2014. május 17., szombat

Lázadás az ukrán hadseregben!


A Dnyepropetrovszk-régióban található Novomoszkovszk helyőrségének 1302 szú alakulata tegnap fellázadt a kijevi junta ellen.
lázadás
Az alakulat 1500 katonája megtagadta a zsidrákhorda parancsának teljesitését, hogy vonuljon a “nemzethy” gárda megsegitésére a Donyecki Népköztársaság leverésére.
“Nem fogunk harcolni Donbassz ellen! Követeljük, hogy azonnal szüntesse be a törvénytelen kijevi hatalom a megtorló akcióit Kelet-Délkelet-Ukrajnában! Népszavazást és Ukrajna föderalizálását követeljük”-jelszavakat kiáltoztak a fellázadt egység katonái.
A kijevi puccsisták most attól tartanak, hogy a katonák mégiscsak fegyvert fognak-de a latorhad ellen, amely igy garapofogóba kerülget, és teljes megsemmisülés vár rá.
Információk szerint Dnyepropetrovszk korlátlan ura és parancsolója-a az odesszai és mariupoli vérengzéseket elrendelő-a bandita Kolomojszkij most igazán kutyaszoritóba kerülve, erősitést fog szervezni kerül-amibe kerül alapon! Amennyiben ez megvalósul, Ukrajna valóban egy rendkivül mély, és eszkalált polgárháborúba fog sodródni!
(Szveta B-R)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése