2013. szeptember 16., hétfő

Eltörték Obama lábát?


Eltörték Obama lábát?Mert hamarább utolérik a hazug embert, hogyha sánta... A hazudozás politikai szinten elérte csúcspontját. Érdekes következtetéseket lehet levonni elolvasva Putyin The New York Times-ban leközölt levelét, a "szabad portálok" reakciófelméréseit, és a cionista sajtó értékeléseit. A New York Times már "magyarázza a bizonyítványát" és statisztikák készülnek a katonák szíriai fellépéssel kapcsolatos hajlandóságáról. 77-80%-ra teszik a "hivatalos felmérések" a háborús beavatkozás elleni vélemények arányát, miközben a megkérdezett katonák szerint nem ismernek olyanokat a környezetükben, akik támogatnák az agressziót. Obamát a legtöbb helyen még mértékletesen minősítve is hazugnak tartják, de a legtöbb nem kormányirányítású média egy kalap alá veszi az amerikai bábkormányt a szenátussal és az európai kormányok hazudozási, félrevezetési és választási csalási módszereit illetően.

Hazai szinten sincs másként. Támogatás nélküli "ellenzéki" szocialista-liberális zsidók osztozkodnának a hatalmon a kormányon lévő diktatórikusan a saját érdekeiknek megfelelően "rendelkező", azonos önérdekeket képviselő hasonszőrűek ellen, de az amerikaihoz hasonló választási csalást lehetővé tevő választási rendszer széleskörűbbé, ellenőrizhetőbbé tételéről nem esik szó. 2010-ben az ország szavazásra jogosult lakosságának mindössze egyharmada ment el választani, de ha lehetőséget biztosítottak volna a választás manipulációinak feltárására, az 1/3 1/4-re is csökkenhetett volna. A FIDESZ-KDNP "elsőprő" 2/3-os, helyesen 2/9-esgyőzelme", a kínálat silányságát, egyoldalúságát és a szándékos beépített csalási lehetőségek meglétét és alkalmazását tükrözi.

Az USA-ban valamivel rosszabb a helyzet. Csak két párt van, és kivétel nélkül cionista zsidó, vagy zsidók pénzelte cionista elkötelezettségű jelöltek. A "szabadság hazájának" nevezett USA lakossága, saját kormányától fél a legjobban, bár a katonák hozzáállását már nem tudják figyelmen kívül hagyni, ahogy azt sem, hogy a lakosság minimum 90%-a nem hisz a kormánynak. Az ilyen arányok már Magyarországon is egyre nyíltabban jelentkeznek, mutatva, hogy a pozíciókat, törvényhozást, végrehajtó hatalmat, médiát megszerző és kisajátító zsidóság úgy jár, mint a cigány lova. Mire leszokik az evésről, éhen döglik. Magyarul: mire mindent megszereznek, senki sem hisz nekik, mert mindent kipofáznak egymásról és amúgy is minden kiderül. Márpedig nehéz lesz érdekeiket érvényesíteni katonaság, rendőrségi támogatás nélkül, orosz felügyelet mellett.

A hazugságok egyre kevésbé működnek. Főleg amikor hivatalos nyilatkozatokat tesznek háború és béke ügyében. Egyre szélesebb körben "látnak" az emberek szerte a világon, ennek köszönhető a nyugati 10%-os bizalom és a kormányzási illetékesség. A média hitelességi indexe is mélypontra zuhant, de negatív csúcsokra is képesek lehetnek. Bizonyos "elemzők" a bankárok elutasításával kapcsolatban Magyarországot mint első országot említik azok között, akik fellépnek izlandi mintát követve, pedig illene tudniuk, hogy a bankok megritkítása, felszámolása, egykori bűnrészes "befektetők kiegyelése a Goldman Sach parancsára, Bilderberg forgatókönyv alapján zajlik. A Vatikán is belső megtisztulást hirdet, az alaposan megtépázott tekintély és hitelesség helyre állítására a Benedek pápa alatti botrányok okán.

A "demokrácia pajzsa", a "szabadság megtestesítője és őre", az Egyesült Államok a militarizált rendőrállam egyik legsötétebb formáját alakította ki lakosságával szemben, speciálisan képzett, hazai zavargások ellen felállított egységeivel, helyi zsarukból, és egyéb harci felszerelésekkel ellátott aktív katonai egységekkel. Az FBI, a Fusion Központok, az NSA kémhálózata az IRS és DEA, valamint a tisztességes eljárás megszüntetése, a NDAA tevékenysége csak néhány zsarnoki lépések közül, hogy az elit bűnözők biztosítsák a hatalmukat. Természetesen ezeknek a szervezeteknek és törvényeknek Európában, de úttörőként Magyarországon is rendelkezésre állnak az egyenértékű, azonos célt és feladatot ellátó helyi adaptációi. Súlyos szecessziós mozgások mutatkoznak mindenhol a világon, de elsősorban azokban az országokban, ahol a lakosságra rátelepedett rablóelit mindenféle módszerrel próbálja megtartani a hatalmát.

"Irányítsd az élelmezést, és irányítani tudod az embereket", legalábbis a Monsanto és a GMO vezetők ezt vallhatják, bár a tájékozott nemzetek elutasítják az ilyen termékeket. Amerikában, de világ más országaiban is GMO mezők égnek, de nehéz elképzelni. hogy tagadással és hazugságokkal még félre lehet tájékoztatni e kérdésben. Valószínűleg hasonló okok mondatták Putyinnal, hogy "az Egyesült Államok az egyetlen olyan ország a világon, amely megtámadott 8 országot 12 év alatt, gyilkolta és kifosztotta muszlimok millióit hazugságok alapján. Ez nem rendkívüliség, amelyre büszke lehet", bár Obama beszédében ezt próbálta letolni az amerikaiak torkán. A sértődött amerikai sajtóvélemények, az erkölcstelenség és gyenge minőség inkább hülyéknek sejteti az amerikaiakat, mint különleges embereknek, és itt Putyin ugyan rendkívül óvatosan a hitleri Németországról írt fajelméleti szinten, de a saját magát a 700-as évektől bűnös népről váltva felsőbbrendű fajnak titulálókra gondolhatott. Putyin figyelmeztet Washington destabilizációs törekvéseire a Közel-Keleten, Irak, Egyiptom, Líbia, Mali viszonylatában háború kirobbantására. Bár NATOUSA-t, de valójában a Bilderberg Group-nál a Rothschildoknak jelentenek...
" bábállamnak nevezik az

/Tulok /

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése