2013. július 2., kedd

Ecuador helyett Moszkva

Edward Snowdennek az ecuadori kormány sajnos nem tudott menedékjogot adni, így a kiszivárogtatási botrány "főhősének", újabb komoly döntést kell meghoznia.
Egy orosz tisztségviselő nyilatkozata alapján a BBC azt a hírt hozta napvilágra, hogy Snowden Moszkvától kért védelmet. Vlagyimir Putyin ezt nem is tagadná meg azzal a feltétellel, ha a kiszivárogtatást nem hagyná abba, és a teljes információt átadná.
Az orosz elnök persze abszolút nem optimista Snowdennel kapcsolatban, hiszen úgy nyilatkozott róla, hogy azt hiszi magáról, ő a szabadságjogok képviselője, és ebbe a játékba nem fog belemenni!
Elgondolkodtató Putyin ajánlata, hiszen Oroszország meg tudja védeni bármitől és bárkitől. Megvannak a saját maguk eszközeik, hogy a védett személyt "homály" fedje, viszont az orosz elnök okosan él a helyzet adta lehetőségekkel, és így komoly károkat okoz az amerikai hírszerzésnek.
Vlagyimir Putyin nagyon jól tudja, hogy az adu az ő kezében van, az már egy más kérdés, hogy Snowden fogadja-e, és beszáll ebbe a játékba.
Egy biztos! Ha megegyeznek, és az információ Oroszország birtokába kerül, akkor a következő években nem kérdés, hogy ki kerül ki politikai téren győztesen.
Alföldi Pál


Snowden és a Wikileaks 9/11 titkainak a leleplezésére készül

A Snowden kiszivárogtatás mögött a hatalmi elitek (illuminátus klánok) közti egyre ádázabb frakcióharc áll, aminek fö nyertese – kis szerencsével - egy nevetö harmadik, az emberiség lehet. A Snowden kiszivárogtatás ebböl kifolyólag – a kockázatai ellenére is – pozitívnak tekinthetö.
Olyannyira bepánikoltak a napokban azok a politikai körök, amelyek a 2001. szeptember 11-i események mögött valójában álltak, hogy a föbünös George Bush tegnap személyesen (!) ment utána Barack Obama elnöknek Afrikába, hogy utóbbi próbálja meg megakadályozni a Wikileaks további szivárogtatásait:
Egzotikus helyen találkozott Obama és Bush
„A jelenlegi demokrata és a korábbi republikánus elnök rövid, eredetileg nem tervezett találkozójára a tanzániai fővárosban, Dar es Salaamban került sor, mindketten az ottani amerikai nagykövetség ellen 1998-ban elkövetett merénylet áldozataira emlékeztek.“
Ürügyként Bush az 1998-as tanzániai merényletekre való emlékezést hozta fel (...), melyeknek viszont a napokban nincs semmiféle évfordulója, mivel 1998. augusztus 7-én történtek.
Amerikai nyomásra (egyébként is titkos szövetségesek) Putyin is közbelépett tegnap:
„Obama és Putyin elnök megállapodtak az együttműködésről a Snowden ügyben. Putyin szemmel láthatólag szintén nem szereti a kiszivárogtatókat, mivel úgy nyilatkozott: Snowdennek fel kell hagynia az amerikaiak megkárosításával.
Mivel Putyin ideig kimondott rokonszenvvel kezelte a Wikileaks-et, és az orosz TV angol adása az elmúlt években kimondottan sztárolta Julien Assange-ot, ez a hirtelen pálfordulás annak a jele, hogy olyan kaliberü „információs tömegpusztító fegyver“ bevetésére készül a Wikileaks, amely a feje-tetejére állíthatja a jelenlegi világrendet, mivel kiszivárogtatása után forradalmat vagy polgárháborút lehet majd elöidézni, különösen a legjobban érintett országban, az USA-ban. Ez az oroszoknak sem érdekük abból kifolyólag, hogy az Obama kormány bukása destabilizálná a helyzetet Szíriában, mely akár harmadik világháborúhoz is vezethetne.
Hogy az utóbbi hetekben nem tudták egyes sötét körök (föleg Izraelböl, Nagy-Britanniából és Franciaországból) lángra lobbantani Szíriát, az az Obama kormányzat, a Pentagon és az oroszok közti titkos szövetségnek volt köszönhetö. Ennek tudható be az is, hogy Izraelhez és a Bilderberg csoporthoz közel álló körök információs háborúba kezdtek az Obama kormány és leggyengébb pontja, az NSA ellen, mely az amerikai Belbiztonsági Minisztériummal együtt valójában náci-fasiszta erök ellenörzése alatt áll (legújabb „remekmüvük“ a bostoni robbantások, valamint a pszi-op müveletnek számító sandy hooki-i „mészárlás“ volt). Ezek az elemensek ugyan bizonyos fokú hüséget mutatnak az Obama rezsimmel szemben, pontosabban mondva az amerikai elnök kénytelen velük együttmüködni, igazi hüséggel viszont a Federal Reserve-hez és a náci-fasiszta Bush családhoz tartoznak.
A Wikileaks mögött pedig az izraeli Mosszad és Rupert Murdoch illuminátus milliárdos áll (mind a wikileaks-es Julien Assange mind Rupert Murdoch ausztrál származású, innen az „ismeretség“, de erröl még majd egy külön cikkben!), s a Bilderberghez közel álló, tavaly novemberben puccsot végrehajtani próbáló, Obama által leváltott CIA fönök, Petraeus tábornok is ebbe a „partiba“ sorolható.
Az ideális az lenne, ha a bilderbergi-izraeli és a náci-amerikai oldal sötét elemensei kölcsönösen semlegesítenék egymást, miközben persze Szíriában se törne ki konfliktus.
Hogy végülis a Wikileaks ki fogja-e szivárogtatni az igazságot szeptember 11-röl, azt majd a napokban meglátjuk.
Egy teljes leleplezés egyébként kellemetlenül érintené az Obama mögött egyik „fö pillérnek“ számító Haditengerészeti Titkosszolgálatot is (Office of Naval Intelligence) , melynek kiszivárogtatóoldaláról (whatdoesitmean.com) néha én is idézek, mert elég nagy igazságtartalommal és kétségkívül a legmagasabb szintü tájékozottsággal rendelkezik az összes ilyen oldal közül.
Szeptember 11 legszörnyübb titkai a következök:
1. a repülögépek távirányítással lettek belevezetve az ikertornyokba,
2. a Pentagonba pedig nem személyszállító repülö, hanem cirkálórakéta csapódott.
Bár ezek a tények már eléggé jól ismertek az „összeesküvéses irodalomban“ is, amit viszont kevesen tudnak, az az, hogy George Bush parancsára azért lett beleküldve a cirkálórakéta a Pentagonba a repülögépek ikertornyos becsapódása után, hogy eltüntesse mind a nyomokat, mind a tanúkat, mivel a „távirányító szoftver“ a Naval Intelligence pentagoni központjának számítógépein futott, ahová késöbb a cirkálórakéta csapódott be (ezért nem lehetett késöbb kinyomozni, hol volt az „irányító központ“). Klasszikus példája a piramisszerü irányításnak, amikor a „felsö szintek“ elárulják és feláldozzák az „alsóbb szinteket“ a maximális titoktartás érdekében. Szept 11 esetében Bush lényegében „lefejezte“ és feláldozta a Haditengerészeti Titkosszolgálat teljes vezetését, ami nem kis feszültségekhez vezetett késöbb a Pentagonban.
Ha például megnézzük a pentagoni áldozatok listáját, akkor láthatjuk, hogy legalább harminc név a haditengerészethez kapcsolódik „valahogy“, ezek közül sok valójában titkos szolga volt.
A háttérhatalomnak már korábban nézeteltérései voltak velük, mivel például a földönkívüliekröl szóló információk nyilvánosságra hozatalát szorgalmazták. Ebben egyébként mind a mai napig élvonalbelinek számít a whatdoesitmean.com, de nemcsak ez a weboldal, hanem például a „Coast To Coast AM“ rádióllomás is az USA-ban ( http://www.coasttocoastam.com/ ) , amelynek fö müsorvezetöje és szerkesztöje, George Noorey, korábban az ö ügynökük volt.
A Haditengerészeti Titkosszolgálat volt felelös már korábban is a legtöbb, földönkívüli kapcsolódású „fekete projektért“. Hogy miért pont ök, annak az a történelmi oka, hogy korábban a Haditengerészet hajóinak volt a legtöbb „UFO élménye“, ök látták legtöbbet az UFO-kat „kijönni a tengerböl“, mivel a legtöbb földönkívüliek által létrehozott bázis az óceánok alatt található.
Szeptember 11 egyik legbizarrabb titka még az is, hogy az ún. „77-es járat“, amely állítólag a „Pentagonba csapódott“, úgy ahogy van, nem létezett, kitaláció volt az egész a cirkálórakéta leplezése céljából.
Ahogy ez a korábbi infowars.com cikk is megjegyzi:
Teljesen bizarr utaslista a 77-es járat esetében
(Truly a Bizarre Passenger list for Flight 77 that Crashed into the Pentagon)
A gép állítólag csak 23 százalékra volt foglalt (önmagában is ritkaságnak számít interkontinentális járatok esetében), s az utasok többsége a lista szerint állítólag „valahogy kötödött” az USA Haditengerészetéhez . Ilyen homogén utaslista szinte teljes képtelenségnek számít menetrend szerinti járatokon. Plusz az összes utas, micsoda véletlen, állítólag a Pentagon alkalmazottja vagy szerzödéses partnere volt! Az igazság az, hogy ezek mind ún. “fantom személyiségek” voltak, amiket a Pentagon hozott létre a saját adatbázisaiban, “hozzátartozóik” szerepét pedig késöbb színészek játszották a médiumokban. Aki nem hiszi, mire képes pár megbízható, és persze hallgatni tudó színész a titkosszolgálatok alkalmazásában, az olvassa el a “Sandy Hook”-i “tragédiáról” szóló korábbi írást.
(a sandy hook-i iskolában nem lettek gyerekek megölve, a legtöbb mindent CIA-s színészek játszották, szerencsére).


http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=106:snowden-es-a-wikileaks-911-titkainak-a-leleplezesere-keszuel&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58



Hajsza Snowden után


A bolíviai elnök Evo Morales gépének le kellett szállnia az éjszaka Bécsben, mert Moszkvából hazafele tartva megtagadták a francia és a portugál hatóságok azt, hogy belépjen gépe a légterükbe. A franciák és a portugálok szerint, természetesen amerika nyomásra Snowden volt a fedélzeten, akit Morales gépén próbáltak kicsempészni Európából. Bolíviai és osztrák illetékesek megerősítették, hogy Snowden nem volt a gépen. Az amerikai kormány fél attól, hogy kicsempészik a volt ügynököt, hiszen Evo Morales már korábban kijelentette, hogy menedéket is biztosít Snowdennek hazájában Bolíviában. Ruben Saavedra a bolíviai védelmi miniszter a bécsi repülőtér VIP várójában elmondta, hogy ez az eset arra jó, hogy az amerikai kormány lerombolja Morales elnök tekintélyét. Szerinte az egy amerikai hazugság, hogy Snowden ezen a gépen volt. A repülő a bolíviai légierő Dassault Falcon 900-as gépe, tehát nem menetrend szerinti járat, amit véd a nemzetközi jog is. Persze ez az amerikaiakat nem érdekli. E közben a venezuelai elnök Maduro Moszkvában van még. Egyes források szerint Snowden nem kért védelmet Venezuelától, de Maduro elnök már kiállt Snowden mellett szóban. "Kinek kell megvédeni Snowdent? Ez itt a kérdés. Ez az ember 29 évesen elég bátor volt ahhoz, hogy kimondja azt, hogy meg kell védeni a világot az amerikai birodalomtól és annak az elitjétől (értsd zsidóitól, szerk.). Az embereknek a világ minden táján meg kell védeniük ezt az embert." Jelentette ki Maduro azután, hogy átadták a Hugo Chavezről elnevezett utcát Moszkvában.
Ungvári Bertalan

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése