2011. november 29., kedd

Mi a baj globálékkal, melegednek?

Sok baj van velük! Először is az, hogy felmelegedtek, tehát már melegek! Másodszor az a gond, hogy nem csak melegek, de ez a melegség állítólag növeli a bolygó átlaghőmérsékletét is. Ezek után ne csodálkozzunk azon, hogyha a sok homo -és biszexuális növeli a Schumann-rezonancia frekvenciáját! Máris itt egy logikus magyarázat, miért növekedik a Föld önrezgésfrekvenciája, ami egyértelműen hőmérsékletnövekedést okoz, bár ezt cáfolni látszik, Andreas Schmittner az oregoni State University vezetője, és Andrey Ganopolski, a Potsdam Institute for Climate Impact Research németországi kutatói véleménye is. Állításaik szerint, a globális hőmérséklet kevésbé lehet érzékeny a változó légköri szén-dioxid (CO2) szint miatt, mint korábban gondolták. Sokak szerint a légkörben lévő gázok arányának megváltozása egy megnövekedő üvegházhatást (földünk felmelegedését) idézi elő, de inkább valószínű, hogy lehűlését, ami ellen a leghatékonyabb módszer, ha a szén-dioxid kvóták befizetéseinek egy részéből, kiürült gázlelőhelyek lyukacsos tárolórétegeit, cseppfolyós szén-dioxiddal töltik fel, a közelgő jégkorszak ellen.
Érdemes tudni, hogy valaha egyáltalán nem volt a légkörben oxigén. Az első növényi élet fotoszintetizáló hatásának köszönhető, hogy a légkörben megjelent az oxigén, mivel a növények nappal CO2-tőt "lélegeznek" be, fotoszintézis -és vízbontás segítségével, pedig szénhidrogén vegyületeket, gyökerük, száruk, leveleik alkotóelemeit, vagyis sejtjeiket hozzák létre. A "felesleges" oxigén a légkörbe kerül.
Éjszaka ugyan valamennyi minimális mennyiséget felhasználnak ebből, de az oxigéntartalom nem növekedhet 21% fölé a légkörben, mert vészesen megnövelné a szerves anyagok öngyulladási képességét. Ugyanebből az okból, köszönhetően az oxigéntermelés több, mint 90%-át biztosító tengerekben -és az óceánokban élő algáknak, a szén-dioxid mennyiség minimális növekedése is "algaburjánzást" idéz elő!
A korábbi éghajlati modellek, jellemzően felhasználták az elmúlt 150 év meteorológiai méréseinek eredményeit, ez alapján megbecsülve az éghajlat CO2 érzékenységének növekedését. Szintén nem árt tudni, hogy kb. 65 millió éve, a dinoszauruszok kihalása előtt, még 8,5-9 fokkal volt magasabb az átlaghőmérséklet a maitól. Azt sem árt tudni, hogy ezidőben a CO2, és a CH4 (metán) tartalom is sokkal magasab volt a jelenleginél!
Az új elemzések, amelyek magában foglalják a "palaeoclimate" adatokat, a meglévő modellek kísérletei szerint, a jövőben egy kicsit nagyobb biztonságot nyújtanak a projektek által. Jelenleg már nem is egy vizsgálat eredményei mutatják, hogy a CO2 mennyiségi aránya a légkörben nem változik számottevően, vagyis 2 - 4.5 Celsius fok helyett a 1.7 - 2.6 fok előrejelzés is túlzás lehet.

Kétségtelen, hogy emberi aktivitás miatt is kerül számottevő mennyiségű CO2 a légkörbe, de egy komolyabb vulkánkitörés több szén-dioxiddal "dúsítja légkört", mint a világ összes ipari -és közlekedési kibocsátása! Az aktuális légköri CO2 koncentráció egy dinamikus egyensúly eredménye, amihez hozzájárulnak a vulkánok, a növények, az állatok, a korallok, a mészkövek mállása, a tengervíz, és még sok más, de amint megemelkedik a CO2 szint, azonnal megerősödnek az azt felhasználó biológiai folyamatok is. Minél több CO2 termelődik, annál inkább szaporodnak az ezt felhasználó algák. Nem az élőlények produkálják itt a nagy változást, hanem a JÉG, és pólusváltások. Ha a Föld jelentős része eljegesedik, akkor azokra a részekre hiába süt a Nap, az energia döntő része visszaverődik.A szerzők hangsúlyozzák, az eredmények nem jelentik azt, hogy az emberekre eső, és általuk előidézett klímaváltozási hányadot nem kell fenyegetésként kezelni, vagy kevésbé komolyan venni. Ezt közli a palaeoklimatológus Antoni Rosell-Mele, a Barcelonai Autonóm Egyetemen is, aki szintén tagja az új becslést jelző csoportnak.
Viszont jórészben nem mi okozzuk a felmelegedést (vagy éppen lehülést), és ez alapján öngyilkos politika volna az emberiségnek visszafogni a technológiai fejlesztéseit, főleg a probléma ismeretében, és annak fényében, hogy még nem hallottunk a "gazdasági válság" miatti ipari tevékenység leépülése miatti CO2 csökkenésről sem!

Bölcs kutatóink legalább a klímaváltozás miatti téveszmék eloszlatásában segédkeznek némileg és óvatosan, amely téveszmék "alapot szolgáltatnak" a "világelitnek" embertársaik kiirtására, de viszonylag kevés politikus és tudós mer a vegyi permetezésekről megszólalni!Az emberiség elleni támadás másik módjára figyelmeztet az alábbi, az üzenőfalunkon belinkkelt jóindulatú figyelmeztetés is:

"A múlt héten (és az egész tavasszal 2011-ben), Volgográd felett repülőgépek repültek cikcakk alakban, az égen rácsos nyomokat hagyva! Az Ön egészsége és élete veszélyben van! Ez spray peszticidekkel okozott mérgezés! HIMTREYLERY!
A levegő, amit belélegzünk, mérgező, mérgező vegyi anyagokat permeteznek repülőgépek. Véget kell vetni ennek a bűncselekménynek! Ne légy gyáva és közömbös, mert veszélyes rád és szeretteidre!

A művelet neve "Leaf Clover" (lóhere), és magában foglalja a telepítését polgári légi járművekre az automatikus permetező berendezéseknek, toxikus aeroszolokat juttani a légkörben. A légitársaságok fizetést kapnak érte. Egy amerikai tábornok, részt vett a "lóhere" projekt szervezésében, és a kereskedelmi légitársaságok menedzselésében a légi járművek mechanikai átalakításában.
Toxikus aeroszolok permetezése az Egyesült Államokban 1998-ban kezdődött (1996). Oroszországban és Ukrajnában később. Most ez a téma is aktívan foglalkoztat sok embert az interneten, főleg angolszász oldalakon. Az ilyen oldalakra felkerül több ezer fotó és videó. Tényeket közölnek a toxikus aeroszolok (himtreylov / chemtrails) permetezéséről a légkörbe szinte minden országban a világon. A begyűjtött vízmintákból meghatározták a repülőgépek által húzott csíkok spektrális összetételét. Ennek eredményeként az elemzések mérgező anyagok jelenlétét mutatták ki a vízmintákból: báriumot, alumíniumot, bórt, arzént.

A spektrumanalizálás is, bárium, alumínium, cézium jelenlétét mutatta ki. Minden nap, szép időben, látható az égen, repülőgépek által hátrahagyott nagyon hosszú, vagy folyamatos pálya. Ha sokáig nézzük ezeket, azt találjuk, hogy a sávok nem tűnnek el, és kibővül a méretük, mesterséges felhőket alakítanak ki, és végül az egész a csapadékkal együtt a földre hullik, mérgezést okozva lerakódik a házak ablakain, üvegén, járműveken és emberek lélegzik be a mérgezett levegőt.
A bárium egy kémiai hatóanyag. A természetes bárium-keverékében hét stabil izotóp van. A bárium legfontosabb radioaktív izotópja Ba140. Ez alkotja az urán, tórium és a plutónium bomlás melléktermékét. Minden bárium-vegyület mérgező! A bárium-karbonátot (BaCO3) patkányméregnek használják. A bárium-klorid (BaCl2) is erős méreg. A báriumvegyületeket tartalmazó levegő hat az emberi egészségre: csökkenti az immunrendszer védekezési képességét, fejfájást, krónikus légzőszervi betegségeket, legyengült embereknél asztmát, tüdőgyulladást, allergiát, nőknél meddőséget és korai terhesség-megszakítást idéz elő.
A báriumos ivóvíz légszomjat, magas vérnyomást, szívritmus zavart, hasi fájdalmakat, izomgyengeséget, gyengült idegi reflexeket, agykárosodást, máj, vese -és szív elégtelenséget okoz.
Egy tudóscsoport által kiadott szabadalom szerint a NASA US3813875 «ROCKET HAVING BÁRIUM Release System az ION CLOUDS létrehozását teszi lehetővé a felső légkörben". A báriumot arra használták, hogy tanulmányozzák a légköri tulajdonságokat, mint egy mutatót, a napsugárzás vagy a radar besugárzásához a látható fény spektrumában. A találmány leírja atom-bárium-ion módszert, és tanulmányozza a Föld légkörében.
Ezeket a vizsgálatokat a "70-es" években végezték a múlt században, és most a fizikai tulajdonságai alapján, a bárium gyakorlati alkalmazását a Pentagon katonai programokban, elsősorban éghajlat és pszichés befolyásolási fegyverekként használja fel ellenünk.
Az U. S. Air Force égisze alatt, a HAARP program - nagyfrekvenciás aktív hajnal kutatási programban - létrehoztak erős radarállomásokat, amelyek használatának célja a helyi hangulat izgatása, megzavarása. Amikor kialakul hatalmas területen a plazma, tükrök működnek, átsugározva a radar sugárzást a többi állomásnak.
A "Combat e rendszer" alkalmazása következtében igen rugalmasan alakíthatók, a szélsőséges időjárási események (ami mellesleg most történik). Földrengések, hurrikánok, árvizek előidézése, valamint manipuláció az emberek fejében nagy tömegben. Indukálható tömeghisztéria, pánik, félelem, akár fizikai megsemmisítés is.
Meg kell jegyezni, hogy a permetezést nem az ionoszférában végzik (tengerszint feletti magassága 100 km), hanem a a troposzférában (a magasság legfeljebb 12 km), amelyen keresztül manipulálható az időjárás, és ami katasztrófákkal veszélyeztet és ami azt jelzi, hogy a bárium permetezése ilyen magasságokban csak arra szolgál, hogy manipulálják az emberek elméjét.
Valószínű, hogy a "világkormány" azt akarja, hogy biztosítsák az ilyen intézkedések a hatóságok számára, az emberek lázadása ellen bevezethető törvények meghozatalát.
Egy másik tényezőt is el kell mondani - téves az információ az időjárási anomáliák okairól. A világkormány leple alatt, a harcok folynak a "globális felmelegedés" ellen, amit mellesleg mérgező anyagok légkörbe szórásával tesznek meg. Foglalkoznak az ipar, úgynevezett üvegházhatású gázok kibocsátásával. Mint tudható, a "mitikus fenyegetettség" miatt írták alá a "kiotói jegyzőkönyvet" és az ENSZ keretegyezményét az éghajlatváltozásról, hogy fedezzék az anti-nemzeti bűnügyi tevékenységeket. Azt a geomérnöki módszert, hogy csökkentsék a globális felmelegedést, az egyes pontokon, amelyet bárium-levegő aeroszol szórásával érnek el a troposzférában. Ezen kívül a bárium a spray-aeroszolok tartalmaznak vírusokat, amik vérrendellenességeket és betegségeket okoznak, mint a közelmúltban megjelent "Morgellons".
Kérjük, hogy terjesszék ezeket az információkat barátok és ismerősök között!
Meg lehet állítani a toxikus anyagok légkörben juttatását, és fel lehet lépni ellene, ha az emberek együtt cselekszenek."

És, hogy miért írtam le mindezeket? "Csak" azért, mert a 2010. szeptemberi ENSZ jelentés, 2050-re 50%-kal csökkentett széndioxid kibocsátást, és 50%-os népességcsökkentést ír elő, pedig, e "megegyezés" aláíróinak a "lélekszámát" kellene 100%-kal csökkenteni!
Mielőtt azonban kötelet ragadnának, hogy teljesítsék "állampolgári kötelességüket", és a jóvátétel részeként megspórolják a felkötésük díjazását, adják vissza a népektől kizsarolt gigászi pénzösszegeket! A 2010-es 50-50-50 célkitűzés jegyében, 50 milliárd ember élelmezését tenné lehetővé!

(Jelenleg a rendkívül csekély csapadék mennyiség, az őszi vetés kikelését akadályozza meg, ami a jövő év elején fog hasonló problémákat okozni, mint amilyen Magyarországon, és Európa más részein a 2010. májusi-júniusi permetezések miatti terméskiesés volt. Ez a 2011. éveleji éhséglázadásokhoz vezetett a harmadik világban, Afrikában, és a Közel-Keleten. Természetes időjárás Európában már évek óta nem létezik!)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése