2013. szeptember 26., csütörtök

Tapló István adakozik

Helyszíni kiosztással kapták meg a képviselők a fővárosi önkormányzat 2013. évi költségvetésének módosító javaslatát a fővárosi közgyűlés mai ülésén. Ebből a városatyák és a városanyák kisilabizálhatják, hogy a közpénzeket mire fecsérlik el. (Amúgy 21 milliárddal megemelték a teljes összeget! Valakik ezek szerint kevesellték az ellophatót)
Hanem! A főpolgármesteri keretben van egy kis meglepi! Az amúgy-saját állitása szerint-fradista Tapló Pityu gálánsan nyúlva a keretbe, nyolc millióval kivánja támogatni a focit! De még mielőtt a Kubatov-Orosz vezetőpáros magához nyúlna a nagylelkű ajánlat fölötti örömében, le kell hűtekezniük.
Nem a Fradi a kedvezményezett!
El nem tudják képzelni kedves olvasóink, hogy hová húz Tapló Pityu zöld-fehér szive?
Eláruljuk!
Felcsútra! Oda húz ez a renegát zöld-fehér sziv. A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány nyerte el ennek a szivnek nyolcmillió forint támogatási összeget jelentő szimpátiáját. Hadd pallérozódjonak azok a felcsúti futballistapalánták nyugodt körülmények között! Azon az Akadémián! Ott Felcsúton. Szóval Tapló Pityu a felcsúti futballt fogja támogatni. Persze támogatja ő a személyes keretéből többek között a Cigány Tudományos és művészeti Társaságot, de a Magyar Szürke Szarvasmarhát Tenyésztők Egyesületét is!
Áldott jó szive van neki!

(A hajléktalanok egyesületét is biztos támogatja, csak az lemaradt a felsorolásból.)


http://balrad.wordpress.com/2013/09/26/taplo-istvan-adakozik/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése