2013. május 6., hétfő

Perge Ottó: Ki nyeri a zsidóseggnyalási versenyt?

Nagy kérdés, ugyanis ahhoz, hogy bármely politikus is a posztján maradhasson a gyarmattá süllyesztett Magyarországon, csontig be kell nyalnia a felvásárlóknak. A verseny ezért meglehetősen kiélezett, és az úgynevezett politikusok egymást félrelökve igyekeznek a zsidó fenekekhez hozzáférni.
Természetesen az orális teljesítmény egy dolog, egy másik az, hogy a hazaáruló „elit” tagjai milyen mértékben vették ki részüket hazánk kiárusításából. Az alábbiakban - pusztán a szóbeli alakításra koncentrálva – közzétenném véleményemet arról, hogy áll jelenleg a roppant izgalmas verseny. Megjegyezném, hogy a holokauszttal kapcsolatos eltúlzott siránkozás és szörnyülködés immár nem lesz elegendő a győzelemhez. Tudják ezt jól az Orbán Viktorhoz hasonló csavaros eszű és gyakorlott nyalakodók. Győzelemre ebben a nagy versenyben immár csakis az számíthat, aki mindenféle áttétel, utalás nélkül, közvetlenül magasztalja az egekig a zsidókat. A gyarmatosítók kegyeiért folytatott küzdelem természetesen egyáltalán nincs lezárva, és további izgalmakat tartogat. Íme, az első hat, pontszerző helyezett:
1. Orbán Viktor miniszterelnök: „Azt magyarázom az embereknek, hogy nekünk tilos a zsidókra, mint veszélyre tekintenünk, inkább tekintsünk rájuk, mint Isten ajándékára.Isten a magyar nemzetet nagyon színesnek alkotta meg, melynek részei a zsidók is". "
2. Németh Sándor, a Hitgyüli „vezető lelkésze”: „A keresztények számára alapvető cél, hogy az Izrael iránti szeretetüket konkrét cselekedetek formájában is kifejezzék.”
3. Fabiny Tamás evangélikus püspök: „Kereszténynek lenni és maradni azt jelenti, hogy vállunkon hordjuk a magyar zsidósággal '33 és '45 között történtek keresztjét, a mulasztás átöröklött terhét”. Ugyancsak Fabiny Tamás evangélikus püspök: „…nekem is, egyházunknak is és minden magyarnak adóznia szükséges a zsidó kultúra előtt.”
4. Bajnai Gordon, a lúdmillás: „A magyarországi zsidóság szellemiségének értékei - a szabadság iránti vágy, a haladásba vetett hit, az emberi méltóság tisztelete és a közösség vállalása - felemelték az egész nemzetet, és az ország történetének egyik legvirágzóbb korszakát eredményezték. Ezek nélkül gyengébb lenne a magyar nemzet.”
5. Káder János „magyar” államfő a Knesszetben: „A holokauszt semmi máshoz nem fogható szenvedéstörténet, a teremtett világ fokozhatatlan tragédiája.”
6. Szarházy Attila MSZP-elnök: „A 100 éve született Raoul Wallenbergre emlékezünk ma. Arra a svéd diplomatára, aki a bevagonírozott zsidóknak is 'életmentő papírokat' osztogatott élete kockáztatásával. Aki felmászott a vagonok tetejére, s onnan - miközben golyózápor zúdult rá - próbálta bejuttatni a dokumentumokat a vagonba a halálra szánt embereknek.”
Frissítés: Máris változás következett be az öldöklő zsidóseggnyalási verseny állásában. Bajnai Gordon egy 2009-ben tett nyilatkozatával előrerukkolt az előkelő negyedik helyre. Erdő Péternek viszont igyekeznie kell, mivel kiszorult a legjobb hat közül. Hajrá fiúk, a verseny még nyitott!
kuruc.info

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése