2013. június 23., vasárnap

Csehországi tüntetés

Nagygyűlést tartott az észak-csehországi Duchcovban, a Szociális Igazság Munkáspártja (DSSS), a nálunk is igen jól ismert cigány bűnözés és cigány terror ellen.
A gyűlés kiváltó oka, egy fehér fiatal pár brutális megverése volt! A tüntetésen több száz cseh hazafi jelent meg, akikhez csatlakozott egy igen tetemes számú, jó érzésű polgár is! Már a tüntetés alatt fokozódott a hangulat, a szónokok lényegre törő mondanivalója miatt, és az összegyűlt ellentüntetők (retkes cigányok) makogási kényszere következtében.
A hazafiak úgy döntöttek, hogy maguk oldják meg a helyi problémát, és lemennek a cigány gettóba, ahol majd elmagyarázzák az európai kultúra lényegét az élősködő hordának.
A rendőrség közbeavatkozott, mikor a hazafiak letértek a kijelölt útvonalról. Brutálisan szétverték a tüntetőket, akik ellen könnygázt és vízágyút is bevetettek. Többen így megsérültek, és a kemény magot, akik ellenálltak a hatalom zsoldosainak, előállították! Nem így történt ez a cigány hordával (kb 200-300 fő), akik felfegyverezve várták a hazafiakat a gettó területén!
Így működik a kettős mérce Európa szívében, a fehér emberekkel szemben.
Kitartást, és az Isten áldását kérjük a bebörtönzött fehér testvéreinkre! 
Jordán Mihály

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése