2013. május 2., csütörtök

Jay-Z, Beyonce és társaik az okkult szolgálatában


Miért foglalkozik Jay-Z, Beyonce, Rihanna és sok híres zenész annyit az Illuminatival? Miért vannak tele klipjeik, élő koncertjeik, sőt még Jay-Z ruhakollekciója is Illuminati szimbólumokkal? Vajon véletlen, hogy kezükkel rendszeresen Hórusz mindent látó szemének szimbólumát vagy éppen a Fenevad Bélyegét mutatják a nézőknek? Még ha elszigetelt esetekről lenne szó, esetleg a véletlen számlájára írhatnánk viselkedésüket vagy tekinthetnénk figyelemfelkeltő fogásnak.
A szomorú igazság azonban az, hogy ezek az okkult szimbólumok semmiképpen sem kerülhetnek be klipjeikbe és élő előadásaikba véletlenül. Egy konkrét céllal történik mindez. Jay-Z, Beyonce és híres zenésztársaik megpróbálnak minél több fiatalt az okkult felé csábítani, az Új Világrendet pedig egy menő elképzelésként bemutatni. Amikor a fiatalok, a számukra példaképnek számító zenészeket utánozva ugyanezeket a kézjeleket mutogatják, sokszor nincsenek tudatában annak, hogy mit is tesznek, vagy, hogy ezek a szimbólumok pontosan mit takarnak. Lassan, észrevétlenül azonban elfogadtatják velük a szimbólumok és kézjelek mögött rejlő hitrendszert és értékrendet.
Aki tudja, hogy mire figyeljen, szinte mindenhol láthatja felbukkanni ezeket a jeleket és szimbólumokat Jay-Z és Beyonce körül. Az itt látható képen például Jay-Z a híres Aleister Crowley-tól származó „Tégy amit akarsz!” mottót hirdető pulóvert visel.
A „Run to Town” videó forgatásáról készült werkfilmben is egy ugyanilyen feliratú pulóver van rajta.
Ennek nagyon mély gyökerei vannak az okkultban, mondja Horovitz. “Tégy amit akarsz, ennyi a Törvény” – így szól a teljes idézet. Ez volt a híres brit okkultista Aleister Crowley legismertebb mondása. Amikor Jay-Z ezeket a szavakat viseli ruháján, az nem véletlen egybeesés, hanem pontosan erre az idézetre utal.
Jay-Z Rocawear ruhamárkájához is gyakran használ szabadkőműves jelképeket: a pentagrammot, az obeliszket, piramisokat és a mindent látó szemet. (forrás)
A napokban több médium is írt Jay-Z okkult kötődéseiről, például a luciferiánus Ordo Templi Orientishez, amit maga Crowley alapított:
A rapper Jay-Z-t, Beyoncé férjét is ehhez a valláshoz kötik, mert gyakran idéz tőlük, vagy használja Crowley jelképeit például a ruhamárkájához.
Függetlenül attól, hogy éppen egy Crowley idézetet hirdető pulóvert visel, vagy Rihannát kéri fel, hogy a magasba tartson egy lángoló fáklyát (ami szintén az Illuminatira, a „fényhozó” Luciferről elnevezett titkos társaságra utal), a tény, hogy megszámlálhatatlan alkalommal reklámozza a szektát.
Rocawear ruhamárkája is hemzseg az OTO jelképektől, mint amilyen a mindent látó szem egy háromszög közepén, ami az egyiptomi Hórusz szeme, de gyakran felbukkan a Baphomet, a nyugati okkultizmus egyik bálványa is.
Úgy tűnik Jay-Z kedvence a mindent látó szem lehet, mert Beyonce-val egyetemben folyton ezt a szimbólumot felmutatva láthatók. Még Jay-Z válogatás albumának borítóján is ez látható.
Természetesen Jay-Z és Beyonce messze nincsenek egyedül. A hírességek nagy előszeretettel vallják magukénak az Illuminati és az Új Világrend eszméit. Ezáltal közvetítik nagyon is egyértelmű üzenetüket a felnövő generációnak: „Ez egy menő dolog. Látod, mindenki, aki számít benne van.”
Leary, akinek John Lennon a „Come Together” című dalt ajánlotta, egy televíziós interjúban így nyilatkozott:
„Nos, én Aleister Crowley csodálója vagyok; azt hiszem, sok mindent tovább viszek abból, amit ő 100 évvel ezelőtt elkezdett. Úgy gondolom, a 60-as évek az ő munkájának eredménye is. Tudják, Crowley az önfelfedezés tanát vallotta, mottója pedig a „Tégy, amit akarsz, ennyi a törvény” volt. Ez egy igen erőteljes kijelentés. Sajnálom, hogy nem lehet jelen, hogy láthassa a dicsőséget, amit ő indított el.”
Érdemes megnézni, hogy hány híresség (nemcsak a zene világából) tagja például a Külkapcsolatok Tanácsának.
Érdekes módon a Republikánus és Demokrata pártok képviselői egyedül ebben a dologban képesek egyetérteni. Mindannyiuk szerint helyes lépés csatlakozni a Külkapcsolatok Tanácsához. A média lázasan próbálja elhitetni a választókkal, hogy a két nagy párt egymás főellenségei, pedig a valóságban ugyanannak a megbízónak dolgoznak.
Az Illuminati a Szabadkőművesség új keletű népszerűségével is ismertebbé vált. A Los Angeles Times szerint a Szabadkőművesek igazi fellendülést tapasztalnak mostanában az újonnan belépők számát illetően:
Ennek az a legfőbb oka, hogy a Szabadkőművesek, akik számára a tagok toborzása tilos, komoly lelkesedéssel fordultak az Internethez a tömegek kíváncsiságának felkeltése érdekében. A Szabadkőművesek ma egy férfikör, amolyan tanult embereknek szervezett jótékonysági egylet látszatát keltik a legtöbb emberben.
„Rekord számú új tagunk volt az elmúlt években,” mondja Allan Casalou, a Kaliforniai Páholy főtitkára. „2000 új tagunk van, ami a legnagyobb mértékű létszámnövekedés 1998 óta és a hetedik év, hogy a tagság folyamatosan növekedett.”
Eközben az Illuminati által főellenségének tekintett keresztényeket minden erejükkel megpróbálják rossz fényben feltüntetni.
A Fox News például arról adott hírt, hogy az amerikai hadsereg blokkolta a Southern Baptist Convention (a legnagyobb protestáns gyülekezet az Egyesült Államokban) weboldalát, a szerintük gyűlöletkeltő tartalmak miatt:
Az amerikai hadsereg egyes bázisain blokkolta a hozzáférést a Southern Baptist Convention weboldalához, annak „ellenséges tartalmai” miatt. Az intézkedést néhány héttel az „Evangéliumi keresztények és Római Katolikusok, mint a vallási szélsőség példái” eligazítás után hozták.
A déli baptista gyülekezet káplánjai jelentették, hogy az SBC.net weboldal nem elérhető a katonai létesítményekből az Egyesült Államok területén. A légierő egyik tisztje a Fox News-nak nyilatkozva elmondta, hogy miután megpróbálta megnyitni az oldalt, egy üzenetet kapott, hogy az internetes tevékenységét naplózzák és megfigyelik, amiért megpróbálta elérni a kérdéses oldalt.
A nagy felháborodásnak köszönhetően az oldal blokkolását azóta megszüntették, de az eset jó példa arra, hogyan próbálja a hatalom az ellenség szerepét rányomni a keresztényekre. Érdekes módon ugyanezt tette minden diktatúra a történelem során. A keresztény hit lerombolását mindig az egyik legfontosabb feladatuknak tekintették.
Boldur von Schirach, a Hitler Jugend vezetője a következőket mondta például:
„A kereszténység elpusztítása a Nemzeti Szocialista Mozgalom egyik kifejezett célja volt.”
Sajnos azonban ahelyett, hogy tanulnánk a történelemből, megismételjük a múlt hibáit.
Felismerve a zenének a mai fiatalokra kifejtett hatását, az elit a végletekig kihasználja a zeneipart, hogy a fiatalokat az okkult felé terelje.
Ahogy Isten Királysága ragaszkodik a legnagyobb parancsolathoz: „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből, és szeresd felebarátodat, mint magadat,” a sátánizmus alapvető törvénye ebben az egyszerű kijelentésben sűríthető össze: „Tégy, amit akarsz.”
A választási lehetőség azonban mindenkinek megadatott: járhatjuk a magunk útját és örökre elveszettek maradunk, vagy elfogadhatjuk azt, „akiben van az élet”. (János 1:4)
Az előttünk kialakuló Új Világrendben azonban minden fordítva működik: az okkultot dicsőítik és a kereszténységet üldözik, előkészítve a terepet a jövő antikrisztusi világvallásának.

Borzalmas álmom volt,még mindig remegek,egy hatalmas házban laktam,és bejött a házba rengeteg ember,nem bírtam kidobni őket.Rajcsúroztak és zajongtak.Kimentem az erkélyemre,a tengerre nézett,gyönyörű öböl volt előttem,egy szigeten lehetett a házam.Álmodozzak csak éhes disznó makkal álmodik.Egy bőrkanapé volt az erkély végén és egy magányos férfi cigarettázott ott,én messziről lestem mit csinál.Jó nagy erkélyem volt!A pasas várt valamire,szemüveges,kissé kopaszodó izmos manus,szex szimbólum is lehetne.Felugrott és felkiáltott “itt van”Kirobogott az öböl vizébe és különös táncba kezdett.A kanapé támlájáról néztem ahogy sárkánnyá alakul,és vissza emberré.Ilyen sárkányt egyszer láttam amikor a Sátán rám tört,és a szemeibe néztem.Olyan alakja van mint egy nagy fekete kopasz csirke,és nagy buzogány a farka végén.A férfi is pont olyan kopasz-csirkés sárkány alakot öltött,és vissza emberré.Leugrottam a kanapéról elszaladtam,de vissza néztem,a férfi pedig vissza jött az erkélyre,és láttam ahogy a gonosz-hatalom átalakítja az energiáit.Bemenekültem a házba,reszkettem mint a nyárfalevél. A tömeg a házamból a férfi vezetésével,egyenesen egy kis kápolnába viharzott,és ott benn tomboltak,hang nem hallatszott ki.Én nem mertem bemenni,csak álltam kint,és harangokat láttam hangtalanul jajgattak,kijöttek az ég alá,mindenféle harang kicsi nagy,mintás,sima, lengtek a semmiben fel és alá merülve,annyi,hogy meg sem lehetett számolni őket,jajgattak némán.Nem nyugodtan lengtek,hanem félre verve,erőszakosan,feldúlva,mintha egy fenevad tépte volna a harang köteleket.Milyen jól indult az álmom,micsoda kéglim volt az egyik tenger szigetén,és milyen borzalmasan végződött.Szeretném elfelejteni,főleg azt az átalakulós dolgot.Lehet az antikrisztus születését álmodtam meg?
A lélek megnyitása olyan,mint a test megnyitása,sterilitás kell,és rengeteg Jézusi szeretet.Mária,angyalok,és nagyon gondos felügyelet.A test felvágásánál,például agyon sterilizálnak minden eszközt.A lélek meg nyílik szex közben,és érzelmi kinyílás közben,és zenei extázis alatt is.Olyan mintha nyitva felednénk a bejárati ajtót,és nyilakat akasztanánk ki a tolvajoknak erre ide jöjjenek,itt a finom lélek husi!
Isten a szexuális életet is sterilen akarta bevezetni,hiszen ott a férfi és a nő teljesen megnyílik,és nincs akadálya a démonoknak bejutni a testbe és ott rombolni ahol tudnak.Káin nemzése nem áldással történt,és sokat szenvedett ezért.Rossz dolgokat tett,irigykedett,lustálkodott,és végül ölt is.
Ma már azt mondják szexelj az életedért,de lehet ami ebből a világból van az mind csak a halált hordozza?Az éltelek is megnyitják a lelket,áldást kell adni az ételekre,mert az is bevihet olyan dolgokat a testbe amiket nem szeretnénk ott tudni.
A cselekedetek is a démonokat szolgálják,a lélek amikor csinál valamit,elmerül abban,és megnyílik annak a tettnek az irányában.Az ember szelleme így fejlődik,a cselekedeteken keresztül.A jó tettek eltöltik a szellemünket,a rossz tettek szorongást,stresszt okoznak.
Az embereknek fel kellene fogniuk,hogy nem az a jó amit magukénak éreznek,mert az nem biztos,hogy a sajátjuk.A démonok,ördögök érzésekkel hatnak,gondolatokkal csapnak be,és testi gyönyörökkel vezetnek a rossz irányba.
Az embernek van szüksége Istenre,hogy fejlődhessen és élhessen,a nap 24 órájában.Abba sem szabadna hagyni az imát,csak amikor álmodunk.
Azt látom az emberek pont ennek az ellenkezőjét teszik,és betegek lesznek,mert a cselekedeteik ezt szolgálják.Minden rossz amit tesznek,gonoszt juttat a testükbe,ami csak rombolni fog bennük.Nem lesznek tőle szabadok,nem lesznek tőle boldogok,és elégedettek sem.Betegek,nyomorékok,elesettek,gyengék,kiszolgáltatottak viszont nagyon is.
Bealina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése