatja ezt a sikkasztásos ügy, sokkal valószínűbb azonban, hogy túl sokat tud, és az általa esetleg kitálalt információk megingathatják a hazai maffia-közösség egy-egy tagjának politikai karrierjét.
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez már az átrendeződés szele. Ez már az előtánca a közeljövőben eljátszott nagy drámának, nemsokára azok fognak egymással leszámolni, akik az elmúlt 25 évben együtt szétlopták az országot. Két fél háborúskodása során pedig mindig egy nevető harmadik kerekedik felül!

http://www.hidfo.net/2014/03/10/leszamolasba-kezd-hazai-fehergalleros-maffia


Orosz rulett a magyar belpolitikában - nagytakarítás következik


A mai napon őrizetbe vették Simon Gábort. Azt az egyet a sok közül, aki szintén sikkasztott, lopott, csalt, hazudott, egy olyan országban, ahol minden politikus ezt csinálja. Félreértés ne essék, ezzel nem Simont kívánjuk mentegetni. Annak ellenére, hogy minden politikus ezt csinálja, valamiért ő lett az, akinek a piszkos dolgairól legelőször kitálalnak.
A rendszerváltó kékszalagosok közt mindeddig volt egy hallgatólagos megállapodás. Akié a kormány, azé az állami vagyon mint kereseti lehetőség. Aki kormányon van, az sikkaszt, lop és hazudik, teszi pozícióba a saját embereit, ahol ők is sikkaszthatnak, a lehetőségért cserébe pedig hallgatnak olyan dolgokról, amiről ordítani kéne. Ezt a hallgatólagos megállapodást mindeddig egyetlen párt sem törte meg, mert a paktum részét képezte, hogy ellenzékben is lecsurognak ide-oda kisebb pénzek a vesztes fél cégeinek, az ismerőseinek ismerősei cégeinek, akik cserébe hallgatnak. Ahogy Orbán mondaná, kis pénz, kis foci - nagy pénz, nagy foci. Eddig a szavazóbázis mértéke döntött afelől, hogy ki csinálja nagyban, és ki kapja a vigaszdíjat.
Mostanra azonban megváltozott valami. Robbant a Simon-ügy, a Fidesz-kormány alatt egyik pillanatról a másikra elkezdtek előkerülni az MSZP korrupciós ügyei. Nehogy azt higgyük, hogy ez az MSZP sajátja. Mindenki ezt csinálja, mégis beléjük rúgtak először. Aztán rejtélyes módon a frissen szabadult Zuschlag János is becsatlakozott az MSZP lerombolásába, Gyurcsányt nevezte meg a legnagyobb árulónak és elkezdte kiteregetni a szennyest. Nem kételkedhetünk abban, hogy Zuschlag szabadulása okkal lett éppen erre az időpontra ütemezve. Olyan dolog zajlik a háttérben, amiben most az ő könyve is egy előretolt bábu lett. A hazai média okkal beszél az MSZP számára beköszöntő Armageddonról. Szét lesz zúzva a radikális atlantista vonal, és ez csak a kezdet.
Megsemmisítő vereséget mérnek majd az úgynevezett baloldalra. Nem kifejezetten a baloldalra, hanem a radikális atlantistákra, de hazai viszonylatban ez a baloldal végét jelenti. Ahogy halad a nagytakarítás és újabb piszkos ügyek lesznek kiteregetve, a Fideszben is szakadás következik be. Sorban ki lesznek takarítva a párt nyugati kötődésű tagjai, előtérbe hozva egy jóval "magyarabb" vonalat, ami átmenetileg stabilizálja magát. Azonban számukra sincs menekvés. Mire fel lesz számolva a baloldal, a szélsőjobb olyan hátszelet fog kapni az országban, ami lehetővé teszi a valós elszámoltatást, beleértve a Fidesz "nemzetibb" vonalát is. Akkor Magyarországon ténylegesen is vége az atlantizmusnak.
Hatalmas felelősség van most a jobboldali politikusokon. Tanulni kell a rendszerváltás tapasztalataiból, ha máshonnan nem megy. Aki azért cserébe kap pozíciót, hogy ott hallgasson és csendben megszedje magát, az el lesz távolítva abban a pillanatban, amint valamelyik oldal úgy dönt, hogy a kitálalásnak jött el az ideje. Évek, évtizedek? Ez csak idő kérdése. Erkölcsös, nemzetérdekű politikát kell csinálni, legyen szó akármilyen pártról vagy mozgalomról. Nem csak szavakban, hanem tettekben is. Aki múltja alapján megfogható, az jobban teszi, ha még most visszalép a politikai pályáról, mert olyan vihar közeleg a hazai belpolitikában, hogy ezt sikkasztásokkal, korrupcióval megalapozottan vádolható személyek nem fogják állni.
Felborult a paktum, amit akkoriban a rendszerváltó erők hallgatólagosan megkötöttek. A bosszú fogja fűteni a piszkos ügyek kiteregetésének hullámát, ahogy történt az Zuschlag esetében is. Akinek takargatni valója van, az jobban teszi, ha még most eltakarodik! Simon Gábor már tudott valamit, nem véletlen készült hamis papírokkal Afrikába menekülni.
Molnár István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése