2013. június 27., csütörtök

Az Európai Zsidó Kongresszus uniós törvényt sürget!

Az osztrák Izraelita Kultuszközösség vezetője szerint az uniónak az eddiginél többet kell költenie a zsidók védelmében, mert a földrészen erősödik az antiszemitizmus, és az érintett közösségek részéről immár nem várható el, hogy kizárólag saját maguk gondoskodjanak a biztonságukról. Brüsszeli tárgyalásai előtt Oskar Deutsch elmondta, ami a zsidóellenességet illeti, ebben a tekintetben Magyarország magasan vezet az unión belül, utána a franciák, a svédek, a görögök és a balti államok következnek a sorban. Hozzátette, hogy a magyaroknál május óta büntetlenül szabad nyilaskeresztet, illetve egyéb jelképeket viselni. A helyzet odáig jutott, hogy az Európai Zsidó Kongresszus uniós törvényt sürget az uszítás ellen – az EU-nak kötelessége megóvni a kisebbségeket, nem csak szavakkal, hanem tettekkel is, sőt ha szükséges, szankciókkal.
Magyarországról szólva hozzáfűzte, hogy az utóbbi hónapokban mintegy félmillióan vándoroltak ki, jelentős részük zsidó. Ami nem azt jelenti, hogy most már a magyarországi közösség minden tagjának csomagolnia kell, de harcolni kell Európában a zsidó közösségek túléléséért.-tudhattuk meg a bécsi Kurirban megjelent háborgásból.
A derék kultuszközösség führere azt nem fejtette ki, hogy miféle védelmi költekezésre gondol a nagy túlélésért vivott harcuk során.
Mert a törvényóhajukat értjük-bár egyet nem értünk vele-de ez a védelmi pénz (költekezés) ez nagyon érdekes ötlet!
http://balrad.wordpress.com/2013/06/27/az-europai-zsido-kongresszus-unios-torvenyt-surget/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése