2014. június 16., hétfő

A fősodor média terrorizálja a világot

A bankárkaszt háborúban áll a világgal, internacionalista média birodalmát ötödik hadoszlopként működteti. Agresszívan dezinformál és lebutít mindenkit.
Elhallgatott tények, hazugságok – tájékoztatás és az igazság helyett
Immár trend, hogy az ukrajnai eseményeket (is!) a fősodrású média, ha tudja letagadja, ha nem, akkor egyszerűen elferdítve közli, vagy csak egy kiragadott részletét tálalja, azt viszont hazugsággal gazdagon körítve. Leggyakrabban azonban az elhallgatást választja, megpróbálva a figyelmet valami lényegtelen általa felfújt eseményre terelni. Ezzel az „amiről nem beszélek, az nem is létezik” pszichológiai hadviselést követi.
Amikor hazugságait terjeszti, épp ellentétes irányú a módszer; folyamatosan ismételgeti az elhitetni próbált hazugságot, majd kiszínezi, és újra teríti. Ennek motivációja ellenkező hatású az előbbivel, itt ugyanis az „addig ismételjük és nyomjuk bele a köztudatba, míg mindenki valóságnak hiszi” pszichológiára alapoznak.
Most éppen „csak” az alábbi tényekről „felejtették” el az embereket tájékoztatni.
Június 13-án a luhanszki repülőtérnél ismét kiújultak a harcok, mikor a bekerített ukrán terroristákat próbálta meg saját kijevi vezetése légi úton megtámogatni, amit a városvédők milíciája nem nézhetett tétlenül.
A Bal-Rad hírportál valószínűsíti, hogy a luhanszki repülőtér ostromával függhet össze a június 14-én este Oroszország felett lelőtt ukrán helikopter esete is. Sem Prohorovszkij, a puccsisták pünkösdi királyának szóvivője, sem a terrorista Jobb Szektor IDF-es vezetése, sem más szervezett egységek vezetője, sem senki nem adott még magyarázatot arra, hogy mit keresett az orosz légtérben a kijevi junta – később teljes joggal lelőtt- helikoptere.
ukrán_helikopter_oroszterületen_lelötték_20140613Miközben se hivatalos vizsgálat, se hivatalos magyarázat nem történ, ahogyan az ilyenkor elengedhetetlen sűrű bocsánatkérés is elmaradt, a kijevi junta a maga fizetett és cenzúrázott médiáival üzen; miszerint, „az oroszok úgy akarják élezni a helyzetet, hogy ÁTFESTETTEK EGY HELIKOPTERT “UKRÁNOSRA”-ODAVITTÉK A HATÁR KÖZELÉBE ÉS FÖLGYÚJTOTTÁK!”
Az orosz légteret megsértő harci helikopter behatolását megelőzően a kijevi népirtók 2 BTR-je is behatolt orosz területre Millerovo térségében.
Egyetlen napon két olyan tényt hallgatott el a mainstream média, mely lényegét tekintve Oroszország szándékos provokációját jelenti, azzal, hogy a kijevi junta és a Jobb Szektor immár a NATO nyíltan felvállalt támogatását is maga mögött tudhatja. A cél pedig, hogy bármely válaszlépéssel háborúba kényszerítsék Oroszországot. Ahogyan erre irányuló provokációk is azok, amikor szándékosan támadnak az orosz ajkú lakosságra nehéz fegyverekkel.
Továbbá ugyanez az internacionális fősodor média hallgatta el a fent felsoroltak által elkövetett Dél-Kelet Ukrajnában zajló népirtást és háborús bűncselekményeket, melyeket az ott élő civil lakosság ellen folytatnak jelenleg is!
Miként hallgatnak arról is, hogy koncentrációs táborokat építenek – méghozzá rohamtempóban – a népirtást túlélők számára. Ez a genocídium az orosz ajkú lakosságot érinti lényegében, hiszen ez a terület eredetileg az orosz nép hazája és földje, melyet az illegitim, főként zsidó pénzoligarchákból összeállt ukrán vezetés most is megbecstelenít.
És természetesen a június 14-én, a kijevi Orosz Nagykövetség elleni indított támadás sem kapott túlzott nyilvánosságot. Különösen nem az a tény, hogy a támadást ugyanazok a zsidó irányítású főként jobbszektoros majdanisták hajtották végre, akiknek soraiból azt az úgynevezett „büntető század”-ot állították ki, mely halomra lőtte a hirtelen besorozott zömében kiképzetlen kiskatonák tucatjait, akik nem voltak hajlandók részt venni a népirtásban, illetve a népellenes parancs végrehajtását megtagadták.
És egy friss kiegészítés természetesen nem a mainstream cion médiából, hanem az Oroszország Hangjáról:

“A nyugati országok ugyanakkor megvétózták az ENSZ Biztonsági Tanácsában az orosz fél által tett azon javaslatot, miszerint nyilatkozzanak elítélően az Orosz Nagykövetség elleni támadás kapcsán.
Alekszej Muhin politológus úgy véli, hogy a kijevi Orosz Nagykövetség elleni támadás kiválóan tükrözi az ukrán vezetés jellegét: A mostani helyzet arról tanúskodik, hogy az ukrán vezetés vagy rendkívül gyenge, vagy csak nem kívánta megvédeni az Orosz Nagykövetséget a nemzetközi jog ellenére. Ez pedig azt jelenti, hogy az ukrán hatóságok semmibe veszik a nemzetközi jogot és megtehetik azt az Egyesült Államok védelme alatt. Ahogyan arról az ukrán média beszámolt, Andrej Descsica megbízott külügyminiszter, aki szombaton a szélsőségesek által megtámadott Orosz Nagykövetség kijevi épületéhez látogatott el, az újságírók jelenlétében és a jelenlévők éljenzése mellett obszcén megjegyzéseket tett Vlagyimir Putyin orosz elnök személyét illetően. Alekszander Konykov politikai elemző úgy véli, hogy az orosz diplomáciának el kell határolódnia az ukrán vezetéssel való tárgyalásoktól, amíg nem tesznek bocsánatkérést és megfelelő lépéseket a helyzet megoldására: Meglep, ahogyan az ukrán külügyminiszter viselkedett, aki állítólag a tüntetők akciójának megfékezésére érkezett oda, mégis aktívan részt vett az orosz diplomácia és Oroszország megsértésében. Véleményem szerint jogos az ukrán külügyminiszter lemondását követelni azért, amit ő elkövetett.”

Miért kel dezinformálni a világot?
Annak okát is pontosan tudjuk, hogy miért hallgat, vagy hazudik, a mainstream média ezekről az atlantista politika számára igencsak szégyenletes tényekről. Ugyanis, ha elismernék, akkor az érintetteknek be kellene vallani, hogy nem csak tudtak róla, de a kitervelésében és finanszírozásában már a kezdetektől aktív szerepet játszottak.
Valamint válaszolniuk kellene rengeteg kellemetlen kérdésre is.
ukrán_zsido_oligarchákPéldául, hogy hogyan egyeztetik össze az általuk előszeretettel hirdetett, demokrácia -, a népek önrendelkezéséhez való jogának lábbal tiprását, saját országaikban és a világban.
Vagy arra, hogy a NATO miért bitorolja az ENSZ jogait?
El kellene ismernie, hogy a NATO azért szállta meg és vonta gazdasági politikai nyomás alá Európát, különösen Kelet-Európát, mert az ukrán, valamint az atlantista cion-pénzoligarchák és multik által finanszírozott sőt irányított terroristáinak puccsistáinak katonai támogatását, (egyúttal rémtetteit) így kívánja legalizálni, de legalább hivatalos színezetet adni neki.
Mindeközben kétségbeesetten próbálja elterelni a figyelmet a valódi szándékáról, arról, hogy ezekkel a puccsistákkal akarja elsöpörni a föld színéről a vele szembeforduló ukrán és orosz népet. Arról, hogy Oroszországot mindenáron le akarja gázolni, hatalmas tudását, egyedülálló technikáit és természeti kincseit akarja erőszakkal megszerezni.
Világok harca
Korábban már írtuk, hogy az atlantista banda egyetlen ütőképes ellenlábasa az eurázsiai tömörülés. Jelenleg e két világ élethalálharca zajlik a szemünk előtt, csak éppen grúz, iraki, szíriai, ukrán stb. válságnak, ilyen-olyan jelzőjű „tavasznak” álcázva.
Ne engedje magát megtéveszteni senki, ez már a világok harca, melyet az atlantisa, deviáns és szabados sátán, a mesterséges genetikai keveredés és a pénzimádat ördögi birodalma vív a tisztaság az erkölcs és az igazság képviselői ellen. A valódi értékeket, a szeretetet fontosnak tartó milliók jelenleg csak az eurázsiai szövetség győzelmében reménykedhetnek, ezt kell támogatniuk minden erejükkel, ha élhető világra, egészséges utódokra vágynak a jövőben.
http://img.lenta.ru/articles/2012/08/22/patrul/pic004.jpgEgy – talán néhányaknak nem tetsző -, ennek ellenére valós tényt is észben kell tartani, hogy e harc utolsó ütőképes bástyája Oroszország. Méghozzá az a Putyin vezette Oroszország, mely nemet mondott a buziságra, a devianciákra, mely megőrizte az eredeti kereszténységet a pápai judeo-kereszténységgel szemben. Az az Oroszország, amely tiszteli az életet, elődeit, gyökereit és hőseit, mely felveszi a harcot a génmanipuláció és a betolakodó korrupció ellen, mely nem engedi elkorcsosulni a fiataljait. Az az Oroszország, mely nem hajítja utcára állampolgárai millióit, és nem nézi el tétlenül, hogy az iskolás gyermekek fele éhezzen.
http://endtimeinfo.com/wp-content/uploads/2014/03/putin-at-church-370x261.jpgHa erről nem felejtkezünk meg, akkor máris egyértelmű, hogy Oroszországot és a korábbi Szovjetuniót miért démonizálja a Nyugat, miért tett meg mindent, hogy feldarabolja, és miért ünnepel, illetve mér kettős mércével minden aljas támadást ellene. Mint például a fent említett illegális szárazföldi katonai behatolást és légtérsértést, vagy éppen a nagykövetsége elleni támadást.
Ez a harc, nem országok, még csak nem is népek egymás elleni harca. Ez a világuralomra törő cionista bankárkaszt háborúja minden nép erkölcsös, igazság szerető fiai, lányai ellen, a hatalmat gyakorló kormányoké a néppel szemben.
Mi magyarok vajon hol állunk?
http://nyultam.com/wp-content/uploads/2014/04/orban-stadion.jpgNem túlságosan meglepően, egy alig pár hetes felmérés szerint a magyarok többsége a regnáló „kormányával” és parlamenti pártjaival ellentétben, inkább támogatja Oroszországot. Ez már csak azért sem meglepő, mert a regnáló „2/3-ados” kormányra a magyar lakosság alig 20%-a szavazott. A többire meg még kevesebben.
Sajnálatosan az ukrán kérdésben az Orbán-kormány továbbra is a magyar nép pusztulását segítő NATO és EU talpnyaló taktikát folytat.
Némi „Kállai-kettőssel” cifrázva.
Volt ugyan egy, – a mi szempontunkból nem valami okosan tető alá hozott – paksi egyezmény, melynek pozitívumát annulálja az ukránok számára történő „reverz” gázeladás.
orban_chicago_natoUgyanez a 2/3-ados Orbán vezetés, egy szó nélkül vette tudomásul Magyarország izraeli, majd a mostani NATO megszállását, sőt önként szolgáltatja ki a magyar népet az atlantista pénz- és katonai hatalom számára. A megvezető szlogen, az hogy Magyarországot meg kell védeni Oroszországtól.
Hát ez éppen fordítva van.
Magyarországot a NATO-tól, az EU-tól meg persze az atlantisták többi szervezetétől és a hazai kormánypozícióban lévő talpnyalóiktól kell megvédeni s a lehető legtávolabb tartani. Különös tekintettel a pénzintézeteikre, mint az IMF, és a nagy hazai bankok leányvállalatai.
Nem hitelfelvételeket és az ezzel járó korrupciót kellene forszírozni, hanem a már többszörösen kifizetett erkölcstelen kamatadóssággal terhelt hitelek további kifizetését kell leállítani. A rendbetételt a devizahitelekkel kell kezdeni, majd ezután mindjárt a nemzetközi bankok és pénzszivattyúk azonnali kirúgásával kell folytatni. (Ha nem tudják hogyan, talán kérdezzék meg Putyint.)
Noha mi magyarok, bár zömében támogatjuk Oroszországot, támogatjuk Dombasz önvédelmi törekvéseit és önrendelkezési jogát, az ország szempontjából „öngyilkos hajlamú” Orbán-kormány ezzel szembe megy. A magyar nép tisztességét az a néhány önkéntes őrzi, akik a maguk eszközeivel tevőlegesen is segítenek a megtámadott dél-kelet ukrajnaiaknak.

Audie – Szabad Riport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése