2013. június 23., vasárnap

Az internacionalista zsidók és Putyin

Vlagyimir Putyinról tudható, hogy a politikai pozíciója elérésében nem kis szerepet játszott a KGB-s múltja. Ezen szervezet berkein belül elsajátította a kémkedés művészetét és annak fontos területeit, úgy mint az álcázást és elterelést. Igazság szerint azonban a cselvetés ilyen formái jobban jellemzőek az amerikai politikai rendszer szereplői közötti viszonyokra, mint bármilyen autokratikus uralomra a világon. Egy országban, ahol a kormányzatnak van némi ráhatása a médiára, a vezetők őszintébben beszélhetnek anélkül, hogy ki lennének szolgáltatva az ellenzéknek és az önjelölt médiamágnásoknak.
Ezzel szemben az USA-ban és Nagy-Britanniában nagyon oda kell figyelniük a politikai hatalmasságoknak, hogy mit mondanak és hogyan, vagy azon kapják magukat, hogy széttépik őket az újságírók, akik lesben állnak, várva a legkisebb “politikailag nem korrekt” megszólalásokra.
Ezért tehát az anglo-amerikai politikai tengelynek és az atlantista csatlósaiknak nagyon megfontoltan kell mondaniuk bármit, nehogy abból a végén az jöhessen ki, hogy bírálni merészelték a zsidó világhatalom ranglétrájának akár a legalacsonyabb lépcsőfokán állókat is. Példaképp vizsgáljuk meg Ken Livingstone esetét, aki London polgármestere volt 1981-1986 és 2000-2008 között. Egy zsidó riporter egyszer nem megfelelő stílusban beszélt vele egy interjú során, mire Livingstone hasonló stílusban reagált, kritizálva a riporter stílusát. Másnap a helyi zsidó kisebbség képviselői és az újságok zsidó politikai rovatvezetői megvádolták a zsidó szenvedések világháború alatti lekicsinyítésével, és a holokauszt leegyszerűsítésével. Mindezt csak azért, mert kritizált egy zsidó riportert. Nem sokkal utána megfenyegették, hogy elmozdítják a pozíciójából, annak ellenére, hogy a választásokon hatalmas többséggel nyert.
Természetesen meg kell értenünk, hogy a zsidó riporter, mint olyan, a "politikai korrektség" (mind tudjuk ez mit is jelent) kikényszerítésének az első bástyája. Ő a zsidó világhatalom inkvizítora és rendőre, egy személyben. Egy ilyen díszpéldány kritizálása gyakorlatilag egyenértékű egy valós, állományban levő rendőr megsértésével és megalázásával a média szemében.
A bevezető után már megérthetjük, hogy Putyin egy sokkal hatalmasabb bűnt követett ez a zsidó média szemében. Ő ugyanis orosz. Nem csak orosz, hanem orosz patrióta. Annak ellenére, hogy politikai machinációk sorozatán keresztül jutott el oda, ahol jelenleg van, ez alatt az idő alatt több befolyásos zsidó szövetségese is volt, hiszen a 90-es évek Oroszországában a hatalomba csak az ő kegyeiken keresztül vezetett az út. Azonban Putyinban végig ott lapult az igazi orosz lélek, a hazafi, csak arra várva, hogy végre felfedhesse magát.
Tehát Putyin eljátszotta a Nagy Játékot. Tagadhatatlanul mintát vett Sztálinról. Annak ellenére, hogy Sztálin remekül illeszkedik a korai cionbolsevik forradalom zsidó miliőjébe a zsidó feleségével, és a zsidó barátaival, ne felejtsük el, hogy Sztálin maga grúz volt, és tökéletesen tisztában volt azzal, hogy soha nem férne bele a legbelső zsidó körbe, akik Lenin halála után úgy köröztek a megüresedett “trón” felett, akár a keselyűk. Trockij, Radek, Kamenov, Szverdlov mind-mind a “jó” vérvonalból származtak. Nem számoltak Sztálinnal, mint potenciális ellenféllel, meg ha észre is vették, arra gondoltak, hogy “Ki ez a magányos gój, hogy szembeszegüljön velünk?”. Mikor végre meglátták Sztálin igazi arcát, mér késő volt.
Ez mára már egy legendás szelete a történelemnek. A bolsevik zsidók ádázul küzdenek egymás ellen a hatalomért, közülük is Trockij (Bronstein) a kiemelkedő versenyző, és mivel Sztálin volt köztük az egyetlen nem zsidó, így úgy gondolták, hogy kaphat némi rendőri hatalmat, mivel nem jelent veszélyt rájuk nézve. Valójában Sztálin segített nekik eliminálni a másikat, és a végén ő emelkedett felül, mint nevető utolsó. A 20-as és 30-as évek tisztogatásai azonban Sztálin számára sok haszonnal jártak, hiszen a bolsevik hatalmi zsidó klikkek gyakorlatilag egymást irtották ki. Sztálin okos előrelátással nem távolított el minden zsidót a kormányzati pozíciókból, sőt, egyéb befolyásos posztokon is maradtak még zsidók bőven. A legemlítésreméltóbb Lázár Kaganovics volt. Sztálin emellett még titokban nekikezdett az “újraoroszosítási” programjának, aminek első állomása a kormányzati szervek voltak. Nagyon jól tudta, hogy a háborút Hitler ellen nem nyerheti meg, csak akkor, ha feléleszti a népben újra az orosz hazafias szellemet. Mindez idő alatt kéznél tartott pár előre betanított siránkozó zsidót, hogy a világszerte ismert cionzsidó és szovjet összeborulás továbbra is hihető maradjon.
Néhány befolyásos és odafigyelő zsidó azonban kiszúrta, hogy mi folyik a Szovjetunióban, de sokat tenni ellene nem tudtak, mert szükségük volt Sztálinra annak érdekében, hogy megtörjék a számukra legnagyobb ellenségnek tartott nemzetiszocialista Németországot.
A bolsevikok lecserélték az orosz himnuszt az Internacionáléra. Sztálin újra elővette a régi himnusz dallamait, és abból lett az általunk is ismert szovjet himnusz. Az orosz társadalmi előrelépésnek Sztálin alatt ismét a teljesítmény lett a mértékegysége, nem pedig a Lenin-érára jellemző zsidó “törzsi” hűség. Az oroszok elképesztő sebességgel emelkedtek a ranglétrákon, és foglaltak el katonai és egyéb kormányzati kulcspozíciókat, és a háború végére, az addigi zsidó hatalmi elit megtört. A törés ellenére még mindig felülreprezentálva volt a számuk a vezetésben a nemzetiségi arányukhoz képest, de ez a szám már jóval kisebb volt, mint a háború előtti. Az oroszok számára az inspirációt már az “Orosz anyácska”, a haza megvédése jelentette, nem holmi üres nemzetközi munkásösszefogásról szóló szólamok. Mindezen eredmények ellenére az akkori Oroszország még mindig meg volt nyomorítva és terhelve a zsidókommunista rendszer korrupt mivolta által, és emiatt ez a téves marxista gazdaságpolitikán alapuló rendszer sose volt képes az orosz embereknek biztosítani az igazi fejlődést, amit megérdemeltek volna.
Sok hangadó zsidó média szerint Sztálin egy “végső megoldást” agyalt ki az orosz zsidók számára, egy áttelepítés formájában, amit már Nagy Katalin cárnő is megtett egy “elszigetelt kitelepítés” formájában. Ez annyira nem tetszett az akkori Szovjetunióban élő zsidóknak, hogy Sztálin zsidó orvosai és a szintén zsidó Lázár Kaganovics összefogtak, és meggyilkolták Sztálint, még mielőtt végrehajthatta volna a tervét. Kaganovics még dicsekedett is az unokaöccsének azzal, hogy ő [Kaganovics] és a testvére, Rózsa (aki orvos volt) mérgezték meg Sztálint, azzal a trükkel, hogy kicserélték az szívgyógyszerét egy olyanra, ami képes volt szívrohamot előidézni. Sztálin köztudottan szívrohamban halt meg.
Amikor a gój kommunista, Nyikita Hruscsov 1957-ben a Szovjet Pártkongresszuson megvádolta Kaganovicsot azzal, hogy a “karrierje” alatt 20 millió orosz halálában segédkezett, Kaganovics ezt még csak meg sem próbálta tagadni, sőt, ehelyett azt válaszolta Hruscsovnak, hogy “A te kezedhez is vér tapad elvtárs.” Hruscsov azonban kiemelte, hogy ő a háborúban volt kénytelen embereket ölni a hazáért, amíg Kaganovics volt az, aki a tömeges kivégzéseket és a Gulág rendszert megtervezte, majd ezeket a parancsokat végre is hajtatta.

A történelmi dolgokkal nagy valószínűséggel maga Putyin is tökéletesen tisztában volt. A kommunizmus bukásával egyidejűleg a zsidók is megindultak a minden területre kiterjedő hatalmuk visszaszerzése érdekében, aminek Trockij és Lenin óta nem lehettek részesei. Mindössze két évvel a Szovjetunió bukása után, vesztegetésekkel, fenyegetésekkel, gyilkosságokkal és más gengszterfilmbe illő eszközökkel az internacionalista zsidók ismét kezükbe kaparintották Oroszország javainak nagy részét. Ez a mindössze 2 év alatt lezajló folyamat a világ egyik legnagyobb rablásának a címére is esélyesen pályázik.
A zsidó oligarchák (Oroszországban a 90’-es évek 11 leghatalmasabb oligarchája közül 10 zsidó volt, ez gyanítjuk nem a puszta véletlen műve) a fent említett két év alatt rátették a kezüket az orosz nemzeti vagyon 65%-ára. Ezek közül is a legelszántabb és politikailag legaktívabb neve nem volt más, mint Borisz Berezovszkij. Igen, az a Borisz, akinek a neve pár hónappal ezelőtt bejárta a világsajtót, amint Putyin bocsánatáért esedezik. De ne szaladjunk ennyire előre. A 90’-es évek elején-közepén Putyin felismerte, hogy szüksége lesz Berezovszkij társaságára a hatalomba vezető rögös úton. Ezért tehát szövetséget kötött vele. Megtévesztő művelete részeként még olyan cikkek is megjelentek a Moszkva Times hasábjain, ahol képmellékletekkel illusztrálták Putyin nyaralását Berezovszkij Spanyolországban levő nyári rezidenciáján.
Berezovszkij Borisz Jelcin alatt nőtt nagyra, amikor is az Orosz Belbiztonsági Szolgálat vezetőjévé lett kinevezve. Ez eléggé széles népi ellenállásba ütközött, tekintettel, hogy kiderült, Berezovszkij izraeli-orosz kettős állampolgár (hol is halottunk már ilyenről, hogy izraeli kettős állampolgárokkal van tele a hatalom?).
Ott tartottunk, hogy Putyin egyre jobb politikai pozíciókba került. Annyira jókba, hogy hamarosan megerősödött, és szakított Berezovszkijval és Guzinszkijvel (Guzinszkij annak idején az Orosz Zsidó Kongresszus feje volt) ennek egyenes következménye lett, hogy százszámra jelentek meg cikkek Oroszországban a “hitszegő” Putyinról, és a “jóakaratú és népbarát” hatalmasságokról név szerint Berezovszkijról és Guzinszkijről. Érdekes eset, hogy Berezovszkij egyik kritikusát véletlenül lelőtték egy moszkvai tűzharcban akkortájt. Ilyenek a zsidó média favoritjai a valóságban. Ami látható, hogy Putyin már ekkortájt olyan ellenségeket szerzett magának, hogy hasonló kaliberű figuráktól a Nyugat vezető politikusai hideg izzadsággal a hátunkon riadnak fel éjszakánként azt sikoltozva, hogy “Nem vagyok rasszista!”.
Putyin nem lépett fel az összes oligarcha ellen. Túl jól ismerte a hidegháborús sakklépéseket ahhoz, hogy egy ilyen banánhéjon elcsússzon, azonban arra figyelt, hogy senki se nőhessen fölé hatalomban.
Egyszer csak eljött Mihail Hodorkovszkij ideje. Hodorkovszkij a Jukosz olajipari vállalat főrészvényese volt 1993-tól 2005-ig. A Jukosz részvényeinek akkoriban 96%-a zsidó kézben volt, akik leginkább Hodorkovszkij baráti köréből kerültek ki, és egytől egyig izraeli kettős állampolgárok voltak. Hodorkovszkij ebben a pozícióban dollármilliárdokat sikkasztott el (ismerjük az idevágó magyar terminust: “nem volt tisztában a vonatkozó törvényekkel”). Miután kinőtte magát Oroszország egyik leggazdagabb emberévé, úgy gondolta, eljött az ideje, hogy a politikába is beleszóljon. Ezt úgy óhajtotta megvalósítani, hogy megpróbálta megvásárolni a Duma [az orosz törvényhozás] képviselőit egyesével. Putyin ezt már nem nézte annyira jó szemmel, és rákérdezett, hogy ugyan már, az az ember, aki csaláson keresztül szerezte meg a dollármilliárdokra rúgó vagyonát, miért akarja még korrupcióval megfertőzni az orosz törvényhozást is? Hodorkovszkij végül 2010-ben börtönbe került 7 évre, de ilyen-olyan zsidó szervezetek folyamatosan lobbiznak az ügyének felülvizsgálata érdekében. A nemzetközi “jogvédő” (értsd: zsidó lobbi) szervezetek képviselői Putyint folyamatosan antiszemitizmussal vádolják, mert le mert tartóztattatni egy zsidó tolvajt.
De itt nem állt meg Putyin. Kifejtette, hogy szerinte egy ország sajtóját annak az országnak a szülötteinek kellene kézben tartaniuk, izraeli állampolgárok helyett. Hiszen hogy is lehetne egy sajtó nemzeti, ha más ország állampolgárai a vezető hangadók, és a zsurnaliszták 70%-a? Ezzel a kijelentésével végleg kihívta maga ellen a zsidó médiát és annak képviselőit. Annyira, hogy még George Bush is kiemelte egyszer, hogy Oroszországban a “szabad” sajtó jelenlétét (értsd: olyan zsidó oligarchák, mint például Berezovszkij kezében lenne a sajtó helye) kell biztosítani, ami majd aztán tovább fojtathatná az unalomig ismert zsidó médiatevékenységet: az adott országban tevékenykedő zsidó mágnások, mint a nép barátainak bemutatását, és a nemzeti vállalkozók és politikusok munkájának lekicsinyítését és botlásaik felnagyítását.
George Bush számára ez nem volt elég (azaz a gazdái számára). Tovább kritizálta Putyint, hogy nem ad a népnek elég szabadságot, miközben Bush regnálása alatt hozta meg az amerikai törvényhozás a “Patriot Act”-ot.
Amerikai elnökök egész sora szólalt fel az orosz demokratikus rendszer hibái ellen. Álljunk csak meg egy szóra itt. Amerikában két egymást váltó párt van, volt, lesz, a hatalomban. Ezek a Demokraták, és a Republikánusok. Mindkettő ugyanazt a zsidó lobbit képviseli. Ezzel szemben Oroszországban több mint 20 különféle párt működik, ezek közül már a parlamentbe jutottak is elég széles skálán képviselik az emberek véleményét. Amerikában azonban több 10 millió állampolgár érdekképviselet nélkül él, hiszen elképzeléseik nem férnek bele se a demokraták, se a republikánusok közé. Most akkor hol nem működik az úgynevezett demokrácia?
Egy, és csakis egy oka van annak, hogy Putyint és a modern Oroszországot folyamatosan támadják. Ez nem más, mint hogy az orosz emberek Putyin vezetésével sikeresen védik meg magukat a zsidó világhatalom ellen. A cionistáknak kellene Oroszország, annak erőforrásai, és hatalmas művelhető és beépíthető területei miatt. Támadják Putyint, mert példát mutat, és a példa ragadós minden nemzetben gondolkodó nép számára.
Putyin és a modern Oroszország miatt fog elvérezni az Új Világrend. Ehhez csak kitartást tudunk kívánni neki és az orosz népnek.
Nagy Kálmán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése