2014. május 17., szombat

Tegnap este Kijevben merényletet kiséreltek meg Petr Szimonyjenko, az Ukrán Kommunista Párt elnöke ellen.


A pártelnök egy televiziós vitán vett részt az “Első Nemzeti Televiziócsatorna” stúdiójában.
Amint azt az “Ukrajna 112″ nevű ugyancsak televiziós csatornának telefonon elmondta, a vitaműsor után már várták a stúdió előtt, ismeretlen, feketeruhás, fegyveres egyének. Meg akarták gátolni a távozását, ám egy hátsó ajtón sikerült a kommunista pártvezetőnek “meglépnie” a rá várakozó banditák elől.
Szökését azonban felfedezték a latrok, és autóját is a kijevi forgalomban. Több alkalommal is megpróbálták leszoritani az úttestről. Ám a Melnyikov-utcánál már sikerült a tervük, és Szimonyjenko autóját ronccsá törve lebokkolták, majd Molotov-koktélokat dobáltak a járműre.
A pártelnök elmondása szerint ő maga nem sérült meg, viszont a vele utazó biztonsági őr égési sérüléseket és zúzódásokat szenvedett.
Egyébként a tegnapi televiziós vita volt az utolsó az elnökválasztás előtt, és Petr Szimonyjenko ezen bejelentette, hogy ő maga visszalép az elnökjelöltségtől.
(A versenyben ezidáig Petr Szimonyjenko a harmadik-negyedik helyen állt a népszerűségi listán, Gázos Julcsával váltakozva. B-R)

http://balrad.wordpress.com/2014/05/17/merenylet-petr-szimonyjenko-ellen-kijevben/

A kijevi parlament Nyugatbérenc ország kiárusitói határozati javaslatot terjesztettek elő a Kommunista Párt parlamenti képviselőcsoportjának likvidálására.
A Gázos Julcsa vezette “Batykivcsina” nevű zsidrákhorda két jelese-Leonyid JEMEC, és Alekszandr BRIGINYEC (micsoda gyönyörű “UKRÁN” CSALÁDNEVEK) terjesztette elő az inditványt.
Верховная Рада Украины. Архивное фото
Kedden maga Turcsinov vezérhiéna ösztökélte hordatársait, hogy tiltassák be birói úton a KPU-frakciót, merthogy az “szeparatista” tevékenységet fejt ki! (Emlékeztetnénk, hogy ennek pontosan az ellenkezője történik, a KPU CSAK a föderális Ukrajna megteremtését szorgalmazza, és tiltakozik a Nyugat ukrajnai hóditása ellen, és a demokratikus jogokat követeli EGÉSZ UKRAJNA TERÜLETÉN!)
kpu
Az Igazságügyi Minisztérium szerint viszont pert kell inditani a KPU-ellen, ahol bizonyitani kell, hogy a Kommunista Párt “elkövette a nemzetbiztonság és a területi integritás elleni bűnöket”.
Ha ez az egész bizonyitási eljárás jogszerűen fog lezajlani-a vád eleve bukásra van itélve.
Ám a bizonyitás “amerikai” stilusú lesz majd!
A Verhovna Rada hivatalos honlapján csak az ötlet jelent meg, az arra vönatkozó szöveg még mindig hiányzik!
(Forrás: http://ria.ru)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése