2012. december 11., kedd

Így kell nyíltan autót lopni! – Végrehajtói segédlettel


Így kell nyíltan autót lopni - Végrehajtói segédlettel4.5 milliós értéket vitt el Zoltán Ákos önálló bírósági végrehajtó, – egy 61 ezres tartozás fejében.
Kik a fosztogató gazemberek? – A bank és a korrupt végrehajtó. – Beperlik a végrehajtót. Na, hiszen… - A Zoltán Klán végrehajtó maffia fifikás fosztogatásai és kegyetlen, embertelen eljárásai, – sok emberben kiverték már a biztosítékot. – És jónéhányan vannak azok, kik megfogadták, – visszafizetik – de kamatostul Zoltánéknak, ahogyan elbántak velük. – Mint például Lippai László is.

Beperli a végrehajtót és a bankot Lippai

Perre megy a lassan egy éve tartó végrehajtási ügyében Lippai László (53). A színész, akinek 4,5 milliós autóját tavaly novemberben egy 61 ezer forintos bírság miatt vitte el a végrehajtó, megelégelte, hogy panaszai süket fülekre találnak, s hogy egyre kilátástalanabb helyzetbe kerül az autón fennmaradt hitele miatt is.
Lippai ügyvédhez fordult, és talált is egy négytagú csapatot, amely képviselné őt. Képviselői komolyan veszik az ügyét, így elképzelhető, hogy a kifogásolt végrehajtást foganatosító Zoltán Ákosnak – akinek végrehajtói tevékenységét azóta felfüggesztették – bíróság előtt kell számot adnia az eljárásról.
Lippai megelégelte, hogy panaszai süket fülekre találnak_ Ezért indít pert– Komoly ügyvédi team áll mögöttem, tagjai most tájékozódnak az ügyben – mondta a Blikknek Lippai. – Jó esélyt látunk rá, hogy a bíróság helyre tegye a dolgot, mert az eddigi fórumokon benyújtott panaszaim süket fülekre találtak. A tavalyi eljárás ellen benyújtott kifogásomat nyolc hónapon át tologatták, majd elutasították, arra hivatkozva, hogy lekéstem a benyújtás határidejét. Fellebbeztem, ezt a napokban továbbították a Fővárosi Kormányhivatalhoz, ahonnan korábban a kifogásom egyszer már visszapattant.
Lippai nem reméli, hogy a 61 ezer forint fejében elárverezett Honda CRV még visszakerülhet hozzá, de mivel a végrehajtás miatt aránytalanul nagy kár érte – a 4,5 milliós kocsi 570 ezer forintért kelt el az árverésen, de a különbözetet sem kapta meg – hiszi, hogy polgári peres eljárásban a bíróság az ő pártjára áll.
De nem csak a végrehajtás miatt fordulna bírósághoz. Az elárverezett kocsin hitel maradt, amit továbbra is fizetnie kell, ráadásul elképesztő kamatokkal. Az eleve felvett, és négy éven át törlesztett 3,7 millió forintos hitel után a bank még további 6,7 milliót követel.
– Ez már mondhatni uzsorakamat, (naná, hogy az! – a szerk.), hisz így az autó eredeti árának csaknem a kétszeresét kéne visszafizetnem – mondta Lippai. – Nincs más választásom, mint a bírósághoz fordulni.
Szerettük volna megkérdezni Lippai László esélyeiről az őt képviselő ügyvédeket is, de ők az ügy jelen állásában még nem kívántak nyilatkozni. A színésznek a bank által felajánlott újabb hitelszerződésével kapcsolatban dr. Helmeczy László ügyvéd korábban azt nyilatkozta lapunknak, jó erkölcsbe ütközhet, így semmis lehet.
Blikk – Szabad Riport
Kapcsolódó anyagok:
Ki fékezi meg a balhés végrehajtót _

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése