2013. augusztus 20., kedd

Az USA új államot hozhat létre Ukrajna és Magyarország határán?

Szergej Razumovszkij ismét hallatott magáról. Május végén beszámoltunk róla, hogy az ukrán hírszerzés egykori tisztje önkéntes alakulatot toboroz Szíriába a kormány védelmére, a terrorista bandák elleni háborúba. A felhívása után az ukrán hatóságok sietve hívták föl a figyelmet, hogy aki ilyen tevékenységben óhajt részt venni, azt szabadságvesztéssel büntetik.
Szergej Razumovszkij
A veterán tiszt most nem kevesebbet állít, mint hogy az Egyesült Államok Ukrajna, azon belül Kárpátalja "szíriaizálására" készül, ezáltal a Kárpát-medencén belül a magyarság élettere rövidesen geopolitikai tényezővé válhat.
Razumovszkij szerint az USA Ukrajna és Magyarország határán egy új államot hozhat létre, hogy monopolizálhassa az Európába irányuló gázszállítást.
Ukrajna Zakarpatszka megyéje – Kárpátalja – függetlensége kivívásával az Egyesült Államok saját ellenőrzése alá veszi annak a csővezetéknek a szakaszát, amelyen át orosz földgázt szállítanak Európába. Az USA-nak alárendelt gázszállítóként a román SC Evergreen Business SRL cég lép fel.
Razumovszkij szavai szerint Kárpátalja fegyveres elfoglalása céljából „Bécsben és környékén máris mintegy 2-2,5 ezer csecsen banditát vontak össze”.
Ezeket a banditákat az USA Magyarországon és Szlovákián keresztül szivárogtatja be Kárpátaljára, és az ott kirobbantott harcokba hamis ígéretekkel és jelszavakkal be akarja vonni a magyarokat és a szlovákokat is. Ez a terv a kárpátaljai magyarság megsemmisülésével járhat, ezért fokozott figyelemmel kell kísérnünk a térség eseményeit. Sajnos az ukrán soviniszták provokációi segítik ennek az USA tervnek a megvalósulását, mely végső soron pontosan a soviniszták elképzeléseit semmisíti meg.
Forrás: http://www.nr2.ru/kiev/455107.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése