2011. november 24., csütörtök

Felhívás a TE számodra!

Gyakran hallunk rossz híreket, hazánkkal, környezetünkkel és a magyarsággal kapcsolatban. Ezúton szeretnélek megkérni TÉGED, hogy ha megnézel egy híradót, vagy csak meghallasz egy rossz hírt Magyarországgal, nemzetünkkel kapcsolatban, akkor csak annyit tégy, hogy:

 Kérd meg az Istent és a Szentlelket, hogy az ő akaratuk teljesedjen ki ezekre a problémákra, és az általuk kiváltott hatásokra is.

Ha megnézel egy híradót, és rád borítják a szándékosan összeválogatott szörnyűségeket, akkor a műsoruk végén csak annyit mondj, hogy:

Kérem, hogy az Isten és a Szentlélek akarata teljesedjen ki ezekre a dolgokra, vagy problémákra, és az általuk kiváltott hatásokra is, amikről a híradó szólt.

Kérd ezt minden negatív, vagy nem negatív hír kapcsán. A Parlamentel, politikával, pártokkal, demokráciával, liberalizmussal, határon túli magyarsággal, IMF működésével, politikusokkal, hitelekkel, bűnözéssel, háborúkkal kapcsolatban. Mind a saját környezetedben, mind pedig globális szinten kérd az égiek segítségét. Mihelyst felbukkan a probléma, abban a pillanatban kérd a fenti segítségeket.

Mikor látod, hogy valami az ország érdekei ellen működik, akkor kérd az égiek segítségét. Többet fogsz elérni vele, mintha csak szidnád őket és átkozódnál.

Ha figyelmes leszel, az életeddel kapcsolatban is, az ilyen kérések pozitív változásokat fognak beindítani, Mert a szellem és a lélek, szemmel láthatatlan útjain keresztül, a világnak felügyelői segíteni fognak, úgy, ahogy a környezet és az emberek méltók rá.

Saját sorsomon és politikai témákon látom azt, hogy amire kértem a fentiek áldását, az jobb irányba kezdett el alakulni.

Ezért, KÉRD TE is a segítséget! Minél többen kérjük, annál inkább méltóvá lesz ez a világ, hogy jobb hellyé váljon. Egy próbát megér! KÉRD!

Az angyalok segítségül hívásával kapcsolatban pedig itt fogsz találni egy videót. Tanulj belőle és alkalmazd ezt a tudást!

 

Ha Isten velünk, ki ellenünk? Újból Istenes nemzetté kell válnunk, mint régen. Ezért kell a magyarságnak visszatérnie az Igazsághoz, mert ez lesz a felszabadulásának útja, és nem a gazdasági megszorítások, vagy pár okoska vergődése a Parlamentben.

 

Az Isten és a Szentlélek akarata teljesedjen ki a gazdasági megszorításokra, a politikusokra és az általuk kiváltott hatásokra is! Jézus Krisztus nevében kérem ezt! : )


http://mkh.valosag.net/index.php/koezzetevk/igazsag-kutatasa/767-felhivas-a-te-szamodra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése