2013. szeptember 17., kedd

Beharangozás

Meghívást küldtem dr. Damm Andreának, Barabás Gyulának, a Széchenyi Hitelszövetség elnökének, Doubravszky György a pénzügyi jogok biztosának, egy kötetlen beszélgetésre, eszmecserére kamerák előtt. Mindhárman elfogadták a meghívást. Az időpont 2013 szeptember 20-ka péntek 18 órai kezdéssel, Budapesten. A közvetítésre Kubinyi Tamást kértem fel, Ő fog gondoskodni arról, hogy élő közvetítésben látható és hallható legyen a beszélgetés.
Témánk természetesen a „devizahitelek”, az elmúlt öt év értékelése és megoldási javaslatok.
Mivel csak ma délelőttre sikerült véglegesíteni az időpontot és helyszínt úgy, hogy mindenkinek megfeleljen (megint nekem kell 600km. utazni :-) ), ezért még nem küldtem meghívást a Bankszövetségnek, de így már ennek sincs semmi akadálya. A Bankszövetség képviselőjét is tisztelettel meghívom erre a kötetlen beszélgetésre, teret biztosítunk, hogy mondják el álláspontjukat a civileknek.
A Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezete eddig is és ezután is keresi a párbeszédet, hogy megszülessen egy társadalmi kiegyezés, hogy véget érjen a rémálom többszázezer honfitársunk számára. Kompromisszumra hajlandóak vagyunk, de megalkuvásra nem.
Pénteken este hat órai kezdéssel a műsor élő közvetítésben nézhető a www.kubinyitamas.hu weboldalon, illetve a rögzített változat a saját honlapunkon is utólag.
Tisztelettel, Kásler Árpád.


A Bankcsapda aznap tüntet az Európai Unió Háza előtt, a Lövőház u. 35 alatt 10 órától.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése