2013. július 20., szombat

Ki húzza be a féket?

Alakul!

Kálmán Olga még nem annyira ideges, amennyire én fel tudnám idegesíteni.
Róna Péter pedig hibás termékről beszél. Kevés. Több kell. Ki kell mondani, hogy bűncselekmény!
Róna Péter leáll a polgári törvények megsértésénél, a Ptk. 523.§-ának megsértésén túl más törvények megsértését nem tárja fel. Az elkövetés módját nem tárja fel.
Nem kapcsolja össze a Bank könyvviteli nyilvántartásával a Ptk. megsértését.
Ugyanis a Polgári törvénykönyvben foglaltak szerint könyvelte fel a Bank a devizaalapú hiteleket, miközben azok a valóságban nem kölcsönadások, éppen a Ptk. 523. §-ának megsértése miatt.
Nem azt a pénzösszeget követeli a Bank az Adós által megfizetni, amit a rendelkezésére bocsátott, hiszen a követelt pénzösszeg forintban számolt vételárát adta át a folyósítás napján.
Tehát vétel történt. Deviza névérték követelése történik vételár ellenében.
De ha ezt törvénysértő módon pénzkölcsön adásnak könyveli a Bank és a szerződés tárgyát pénzkölcsön adásként jelöli meg, akkor jogtalan módon kölcsönkamatot tud felszámítani.
Jogtalan módon kölcsön jogcímen jelzálogjogot tud alapítani.
Jogtalan módon, kölcsön jogcímen fennálló tartozást tud tartozáselismerő közokiratba foglaltatni az ingatlanos szerződéseknél.
Jogtalan módon, – kölcsöntartozásra hivatkozva, – fel tudja mondani a szerződést.
Jogtalan módon végrehajtási záradékot tud tenni a tartozáselismerő közjegyzői okiratra a közjegyző, és ezzel az Adós további vagyonára is rá tudja a Bank tenni a kezét, hiszen a végrehajtási záradék nem a házon van, hanem a tartozás miatt az Adós nyakán, és lehet értékelni így is, úgy is az adós vagyonát.
Tehát kérem.
A Bank a nem megfelelő könyvviteli nyilvántartásba vétellel kárt okoz az Adósnak, Töménytelen mennyiségben, vagyonelkobzásig. Előbb megtéveszti az Adóst, és tévedésben tartja, mert az Adós azt gondolja, hogy pénzkölcsön szerződést írattak vele alá.
De mivel ez nem pénzkölcsön, de annak lett rögzítve, ezért a Bank árfolyam-különbözetet és kamatot szed egyidejűleg, miközben adásvétel nincs aláírva, kölcsönadás pedig nem történt, mert nincs kölcsöntőke átadva.
Az Adós szeme ki van lopva. Csalással. A büntető törvénykönyvben definiált csalás minden eleme fellelhető a folyamat során.
Ezért ezek a szerződések nem hibás termékek, mint ahogy azt róna Péter mondja, de Kálmán Olgához képest ő így is egy ikon. Hogy Kálmán Olga micsoda, azt inkább nem írom ide…
Ezek a szerződések számviteli csalással történő teljes vagyonelkobzások.
Az emberi élet kioltására alkalmasak, velejéig aljas szándékúak, előre eltervelten zajló folyamatok, amellyel a magyar lakosságot meg akarja semmisíteni a nyugati tőke, a magyar földet meg akarja szerezni, miközben a hazaáruló magyar kormány álszent intézkedésekkel palástolni igyekszik a bűnszervezetben elkövetett csalássorozatot.
A bírói kar, a közjegyzők, az ügyészségek és a rendőrség feladata lenne a fékek behúzása.
Ha ez hamarosan nem fog megtörténni, akkor pedig a felelősség a miénk. A teljes felelősség.
Hogy mindent elkövessünk az ámokfutók megfékezésére.
„Rabok legyünk vagy szabadok?
Ez a kérdés, válasszatok!” (Petőfi Sándor)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése