2014. április 21., hétfő

Szíria: Ezeket a „harcosokat” támogatja a műveltnek mondott Nyugat!

Szíria nagyon fontos: sok az elrabolni való műkincs, az aranytartalék, a pénzkibocsátási jog, a jelentős olajmezők, stb. stb... és persze kulcs lehetne Oroszország legyőzésében!
Szíriai ellenzéknek nevezni az odatelepített rablógyilkosokat, terroristákat és egyéb hulladékot, az már több mint elviselhetetlen, vérlázító. Menekülésre kényszerítik az állandó morális zaklatásokkal a jobb sorsra érdemes ottani békés lakosságot, akik a nyugati "művelt" híre(sztelése)k ellenére maximálisan az Assad-rezsimet támogatják. Ellenben ezek a vérszomjas bérencek a bibliai helyszíneket lerombolják, a keresztényeket megölik!
Gölöncsér Miklós




Összeomlott a terroristák frontja Damaszkuszban


Damaszkusz, helyi idő szerint április 21. 16:30. A Szíriai Arab Hadsereg és a Nemzeti Milícia kiegészülve a Hezbollah egységeivel megtámadta a terroristák damaszkuszi fellegvárát, Al-Malihat.
Hídfő.net | Összeomlott a terroristák frontja Damaszkuszban
A csata 36 órán keresztül tartott, és a végén összesen 1019 terroristát iktattak ki a kormányerők. A halottak között vannak bőven Jemen, Libanon, Líbia, Szaúd-Arábia, Omán és Marokkó állampolgárai, azaz mostanra volt állampolgárai. A szíriai katonáknak és a Hezbollah harcosainak csak gratulálni tudunk a terrorista söpredék eltávolításáért.

http://www.hidfo.net/2014/04/22/osszeomlott-terroristak-frontja-damaszkuszban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése