2012. március 5., hétfő

Putyin győzött - vonyítanak a zsidók

Putyin választási győzelme ma már megkérdőjelezhetetlen. Az új orosz alkotmány értelmében már 6 évig lesz elnök. A jelenlegi feldolgozottság eredménye szerint a szavazatok 63.8  százalékát kapta meg.
Ez egy csodálatos győzelem volt!
Moszkva belvárosa tele volt. A rendőrség nem volt felkészülve ekkora tömegre. A Kreml előtt felállított emelvényen jelentették be a győzelmet. A rendőrség szerint legalább 110 000 ember vonult ki ünnepelni. A rendőrség képtelen volt megakadályozni, hogy a tömeg közvetlenül az emelvényig menjen. Hatalmas volt az ováció. Először különböző beosztású politikai képviselők köszöntötték a népet. A Független Szakszervezetek vezetője is felszólalt. Elmondta: "a választási küzdelem olyan volt, mintha egy álomból ébredtünk volna. Rájöttünk, hogy Oroszország a mi hazánk, amit el akarnak venni tőlünk. Féltünk, hogy ide is elhozzák az arab tavaszt, de a tavasz csak ottmaradt valahogy".
Aztán következett az elnök. Rövid volt, látszott nehéz neki a szavakat összeszedni. "Ez egy jó nap! Valgyimir Putyin, rád szüksége van valamennyiünknek!" Az új elnök mellé állt és nem tartotta vissza a könnyeit. Csak álltak ott, miközben a nép perceken keresztül a Putyin-Putyin nevet kántálta. Aztán Putyin is röviden beszélt, amelynek lényege az volt, hogy a nép különbséget tud tenni aközött, ki a provokátor, és ki az, aki csak ígérget, vagy hogy ki az, aki meg is tartja a szavát, aki valódi felemelkedést hozott. "Azt ígértem, hogy győzni fogunk, és győztünk! Dicsőség Oroszországnak!"
Akik elfogadták és akik nem
Az eredmények kihirdetése után Vlagyimír Zsirinovszkij felhívta az elnököt, és gratulált neki a győzelemhez. Putyin pedig biztosította ellenfelét, hogy azokat az ötleteket, melyeket Zsirinovszki vetett fel, felkarolja, és segíteni fog kivitelezni, mert jó ötletek (szövetségi körzetek kialakítása). Majd utána Szergej Mironov gratulált az elnöknek. Putyin az ő esetében is megjegyezte, hogy minden olyan felvetésben, amely illeszkedik a saját elképzelésekhez, együttműködnek és biztosította, hogy ezeket segítik megvalósulni. Az ünneplés után Putyin videóüzenetet küldött, melyben külön megköszönte az urali szavazóknak, hogy ilyen magas számban mentek szavazni, és ott volt a legerősebb az elnök szavazótábora. "Ez jelzi, hogy munkásainknak és mérnökeinknek helyén van a szíve". Érdekességként hozzáfűzzük, hogy a csecsen területen szintén elsöprő volt Putyin győzelme.
Zjuganov, a kommunisták vezetője nem ismeri el a választás eredményét. Hozzátesszük Zjuganov cionista-ellenessége egyáltalán nem ellenszenves számunkra, és meglepő, hogy 17 százalékot szerzett Oroszországban. De ebben a játszmában nem győzhetett Putyinnal szemben. Putyin korábban hihetetlen csoda révén került hatalomra és tette rendbe az országot, most pillanatnyilag mindenki esélytelen vele szemben. Prohorov és a többi Nyugatról támogatott felforgató szervezet szintén nem ismerik el a választásokat, és további tüntetésekre készülnek. Hétfőre már meg is hirdettek egy tüntetést, ahová előreláthatóan 15 000 embert várnak. Putyin hívei erre azonnal egy ellentüntetést jelentettek be, és felszólították Moszkva Putyin melletti lakosait, újra mutassák meg, hogy nem hagyják provokálni az elnököt. 30 000 embert várnak a tüntetés helyszínére. Szintén a kételkedők között van a vén szabadkőműves Gorbacsov is, aki az elnök régi bírálója. Bár ellene már bírósági eljárás folyik, hazaárulás és gazdasági károkozás vádjában.
A választás lefolyása
Ahogy a jelenlegi orosz választás zajlott, csak álmodozhatnak Nyugaton, hogy egyszer talán ennyire követhető, és átlátható lesz a választás. Az interneten keresztül folyamatosan követni lehetett a történéseket, a szavazatok összeszámlálásának végéig. A választási bizottság vezetője már hivatalosan bejelentette, hogy Putyin a győztes, ő Oroszország új elnöke. Emellett azt is, hogy több helyen próbálták szabadelvűek meztelenségükkel megzavarni a választásokat, de ezeket a személyeket elvezették. Dagesztánban történt egy provokatív választási csalás, ahol a szavazatokat ezért megsemmisítették, itt új szavazást írnak ki. Más helyeken az ellenzék úgy próbálta tönkretenni a választásokat, hogy fiatalok nagyszámú csoportja özönlött a választási terembe, és megpróbáltak jogosulatlan szavazócédulákat felhasználni. A választási rendszer technikai megoldása miatt ez nem sikerült. 6000 választási megfigyelő volt, akik ki is fejezték, hogy valamennyien az ellenzék tagjai, de semmi komoly visszaélést nem tapasztaltak. Semmi olyat, amiről az ellenzék korábban beszélt. A kamerás rendszer nagyon jól bevált.
Akik vonyítanak
A Nyugat szakértői, gazdasági elemzői - nyugodtan mondjuk ki dísz-zsidajai - hatalmas vonyításba kezdtek. Itthon Gereben Ágnes a Reggeli Monitor című műsorban elemezgette az orosz választást, persze zsidó szemmel és egyértelmű fanyalgással. Szó szerint kijelentette (már nem is leplezik), hogy a Nyugat számára Putyin nem ellenfél, hanem ellenség. Angol és francia szakértők szintén a kórus hangneme szerint estek neki az új elnöknek. Bírálták gazdasági, humanitárius, emberi jogi szempontból, hogy micsoda rossz is lesz most Oroszországnak. A gazdaság tönkre fog menni, és összedől minden - legalábbis ők ezt remélik... Talán a saját házuk tájékán kellene először sepregetni. A nyugati és a hazai sajtó elképesztő fröcsögéssel sopánkodik, és minden eddigi gyűlöletük felszínre kerül most, de hát ez természetes, hiszen 'tudjuk kik'. A zsidók azzal fenyegették meg Oroszországot, hogy ha újra Putyin nyer, akkor kivonják tőkéjüket. Putyin megnyugtatta őket, hogy nyugodtan vihetik. Tel-Aviv egyértelműen kinyilvánította, hogy új hidegháborút akar Moszkvára kényszeríteni. Ebben a folyamatban azonban a Nyugat meglehetősen rossz pozíciókból indulna most.
Az orosz nép a mostani választást a nyugati bomlasztás feletti győzelemként élte meg. Talán ezért is voltak sokkal többen a választáson, mint korábban. Az 'Ötödik Hadoszlop' pedig mostantól felkötheti a gatyáját, amely minden bizonnyal rövidesen jócskán tele lesz...
Tálas András

Európa új reménye: Oroszország


Döbbenetes fejlődésen ment keresztül Oroszország fél évszázad – különösen az utóbbi néhány év – alatt. Nem csupán a gazdasági fejlődésre gondolunk, a szociális erősödésre, a társadalmi egyensúly helyreállítására. Hanem arra az erkölcsi magasságra, amibe Oroszország a legsötétebb sátáni bolsevizmus állapotából jutott.
A sztálini Szovjetunió bár világbirodalom volt, a judeo-bolsevizmus gyilkos megtestesítőjeként írta be nevét a történelembe. Meggyötörte az orosz népet, és mindazokat, akik a Szovjetunió területén éltek. Hasonló rendszereket ültetett fél Európa nyakába. A bolsevizmus 100 millió emberi életet követelt!
Sztálin halálával a Szovjetunió a legvadabb judeo-bolsevizmusból egy mérsékeltebb népi kommunizmus felé mozdult el. Hamarosan letörte a szovjet blokkhoz tartozó országok judeo-bolsevik vezetését is. Mi magyarok jól tudjuk, miért lehetett nekünk 1956-unk, és azt is, hogy kezdődött az el. Azt is tapasztalhattuk: valami változott. Míg 1945-ben a Magyarországot elfoglaló szovjet hadsereg tagjai rablást, gyilkolást, tömeges nemi erőszakot hoztak, 1956-ban az ilyen jellegű atrocitás már nem volt napirenden. A ’80-as évek végén az orosz katonák hazamentek. Az sem volt véletlen, hogy ez megtörténhetett. A blokkhoz tartozó államok felszabadítása szintén része volt az orosz tervnek.
A kelet-európai országokban mély és keserű nyomot, valamint berögződött oroszellenességet hagyott a negyven éves szovjet uralom. Az új idők demokratikus államközi együttműködéseitől függetlenül a nép rossz emlékei megmaradtak. A nemzeti gondolkodású emberek pedig tudatosan őrizték a múlt árnyait, okulásul.
Most azonban itt az ideje, hogy felülvizsgáljuk történelmi előítéleteinket! Tisztán kell látnunk, mi miért történt. Józanul kell szemlélnünk a jelent, és számot kell vetnünk a jövőről.
Világosan kell látnunk, hogy a második világháború végén országainkat elfoglaló orosz katonák totális judeo-bolsevista befolyás alatt álltak. A minden nemzettől idegen ’szovjet’ vezetés mindent megtett, hogy állattá aljasítsa az orosz katonát. Ismerjük Ilja Ehrenburg talmudista gyűlölettől hajtott kiáltványait, melyben állatoknak nevezte az ellenséget, asszonyaikat, lányaikat pedig megerőszakolandó prédának. Az orosz katona áldozatul esett az állati gyűlöletnek, mely sokukból lelketlen gyilkológépet csinált. Az orosz nép ugyanolyan áldozata volt a judeo-bolsevizmusnak, mint a megszállt országok.
A Magyar Nemzeti Arcvonal – Hungarista Mozgalom 1995-ben új nemzeti ünnepet teremtett Becsület Napja elnevezéssel. Az ünnepen azokra a hősökre emlékezünk, akik 1945. február 11-én kitörtek a Budai Várat körülzáró szovjet ostromgyűrűből. Vezetői határozat alapján 2007-től megemlékezéseink során a magyar és a szövetséges német katonák sírjainak, emlékműveinek megkoszorúzása után egy szál fehér szegfűt helyezünk az orosz emlékművekre, ezzel tisztelegve mindazon egykor ellenséges katonák előtt, akik az ismert körülmények között is meg tudták őrizni emberi mivoltukat, és mindazok előtt, akik a másik oldalon áldozatává váltak a bolsevizmus sátáni eszméjének.
Értelmetlennek tartjuk mindazon megnyilvánulásokat, amelyek az orosz népet teszik felelőssé egy életidegen eszmeiség bűneiért. Felesleges feszültségszításnak tartjuk azokat az akciókat is, melyek célja az orosz katonai emlékművek elleni támadás.
Továbbá felhívjuk a figyelmet, hogy az a világ, ami ma Oroszországban épül, pontosan az a cél, melyért annak idején a mi katonáink harcoltak a bolsevizmussal szemben! És ma Oroszország vezetheti nemzeteinket – feltéve, hogy országink jó oldalra állnak. És egyáltalán nem mindegy, hogy a hazafias erők milyen álláspontra helyezkednek Oroszországot illetően.
Vlagyimir Putyin, a koronázatlan cár ma Európa legnagyobb politikusa. A Németországban tapasztalatot szerzett hajdani KGB-tiszt határozottan szembefordult a cionista világuralommal. Országát rövid idő alatt felemelte, és olyan államrend kiépítésébe kezdett, mely örömteli példa minden nemzet gondolkodó, honszerető népének. A zsidó iparmágnások, bankárok az orosz börtönökben rohadnak meg az orosz nép és állam kirablásáért. A rend ellen izgató, bomlasztó újságírók, áruló ügynökök is megérdemelték a sorsukat. Az idegen érdekek kiiktatását követően elkezdődhetett a belső rendrakás, melynek révén olyan államkép jön létre, amely a szándékos rombolás nélkül a legtermészetesebb lenne minden igazságosan működő államban. Felszámolták a szektákat, szigorú gyermek- és ifjúságvédelmi intézkedéseket vezettek be. A gazdasági fellendülés egyértelmű, és az orosz katonai potenciál is legyőzhetetlennek tűnik. Oroszország kétségkívül nemzeti és szociális jellegű úton halad.
A fokozatos történelmi átértékelések, valamint az ország külpolitikája, világhatalmi szerepvállalása szintén rokonszenvet ébresztenek a világ jóra törekvő népeiben.
Európa népei számára örömteli az orosz újjászületés. Örömteli és reményteli! Irigyeljük az orosz népet, és tiszteljük vezetőiket. Bizakodva tekintünk Oroszország felé, mert az ott zajló folyamatok reménnyel töltenek el bennünket is. Hisszük, hogy Oroszország vezetésével Európa is felemelkedhet!
Felhívjuk Európa nacionalistáinak figyelmét, hogy a történelmi előítéletekkel leszámolva minden lehetséges módon támogassák Oroszország törekvéseit!
Egységes Oroszország! Egységes Európa!

Bükkfalvi Roland

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése