2012. augusztus 17., péntek

A Mercédesz tovább bővíti kecskeméti bázisát.

Ezért várhatóan újabb állami támogatásért is be fog jelentkezni pártunknál és kormányunknál. A kérést ezer százalék, hogy teljesíti is újabb megszorítások és hitelfelvétel árán.
Az akkor már magyar tulajdonú Malévnak is adott állami támogatást az állam, mire kimondta az unió, hogy nem lehet neki adni! Magyarországon a magyar tulajdonú cégeknek nem lehet
állami támogatást adni, csak a multiknak. A Malévnál a becsült kár, vagyis a mi kárunk 1000 milliárd forint. A Malév felszámolóbiztosa egyébként egy szocialista milliárdos!
Ugyancsak a multik kapják meg az uniótól ideérkező kohéziós támogatásokat. Most ránk ijesztettek, hogy nem kapjuk meg, tiltakoztunk is, mint állat! Nem kell nyugtalankodni, a német és a francia multi kilobbizza, és el is viszi a pénzünket!
Tegnap a Szovjetunió ellen döntetlent játszott a magyar válogatott. Aztán reggelre rájöttem, hogy az nem a Szovjetunió volt, hanem Izrael. Egy régi vicc a szovjet–magyar meccsel kapcsolatban: Ha tizenegyes lesz, Bene rúgja! Mármint Bene Ferenc, a híres csatár, vagyis be ne rúgja!
Lassan kezdek felébredni, de a magyarok többsége még alszik! Igaz, még csak hat óra múlt valamivel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése