2013. szeptember 26., csütörtök

Orosz szakértő: "A HAARP nem lehet békés projekt"

Leonyid Ivasov tartalékos vezérezredes az orosz Geopolitikai Problémák Akadémiájának elnöke szerint az USA rendelkezik olyan technológiákkal, amelyekkel hathat Oroszország klímájára. Az amerikaiaknak az az állítása, hogy a HAARP projekt a sarki fény tanulmányozását szolgálja, nem felel meg a valóságnak – fejtette ki véleményét.
„Pontosan tudom, hogy az amerikaiak hatalmas rendszert építettek ki és a klímára gyakorolnak hatást. Nagy eredményt értek el, kísérleteket hajtottak végre. Nekünk voltak olyan egységeink, amelyek mindezt nyomon követték, de aztán felszámolták ezeket” – mondta Ivasov. Azonkívül hangoztatta, hogy a HAARP nem lehet békés projekt.
A HAARP-ról legutóbb Edward Snowden az NSA korábbi munkatársa szivárogtatott ki dokumentumokat, melyek szerint a Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszféra-kutató Program, vagy HAARP határozottan részt vesz egy gyilkossági és agykontroll programban.
Az amerikai vezetés mindig következetesen állította, hogy az alaszkai bázisú HAARP csak a természeti jelenségek tanulmányozását szolgálja a Föld ionoszférájában, de Snowden dokumentumai egészen másról tanúskodnak. A közzétett iratok ismertetik a Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége (DARPA) és az Alaszkai Egyetem közötti megbeszéléseket, melyek segítették működtetni a HAARP-ot. A kiszivárogtatott anyagok úgy tűnik egybevágnak Nick Begich amerikai szenátor egy 2009-es nyilatkozatával. Nick ekkor azt mondta Jesse Venturának, hogy a HAARP-al a kormány képes befolyásolni az agy érzelmi állapot változásait. A HAARP ultra nagy-teljesítményű rádióhullámokat bocsát ki. Azok a hullámok ugyanazon az elektronikus frekvencián működnek, mint az agytörzs.
Bízunk benne, hogy adott esetben az oroszok útnak indítanak majd egy-két forró Iskander rakétát Alaszka felé, mely leveszi a világ válláról a HAARP problémáját.
Fábián Zoltán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése